Şimdi Ara

'Bağlantılı Yeni sorun çıktı!' (Arkadaşlar bu nasıl trojandır?(http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağdan bulaşan bir virüs o bu yüzden bazen böyle ortadan kayboluyor, internete kablosuz ya da bir ağ üzerinden mi bağlanıyordunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Ağdan bulaşan bir virüs o bu yüzden bazen böyle ortadan kayboluyor, internete kablosuz ya da bir ağ üzerinden mi bağlanıyordunuz?

Yok arkadaşım yerel ağdan bağlanıyom. Bu arada virüs tekrar geldi. Yani tekrar yardım edin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: delibaş

quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

Konuyla alakalı değil ama nod32 nin türkçesini nerden buldun arkadaşım?...

Arkadaşım bende nod32'nin son sürümü var yani nod32 3 ve full türkçe, Gerçektende çok kuvvetli..

nasıl kuvvetli arkadaşım senin pcyi yol geçen hanına çevirdi trojan belasıyla uğraşıyorsun.

en garanti mc cafee 8.5i plus yükleyeceksin trojanı antispyware ve virüsleri buldum diye haber vermek için değil sildim diye haber veriyor olmadık sitelere girmekle banamısın demiyor yemişim nod32 yi havada takla attırır yetmez 2 ye katlar cebine koyar mc caffe 8.5 sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 4 Nisan 2008; 0:16:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

nasıl kuvvetli arkadaşım senin pcyi yol geçen hanına çevirdi trojan belasıyla uğraşıyorsun.

en garanti mc cafee 8.5i plus yükleyeceksin trojanı antispyware ve virüsleri buldum diye haber vermek için değil sildim diye haber veriyor olmadık sitelere girmekle banamısın demiyor yemişim nod32 yi havada takla attırır yetmez 2 ye katlar cebine koyar mc caffe 8.5 sağolsun.

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma, bu trojan bildiğin gibi bişe değil, low level format gerektiren bişe. Al sana anket aşşağıda bak bakam övdüğün mc cafee ye 7. sırada

'Bağlantılı Yeni sorun çıktı!' (Arkadaşlar bu nasıl trojandır?(http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js)

• Bu trojan öyle bir trojanki Nod 32 sildim demesine rağmen bilgisayara giriyor. Mozilla adblok plus ile sitelerden gelmesini engelliyorum ancak p2p çalışınca tekrar geliyor. Nasılsa hiçbir programcı buna çare bulamadı. bu siteyi önlemek zor gibi görünüyor. win32 dosyalarınada kaydettim siteleri ANCAK ÇÖZÜM OLMADI EN İYİ SMİDRAUDFIX programı siliyor. Ancak tekrar geliyor.
  • quote:

geç onları bana istatistik verip haklı çıkmaya çalışma kullandığın nod32 bir de trojan bulaşmış sildim demesi bile engelleyemiyor ama mccaffe olunca bir daha o trojan kapidan bile girmeye cesaret edemiyor madem çok biliyorsan nod32 ile mutluluklar her istatistik antivirüsü birinci gösterince onu kullanmak gerekmiyor

Arkadaşım gülmekten öldürdün beni yaw. Öncelikle tabiki istatistikte hangisi 1. se onu kullanmak zorunda değilim ve öyle bi saçmalık olamaz. Sadece sana bi örnek gösterdim, çünkü yularıdaki resim nesnel'dir. Sen hiç bu trojanı araştırmadın yada neden bahsettiğimizi anlamadın galiba, eğer bunu silecek bi program söyle bende sana tüm forumun içinde söz istediğini verecem sana. Arkadaşım format silemiyor mcafee nasıl silsin + Mcafee'yi yükledim pcyi kasmaktan başka bi işe yaramadı...

• Arkadaşlar bu trojanı araştırdım vehttp://www.webmasterworld .com/forum91/213.htm burda galiba çözmüşler ama ing. İngilizce bilenler lütfen tercüme etsin... bekliyoruz...
  • arkadaşım bid defender bir dene ben daha önce biddefender sayesinde kurtulmuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman2005

arkadaşım bid defender bir dene ben daha önce biddefender sayesinde kurtulmuştum.

Harbimi? Bi arkadaşta özelden bi yöntem söylemiş onu deniyom şimdi eğer o olmazsa hemen kuracam bitdefender'i
  • Yok arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. Kafayı yiyecem yeminle yaw... YARDIMMMM!!!!

• quote:

Yok arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. Kafayı yiyecem yeminle yaw... YARDIMMMM!!!!

bid defenderı denedinizde mi olmadı?

• Evet bitdefender'ide denedim ama olmadı. Size çok mantıklı bi soru: Formatla silinemeyen bu trojan sizce programla silinir mi????
  • quote:

Evet bitdefender'ide denedim ama olmadı. Size çok mantıklı bi soru: Formatla silinemeyen bu trojan sizce programla silinir mi????

Aslında doğru diyorsunuz ben de merak ettim şimdi..
  • quote:

Arkadaşım gülmekten öldürdün beni yaw. Öncelikle tabiki istatistikte hangisi 1. se onu kullanmak zorunda değilim ve öyle bi saçmalık olamaz. Sadece sana bi örnek gösterdim, çünkü yularıdaki resim nesnel'dir. Sen hiç bu trojanı araştırmadın yada neden bahsettiğimizi anlamadın galiba, eğer bunu silecek bi program söyle bende sana tüm forumun içinde söz istediğini verecem sana. Arkadaşım format silemiyor mcafee nasıl silsin + Mcafee'yi yükledim pcyi kasmaktan başka bi işe yaramadı...

yaw ne trojanmış yahu nasıl da silinmiyormuş anlamadım bilerek bu siteye girdim bana da bulaştı ve SİLDİM aynen yaşadıklarını ben de yaşadım ama SİLDİM ve sistemim TEMİZ bu kadar zor mu yaw. bende hem mac caffe var hemde spy emergency 2008 var o trojanı temizleyen spy emergency 2008 oldu ama güvenli kipte yapacaksın ve sistem gerçekten de bende temiz bir sorun yok

NOT:bu arada C:\Program Files\Common Files\Protexis\License Service dosyasında PsiService_2.exe görev yöneticisinde sonlandırıp silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 8 Nisan 2008; 1:18:35 >

• quote:

yaw ne trojanmış yahu nasıl da silinmiyormuş anlamadım bilerek bu siteye girdim bana da bulaştı ve SİLDİM aynen yaşadıklarını ben de yaşadım ama SİLDİM ve sistemim TEMİZ bu kadar zor mu yaw. bende hem mac caffe var hemde spy emergency 2008 var o trojanı temizleyen spy emergency 2008 oldu ama güvenli kipte yapacaksın ve sistem gerçekten de bende temiz bir sorun yok

NOT:bu arada C:\Program Files\Common Files\Protexis\License Service dosyasında PsiService_2.exe görev yöneticisinde sonlandırıp silin.

Diyorum ya arkadaşım berbat bişe. Sen iyice bu şifayı kaptığına eminmisin Ah bunu yapan bi karşıma çıksa varyaa!!! Tamam şu "spy emergency 2008"i bi deneyem bakalım çözüm olacakmı.

• Hijackthis beyler bende bu virüs programı var hergün tarattırıyorum hep 4 tane virüs buluyo bunları siliyorum pc reset atınca gene 4 tane virüs cıkıyo bu virüsleri nasıl silebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpacino55

Hijackthis beyler bende bu virüs programı var hergün tarattırıyorum hep 4 tane virüs buluyo bunları siliyorum pc reset atınca gene 4 tane virüs cıkıyo bu virüsleri nasıl silebilirim

Virüsün çeşidini yazarsan daha çok yardımcı oluruz. Ama keşke yeni konu açsaydın hem sen hemde ben daha iyi sonuç alırdık. "Nod32"yi ve "Spy Emergency 2008" yükle tekrar tarat virüsler büyük ihtimal silinecektir.
  • quote:

quote:

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma, bu trojan bildiğin gibi bişe değil, low level format gerektiren bişe. Al sana anket aşşağıda bak bakam övdüğün mc cafee ye 7. sırada

'Bağlantılı Yeni sorun çıktı!' (Arkadaşlar bu nasıl trojandır?(http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js)

Sorması ayıp olmazsa bu verdiğin grafik hangi yılda hangi şirkete ait?Açık olarak yazarsanız daha inandırıcı olacağına inanıyorum.Ayrıca anketlerle antivirüslerin kalitesi ortaya çıkmaz.
    http://www.av-comparatives.org/ raporlarına bir göz gezdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 8 Nisan 2008; 20:13:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

quote:

quote:

Sorması ayıp olmazsa bu verdiğin grafik hangi yılda hangi şirkete ait?Açık olarak yazarsanız daha inandırıcı olacağına inanıyorum.Ayrıca anketlerle antivirüslerin kalitesi ortaya çıkmaz.
    http://www.av-comparatives.org/ raporlarına bir göz gezdir..

Yaw gardaş herneyse ney istediğiniz birinci olsun ben sorunu çözemedim ya halen ona yanıyom. "dephyr" arkadaşım verdiğin "Spy Emergency 2008" ile tarattım bi kaçtane bişe buldu tekrar yeniden başlattım pcyi tekrar tarattım. Güvenli modda tarattım ama nafile olmadı olmadı...

• C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ içinde hosts 'u Notpad ile açıp altına şu kodları ekleyip, kaydedip çıkınız. Dolayısı ile bu sitelere girişini engelleyip, iletişim sağlamasını keseceksin.

127.0.0.1 g.asdafdgfgf.com/ads.js
    127.0.0.1www.g.asdafdgfgf.com/ads.js
    127.0.0.1 x.222360.com/ads.js
    127.0.0.1 union.222360.com
    127.0.0.1www.222360.com
    127.0.0.1 *.222360.com

Yukardaki işlemleri yaptıktan sonra internet sitesinden bulaşan virüslerin log tutma, yazışmaları kayıt altına alma ve diğer kendi sunucularına gönderme gibi işlemleri bloke etmek için Anti ARP programına ihtiyacın var.
    http://www.dosya.cc/AntiArpPersonalEdition4.3.1.rar.html

dpreez varsa onu da kapat ve bu programla tarat,sonra da avira premium ile yada avastın başlangıç taramasıyla tarattır.En son da mutlaka bir tane firewall kur.Tavsiyem online-armor,yada comodo.Her ikisinin de free sürümü var.Dediğin bu trojan sürekli internetten geleceği için firewall kullanmak akıllıca olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 8 Nisan 2008; 22:23:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.