Şimdi Ara

bağlantı sorunu sizde varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün internetim normalde olduğundan daha bi yavaş hadi yavaşlığınıda geçtim msn hiç açılmıyo bu sorunu başka yaşayan varmı?

• arkadaşım lütfen biraz konuları incele.enaz 5 tane konu var biraz bakınsan görceksin.çünkü aynı sorun herkkeste var.

http://forum.donanimhaber.com/m_5914396/tm.htm

burdan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 16 Şubat 2006 19:28:00 >
  • topic açmadan önce lütfen site içi arama yapın. arama bölümüne bile girmenize gerek yok aslında, aynı sayfa içinde en az 3 topic var söz konusu konuyla alakalı.

http://forum.donanimhaber.com/search.asp

gereksiz topiclerden arınmış temiz forumlar dilerim...
  • arkadaşlar forumda sayfayı bile güç bela açıyorum.ilk açtığımda bu konuyla ilgili bişey göremedim sonra mesaj attım baktım ilgili topiği buldum.eyvah dedim ben nasıl görmedim.ama inanın benden kaynaklanmadı özür diliyorum.....lütfen daha fazla uyarı msjı atmayın arama yapmadan mesaj atmak adetim deil çünkü saygılarımla
  • Evet Bende Adanadayım ve Burada internet olayı bitmiş durumda Arıza neymiş bilen varsa atsın veyada ne zamn giderilir..Arayan arkadaşlar varsa Bizleri bilgilendirsin...
    Mynet ve telekomun sitesi hariç hiçbir siteye giremiyorum..
    Yani kısacası telekom çöktü arkadaşlar...
  • msn benimde acılmıyor bugün
    ve internet acayip yavas..
    81000306 sorununu veriyor msn.
    gecenlerde gene bi oldu böyle kendi kendine düzeldi.
    insallah gene düzelir. bende bursadayım arkadaslar. anlasılan türkiyenin her yerinde sorun var. sanırım hatlarla yada bu yeni sürümle ilgili olabilir. bir bilgisi olan cevap verirse sevinirim
  • ßız Hıc Sorun Yasamıyoruz Cunku ADSL Kullanıyoruz SEnde Kullansana
  • BİZ de hiç bir sorun yok.Benim 256, 2048 olmuş.Tek sorun topic kirliliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.