Şimdi Ara

Maksimum hız modem değiştirince neden değişiyor? Kararlılık ayarı neden SNR'yi değiştirmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, altyapı 82 görünüyor. Kararlılık ayarı yapmadan maksimum hız Asus Ax82u modem ile 83 Mbps, aldığım hız 82 Mbps, Fritzbox modem ile 78/77 Mbps SNR iki modemde 8.3 görünüyor. Bu kadar fark normal mi? Asus modem ile kararlılık ayarlarını -6 yapınca SNR 6.9 maksimum hız 107 Mbps, gelen hız ise 88060 (DSLAM kilidi sanki) oluyor. Ayarı -3 veya -4 yapınca maksimum hız düşüyor ama SNR değişmiyor. Kararlılık ayarı kullandığımda bir günde 1 veya 2 CRC alıyorum. Sizce hangi ayarı kullanmalıyım veya ISS'den yapmasını isteyeceğim bir şey var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• 8.3 ü kullan.

• Kararlılık ayrı -6 ile SNR 5.3 e düştü, maksimum hız 98 Mbps. CRC anlık 40-50 civarı çıkıyor. Hızımı da düşürmek istemiyorum. Modem üzerinden hızı düşürmekle İSS'nin hızı düşürmesi stabilite açısından fark yaratır mı?

• concealer C kullanıcısına yanıt

Teorik olarak yok. Dış vanadan suyu kısmakla iç vanadan suyu kısmak arasında çok fark yok. Kayıp borularda sorun varsa yani kaçak varsa gelen su miktarını etkilemesi gibi düşün. Senin hızı 88 e sabitlemiş olabilirler, snr 8 altına düşerse kopma sorunu olabilir diye. Benim altyapı 73 tü hızımı 79 a sabitlemişlerdi. İss ile görüştüm, şimdi 100 snr 8.3-8.8 arası değişiyor, hızım kablosuz 60-93 arası değişiyor teste göre 2.4ghz modemde. Sorun olursa 88 e sabitleriz demişlerdi.

• Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.