Şimdi Ara

'Bağlantılı Yeni sorun çıktı!' (Arkadaşlar bu nasıl trojandır?(http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Internet Explorer'la tümleşik çalışan BHO'ların arasına karışmış olabilir.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Browser_Helper_Object
    Internet Seçenekleri > Programlar > Eklentileri yönet (IE7 için.)
    Orada göster menüsünü kurcalayın dolaşın, yabancı ve şüpheli olanları silin.
  • boşuna uğraş veriyosunuz avast professional ı yükleyin bilgisayar açılmadan virüsün işini bitirsin bilgisayar açıkken yapılan taramadan hayır beklemeyin özellikle böyle bi virüsse ama ilk önce tabikide sistem geri yükleme
  • Evet arkadaşlar bu virüs adres değiştirmiş durumda. Şimdi dehttp://hk.www404.cn:53/ads.js adresinden geliyo ve şu ana kadar hiçbir antivirus programı uyarı vermiyor.Zannedersem yeni olduğu için uyarı vermiyorlar antivirüs programları. Neyse yapacak bişey yok hepimize hayırlı uğurlu olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecofehmi

Evet arkadaşlar bu virüs adres değiştirmiş durumda. Şimdi dehttp://hk.www404.cn:53/ads.js adresinden geliyo ve şu ana kadar hiçbir antivirus programı uyarı vermiyor.Zannedersem yeni olduğu için uyarı vermiyorlar antivirüs programları. Neyse yapacak bişey yok hepimize hayırlı uğurlu olsun ...

Evet arkadaşım aynen öyle. Resimde gördüğünüz gibi arkadaşlar...

'Bağlantılı Yeni sorun çıktı!' (Arkadaşlar bu nasıl trojandır?(http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js)

• KAV 6 son update (23.05.2008) ile birlikte bu trojanı algıladı arkadaşlar , trojanı sildim ve exploreri tamamen temizledim,(çerezler ,geçmiş, temp)

Şuan normale döndü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalyanal -- 24 Mayıs 2008; 14:23:27 >
  • Banada Olmu$tu zamanında burda verilenlerin hepsini denemiştim tam düzeldi derken bi kaç gün sonra yeniden ortaya cıktmıstı format attım ben
  • Arkadaşlar Sorunu Çözebilen Var Mı Ben 4 Defa Format Attım F Disk Attım Gene kurtulamadım bu virüs Ağda Geziyor İE nin Kaynağına yerleşmiş

Çözen VArsa Yazsın şimdiden Teşekkürler
  • Kaynak : http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=313442

Turuva Atı-Yükleyici.JS.Multi.ca

Teknik Detaylar:
    Bu trojan internet aracılığyla başka bir program indiriyor ,ve kullanıcının bilgisi veya rızası olmaksızın kurban makinede çalıştırıyor.HTML belgesinin içerisinde Javascript olarak şifrelenmiş.14147 Byet boyutundadır.

Temizleme Talimatları
    Eğer bilgisayarınız güncel bir antivirüse sahip değilse ya da hiç antivirüs yoksa, kötü programı silmek için aşağıdaki talimatları takip edin:

1.Asıl turuva atı(bir çeşit virüs) dosyasını silin.(Yeri kurban makineye nasıl nüfuz ettiğine bağlıdır.)
    2.Şu dosyaları silin:

%System%\~.exe
    c:\sys.exe

3.Zayıf ActiveX nesnelerini devredışı bırakın.
    4.Şu güvenlik yamasını yükleyin:

http://www.microsoft.com/turkiye/guvenlik/bultenler/2006/subat/ms06-006.mspx

5.QuickTime ın en son sürümünü yükleyin.
    6.Antivirüs veritabanlarını güncelleştirin ve bilgisayarınıza tam tarama yaptırın.(Kaspersky Anti-Virüs ün deneme sürümünü yükleyin.)

• rootkit virüslerden removal programla kurtulamıyorsanız kesin çözüm fdisk.
    bu tarz virüsler genelde kendini önbelleğe kopyalarlar. c yi d yi e yi ne kadar varsa artık hepsini aynı anda formatlamak bile sizi kurtarmayabilir. ayırdığınız hdd in safe bölümünde bulundukları için formatla kurtulmak mümkün olmayabilir. çok önemli yedekleriniz yoksa basın fdisk i güvenli cd lerinizden min 1 avp 1 spyware program kurun. mümkünse ie kullanmayın mozilla firefox tarzı programları tercih edin.
  • Merhaba Arkadaşlar bu foruma yeni katıldım müsade ederseniz bende bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

İnternete bağlandığım anda NT AUTHORITY /SYSTEM tarafindan bilgisayar kapatilmaktadir deyip bilgisayar kapaniyor. system32/service.exe 1073741819 durum koduyla kapatilmaktadir.
    xp service pk3 ancak çözemediğim bir sorun yüzünden uzun zamandır uptade yapamıyorum.İşte bu yüzden bu trojanı yedim herhalde.Neyse başka bilgisayardan güncellemeleri kopyalayıp yükledim şimdilik kurtuldum.

Benim sormak istediğim neden güncelleme yapamıyorum? xp denetimden geçiyor yani activasyon tamam.
    Spyware Doctor var o da güncelleme yapamıyor,Mcafee kurulu oda güncelleme yapamıyor.Hijack raporuma bakıp derdime çare olursanız minnattar kalacağım.Şimdiden teşekkürler saygılar selamlar.

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 08:07:13, on 31.10.2008
    Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsTray.exe
    D:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster 2\RegistryBooster.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
    C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
    C:\Program Files\Common Files\InterVideo\DeviceService\DevSvc.exe
    C:\PROGRA~1\McAfee\MSC\mcmscsvc.exe
    c:\PROGRA~1\COMMON~1\mcafee\mna\mcnasvc.exe
    c:\PROGRA~1\COMMON~1\mcafee\mcproxy\mcproxy.exe
    C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
    C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
    C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe
    C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe
    c:\PROGRA~1\mcafee.com\agent\mcagent.exe
    C:\Program Files\SiteAdvisor\6173\SAService.exe
    C:\WINDOWS\System32\alg.exe
    C:\Program Files\SiteAdvisor\6173\SiteAdv.exe
    C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IDMan.exe
    C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IEMonitor.exe
    c:\PROGRA~1\mcafee\msc\mcuimgr.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe
    C:\Documents and Settings\das\Desktop\HiJackThis.exe

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer,SearchURL =http://windiwsfsearch.com
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL =http://windiwsfsearch.com
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar =http://windiwsfsearch.com/ie6.html
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page =http://windiwsfsearch.com
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page =http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =http://windiwsfsearch.com
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = local;*.local
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Baglant?lar
    O2 - BHO: IDM Helper - {0055c089-8582-441b-a0bf-17b458c2a3a8} - C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IDMIECC.dll
    O2 - BHO: SnagIt Toolbar Loader - {00C6482D-C502-44C8-8409-FCE54AD9C208} - C:\Program Files\TechSmith\SnagIt 8\SnagItBHO.dll
    O2 - BHO: (no name) - {089fd14d-132b-48fc-8861-0048ae113215} - C:\Program Files\SiteAdvisor\6173\SiteAdv.dll
    O2 - BHO: (no name) - {302d49ca-575b-4262-9b8c-2f26c2d9f83a} - (no file)
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
    O2 - BHO: scriptproxy - {7db2d5a0-7241-4e79-b68d-6309f01c5231} - C:\Program Files\McAfee\VirusScan\scriptsn.dll
    O3 - Toolbar: SnagIt - {8FF5E183-ABDE-46EB-B09E-D2AAB95CABE3} - C:\Program Files\TechSmith\SnagIt 8\SnagItIEAddin.dll
    O3 - Toolbar: McAfee SiteAdvisor - {0BF43445-2F28-4351-9252-17FE6E806AA0} - C:\Program Files\SiteAdvisor\6173\SiteAdv.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [ISTray] "C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsTray.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [Uniblue RegistryBooster 2] D:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster 2\RegistryBooster.exe /S
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [kamsoft] C:\WINDOWS\system32\ckvo.exe
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: Bьtьn linkleri IDM ile indir - C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IEGetAll.htm
    O8 - Extra context menu item: FLV video iзeriрini IDM ile indir - C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IEGetVL.htm
    O8 - Extra context menu item: IDM ile indir - C:\Documents and Settings\das\Desktop\program\quyanhnguyen\Internet Download Manager\IEExt.htm
    O8 - Extra context menu item: Microsoft Excel'e Gц&nder - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: Araюtэr - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\nwprovau.dll
    O15 - Trusted Zone:http://*.mcafee.com
    O16 - DPF: {05CA9FB0-3E3E-4B36-BF41-0E3A5CAA8CD8} (Office Genuine Advantage Validation Tool) -http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=67633
    O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) -http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204
    O16 - DPF: {1E3F1348-4370-4BBE-A67A-CC7ED824CA85} (Microsoft Genuine Advantage Self Support Tool) -http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=82580
    O16 - DPF: {A672558F-A878-4D5A-A921-627C091CEB60} (Flatcast Producer 4.15) -http://data.myflatcast.com/data/objects/NpFp415.dll
    O16 - DPF: {E55FD215-A32E-43FE-A777-A7E8F165F557} (Flatcast Viewer 5.0) -http://data.myflatcast.com/data/objects/NpFv501.dll
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{9D586D2A-0D40-47B3-8003-767967E4787A}: NameServer = 208.67.222.222,208.67.220.220
    O20 - AppInit_DLLs: wmkndv.dll dpluro.dll
    O20 - Winlogon Notify: nnnnlcbb - nnnnLcbb.dll (file missing)
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    O23 - Service: ATK Keyboard Service (ATKKeyboardService) - ASUSTeK COMPUTER INC. - C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
    O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
    O23 - Service: Capture Device Service - InterVideo Inc. - C:\Program Files\Common Files\InterVideo\DeviceService\DevSvc.exe
    O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
    O23 - Service: McAfee Services (mcmscsvc) - McAfee, Inc. - C:\PROGRA~1\McAfee\MSC\mcmscsvc.exe
    O23 - Service: McAfee Network Agent (mcnasvc) - McAfee, Inc. - c:\PROGRA~1\COMMON~1\mcafee\mna\mcnasvc.exe
    O23 - Service: McAfee Scanner (mcods) - McAfee, Inc. - C:\PROGRA~1\McAfee\VIRUSS~1\mcods.exe
    O23 - Service: McAfee Proxy Service (mcproxy) - McAfee, Inc. - c:\PROGRA~1\COMMON~1\mcafee\mcproxy\mcproxy.exe
    O23 - Service: McAfee Real-time Scanner (mcshield) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\McAfee\VirusScan\McShield.exe
    O23 - Service: McAfee SystemGuards (mcsysmon) - McAfee, Inc. - C:\PROGRA~1\McAfee\VIRUSS~1\mcsysmon.exe
    O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
    O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
    O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe
    O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe
    O23 - Service: SiteAdvisor Service (siteadvisor service) - Unknown owner - C:\Program Files\SiteAdvisor\6173\SAService.exe

--
    End of file - 8774 bytes

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: delibaş

Arkadaşım gülmekten öldürdün beni yaw. Öncelikle tabiki istatistikte hangisi 1. se onu kullanmak zorunda değilim ve öyle bi saçmalık olamaz. Sadece sana bi örnek gösterdim, çünkü yularıdaki resim nesnel'dir. Sen hiç bu trojanı araştırmadın yada neden bahsettiğimizi anlamadın galiba, eğer bunu silecek bi program söyle bende sana tüm forumun içinde söz istediğini verecem sana. Arkadaşım format silemiyor mcafee nasıl silsin + Mcafee'yi yükledim pcyi kasmaktan başka bi işe yaramadı...

yaw ne trojanmış yahu nasıl da silinmiyormuş anlamadım bilerek bu siteye girdim bana da bulaştı ve SİLDİM aynen yaşadıklarını ben de yaşadım ama SİLDİM ve sistemim TEMİZ bu kadar zor mu yaw. bende hem mac caffe var hemde spy emergency 2008 var o trojanı temizleyen spy emergency 2008 oldu ama güvenli kipte yapacaksın ve sistem gerçekten de bende temiz bir sorun yok

NOT:bu arada C:\Program Files\Common Files\Protexis\License Service dosyasında PsiService_2.exe görev yöneticisinde sonlandırıp silin.

Bunu PsiService_2.exe neden siliyoruz anlamıyorum. CorelDraw içn silerseniz çalışmaz belki de diğer programlarda çalışmayabilir. Lütfen biraz daha dikkatli davranalım.

• hort yapmışsın ben de çözümü söyleyeyim.
    malwarebyte's anti malware sorunu çözücektir
    taratın bilgisayarı, sonra bulduğu şeyleri silin. her derde deva
  • Nasıl sakatlar ve Uninstall Protexis Lisans Hizmeti (PSIService.exe) için

If you have installed trial or paid licensed version of Corel software products, you probably may notice a third-party unannounced software application makes its way into your computer too. Eğer siz veya deneme yüklü Corel yazılım ürünlerinin lisanslı sürümü ücretli, muhtemelen bir üçüncü parti yazılım uygulamasından habersiz fark edebilirsiniz bilgisayarınıza da onun yoldur. The program is PSIService.exe by Protexis, which installs a Protexis Licensing service or Protexis Licensing V2 service in Windows operating system. Program PSIService.exe Protexis, Windows işletim sistemindeki bir Protexis Lisans hizmet veya Protexis Lisans V2 hizmetini yükler gereğidir.

PSIService is part of Protexis copy protection DRM (digital rights management) and license management software, which intends to protect a software or application from piracy and illegal copying. PSIService Protexis DRM kopya koruma bir yazılımı korumak ya da korsan ve yasadışı kopyalama uygulama niyetinde (dijital haklar yönetimi) ve lisans yönetim yazılımı, bir parçasıdır. Thus PSI service is normally installed by another program, such as Corel Paint Shop Pro Photo X2, Corel Paint Shop Pro XI (X1), Corel Paint Shop Pro X, that uses its service to gather licensing information to send home much like spyware, ensure copy protection and authenticate user that uses genuine version of the program. Böylece PSI servis normal Paint Shop Pro Photo X2, Paint Shop Pro XI (X1) gibi başka bir program tarafından yüklendiğinde, Paint Shop Pro X, bu lisans bilgileri toplamak için kendi servis kullanır ev sağlamak çok casus yazılım gibi göndermek için kopya koruma ve programın orijinal sürümünü kullanır kimlik doğrulaması kullanıcı.

To make matter worse, the ProtexisLicensing service may make PC boots up slower, and when disabled, will cause Corel Paint Shop Pro to stop working, in addition to warn you of running illegal copy of non-genuine software. Madde kötü yapmak için, ProtexisLicensing hizmeti daha yavaş ve zaman özürlü, Paint Shop Pro çalışma, ek olmayan yasadışı kopyası orijinal yazılım çalışan uyarmak üzere durdurulmasına neden olabilecek PC botlar yapabilirsiniz. Besides, PSIService.exe does not uninstall together with the application that installed it, when the application is uninstalled and removed. Ayrıca, PSIService.exe birlikte, bunun yüklü zaman uygulaması kaldırılırsa kaldırılır ve uygulama ile kaldırma yok.

In any case, whether you want to get rid of Protexis while keeping the application that dependent on it still working properly and able to run (contrary to popular belief, Protexis Licensing service is not required for program to run), or now need to clean the Protexis PSIService spyware manually due to non-removal by original application that installs it, the procedures to complete uninstall and remove Protexis is easy. Her durumda, isteyip elde ederken uygulama üzerinde hala düzgün çalışan ve çalıştırabilir bağımlı tutmak Protexis kurtulmak (Genel kanının aksine, Protexis Lisans hizmetini çalıştırmak için program için gerekli değil), ya da istediğiniz anda, temizlemek gerek Protexis PSIService casus el sigara nedeniyle kaldırma orijinal uygulamayı yükleyen bu, kaldırma prosedürleri tamamlamak ve Protexis kolay kaldırmak tarafından. In fact, the instructions to uninstall PSIservice is provided on Protexis website . Aslında, talimatları Protexis web üzerinde sağlanan PSIservice kaldırılır.

If you are certain that no applications using PSIService are still installed on your system, and this service is still running, you can remove it manually by following these instructions: Eğer hiçbir uygulamaları PSIService kullanarak hala sisteminizde yüklü olan ve bu hizmet belirli hala, el talimatları izleyerek kaldırabilirsiniz: çalışıyor

1. Remove the following registry entry: Aşağıdaki kayıt defteri girdisini kaldırın:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ProtexisLicensing] [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ ProtexisLicensing]
    2. Reboot your computer. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    3. Delete the following files: Aşağıdaki dosyaları silin:

%windir%\System32\PSIService.exe % windir% \ System32 \ PSIService.exe
    %windir%\System32\PSIKey.exe % windir% \ System32 \ PSIKey.exe

Of course, in order to keep applications such as Corel Photo Shop Pro continue running without error, the complete removal instructions cannot be followed. Elbette amacıyla Pro hatasız çalışmaya devam, tümüyle kaldırılmasını yönergeleri takip edilemez Corel Photo Shop gibi uygulamalar tutmak için. Use the following workaround instead: Yerine aşağıdaki geçici çözümü kullanın:

1. Open Services (services.msc) in Control Panel's Administrators Tools. Açık Hizmetler () Denetim Masası's Yöneticiler Araçları services.msc.
    2. Locate ProtexisLicensing or Protexis Licensing service. ProtexisLicensing veya Protexis Lisans hizmetini bulun. If you are seeing Protexis Licensing V2 service, use the next guide. Eğer, sonraki kullanım kılavuzu Protexis Lisans V2 hizmet görüyorsunuz. Stop the service and then set the Startup Type to Disabled . Ve sonra Devre Dışı Başlangıç Türü ayarlamak hizmetini durdurun.
    3. Bowse to %SystemDrive%\Windows\System32 folder. Bowse için% systemdrive% \ Windows \ System32 klasörüne.
    4. Copy original PSIKey.dll to program folder of application that relies on Protexis, eg %SystemDrive%\Program Files\Corel\Corel Paint Shop Pro Photo XI\. Uygulamanın bu Protexis dayanmaktadır program klasörünü kopyala orijinal PSIKey.dll,% SystemDrive% \ Program Files \ Corel \ Corel Paint Shop Pro Photo XI örneğin \.
    5. Rename PsiClient.dll to PsiClient.bak, or simply delete it. PsiClient.bak, veya PsiClient.dll isim ver basitçe silebilirsiniz.
    6. Rename PSIKey.dll to PsiClient.dll Rename PSIKey.dll PsiClient.dll için
    7. Rename PSIService.exe to PSIService.bak, or simply delete it. PSIService.bak, veya PSIService.exe isim ver basitçe silebilirsiniz.

If the Protexis DRM softare installed on your system is of version 2, follow these steps instead: Eğer Protexis DRM sisteminizde yüklü softare sürüm 2, yerine adımları izleyin:

1. Open Services (services.msc) in Control Panel's Administrators Tools. Açık Hizmetler () Denetim Masası's Yöneticiler Araçları services.msc.
    2. Locate Protexis Licensing V2 service. Protexis Lisans V2 servis bulun. Stop the service and then set the Startup Type to Disabled . Ve sonra Devre Dışı Başlangıç Türü ayarlamak hizmetini durdurun.
    3. Bowse to %SystemDrive%\Program Files\Common Files\Protexis\License Service folder. Bowse% SystemDrive% \ Program Files \ \ Protexis \ Lisans Hizmeti klasörüne.
    4. Copy original PSIKey_2.dll to program folder of application that relies on Protexis, eg %SystemDrive%\Program Files\Corel\Corel Paint Shop Pro Photo X2\. Uygulamanın bu Protexis dayanmaktadır program klasörünü kopyala orijinal PSIKey_2.dll,% SystemDrive% \ Program Files \ Corel \ Corel Paint Shop Pro Photo X2 örneğin \.
    5. Rename PsiClient.dll to PsiClient.bak, or simply delete it. PsiClient.bak, veya PsiClient.dll isim ver basitçe silebilirsiniz.
    6. Rename PSIKey_2.dll to PsiClient.dll Rename PSIKey_2.dll PsiClient.dll için
    7. Rename PSIService_2.exe to PSIService_2.bak, or simply delete it. PSIService_2.bak, veya PSIService_2.exe isim ver basitçe silebilirsiniz.

Now, Protexis Licensing Service is tamed and disabled properly so that PSIService no longer run in background, without affecting functionality of installed application. Şimdi, Protexis Lisans Hizmeti tamed ve gerektiği böylece PSIService artık arka planda özürlü, yüklü bir uygulamanın işlevselliğini etkilemeden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.