Şimdi Ara

bahar patchi sonrası olacaklar hakında düşünceleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim görüşüm herkes an-94 atlayacaktır hata çoğu insan an-94 için farm yapmaya girişicek bu silahla gidecekleri söyleyerek görüşümü söyleyerek devam ediyim otomatik modu tırt kulanacaksan burst mod, angled grip,close quarter dövüş için laser sight, aralıksız ateşlendiğinde çok tırmandığından muzzle brake ama tap fre ve burst fire yapıyorum dersen gerek yok,silencer ve busrt fire ölümcül 2li ama sadece head shot çalışmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONOKUMA-CHAN -- 25 Mayıs 2015; 14:09:04 >

• Hayırlısı bakalim gelsinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziranda mı gelicekti
  • M16A3 Sürprizi fena olmazdı. Yada map olarak Noshahr Canals yeniden canlandırılabilirdi. Gel görki fazla içerik yok gibi görünüyor. Tüm dlclerin yayınlanıp bitmesine rağmen böylesine güzel bir patcle yeni silahlar geliyor gelmesine iyi birşey yanlız. Herkesin hayali farklı beklentisi farklı beni tatmin etmedi. Özellikle final stand 4 aydır Premium olmama rağmen sırf protesto için girmediğim bir dlcdir. Oyunu Crysise çevirip fantastik railgunlar ve hovertank lar oldukça saçma. Yeminimi bozmayıp girmeyeceğim o dlcye koyu realist olarak. Bunu diyorsun niye hala battlefield 4 oynuyorsun 3 göre oldukça fantastikleşti diyebilirsiniz aynen öyle ama ginal stand dlcsinden iyidir uzaktan kumandayla kontrol edilen mortarlar vs... Zaten hala çoğunlukla Bf3 oynuyorum. Bence şuanki Bf4 bf3 olmalıydı . Yani yer değiştirmeleri lazım teknik dışında(karakter hareketleri,araçların hareketi,map içi levolutionlar,yıkılma dökülme parçalanma vb) bf3 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryino -- 26 Mayıs 2015; 1:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

haziranda mı gelicekti

X factor ve levelcap yarın preöiumlara açılacağını videolarında söyledi ama ne kadar doğru hep of Record beyanlar bulunuyorlar,Dicle söyledi olarak belirtiyor acep ea kıyak geçer mi?

• güncelleme geldi gungame atalım türk sunucu varsa :)
  • Güncelleme Geldi hayırlısı Umarım Netcode hatası çözülmüştür Bakalım deneyip görecegz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarBeyazi_M -- 26 Mayıs 2015; 11:14:41 >
  • Silahların hasarları düşürülmüş anladığım kadarıyla ama yeni silahlar gelmemiş.
  • KarBeyazi_M kullanıcısına yanıt
    bu konusutugumuz olay hardline icin mi yoksa bf4 icin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

bu konusutugumuz olay hardline icin mi yoksa bf4 icin mi

weapons crate dlc ve spring patch için konusuyouz.
  • ne değişiklikler olmuş ben oyuna girmeyecem yaklaşık 20 gün
  • ryino R kullanıcısına yanıt
    Sadece M16A3 gelseydi yeterli olurdu. Hasret kaldım o silaha. Sırf M16A3 için Battlefield 3 oynuyorum.

• Hekeste suan yeni silahlar var bense an 94 kullandım âmâ op locker da pompalıya devam..diğer silahların hasarları hata düşmüş adama vuruyorum banamısın demiyor...

• SRR-61 Sniper'in Rangesi Düşürülmüş... :(

Ayrıca Tüm Sniperların Damagesi Düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muz Aromalı Khetçap

SRR-61 Sniper'in Rangesi Düşürülmüş... :(

Ayrıca Tüm Sniperların Damagesi Düşmüş.

benim favori silahımdı dice !a atılmasını talep ediyorum.
  • Neyse Artık M98B'ye Devam
  • Güncellemeyi henüz kurmadım.Umarım oyunu daha da rezil etmediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.