Şimdi Ara

Bahçede Alman Kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Villamın bahçesinde Alman Kurdu Beslemek istiyorum ancak dış duvarlar 1 metre.Acaba kaçma riski varmıdır ?
    Bir tel ile olan uzun bir gidip gelebileceği yol yapılsa kışın üşürmü ?
    Hergün düzenli yürüyüş yapılacak.
    İtaat eğitimini almış durumda evde kalması durumunda karmaşa yaratır mı ?
    Yada örneğin sabah kapıyı açarsam bahçeye tuvaletini yapabilirmi ?
    Emin olmadan sahiplenip eziyet etmek istemiyorum deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• Merhaba :) Şimdi tel ile uzun yol yapsanız bahçede telin sonuna birde kulübe koyarsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bahçeniz varken evde kalması pekde mantıklı değil hem bahçenizi korur yabancıları uzak tutar hemde daha çok bahçe köpeğidir onlar. Tuvaletini bahçeye yapmayı alıştırıp öğretirseniz alışıp oraya yapmaya başlar. Alman Çoban Köpekleri çok akıllıdırlar. Size pek bi zorluk çıkartmazlar. Bahçeniz genişse hergün yürütülmesinede gerek olmayabilir koşup oynar enerjisini bir şekilde atar :)
  • alman kurduna bahçede hiç birşey olmaz kulube oldugu sürece lakin çevreye rahatsizlik verebilir çok iyi bir bekçi olduğu için havlama sorununuz olabilir iç güdüsel olarak havlar bizzat kendi alman kurdum vardi gece bahcenin önünden 1 kişi geçsin kiyameti kopartirdi.Belki hepsi ayni olmaz fakat bu olayida göz önünde bulundurun.tuvalet konusundada akliniza hiç şüphe kalmasın 1 sefer öğretin ikinciye arkanıza bakmayın çok kolay eğitim alirlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbhr -- 20 Kasım 2012; 23:57:42 >
  • tel ile yol yapmaz ve onu bahçeye salarsanız 1 metreden kaçar.
  • ben marttan beridir bakıyorum eğitmenden bir - bir buçuk yaş arasındaydı aldığımda ne tuvaleti sıkıntı ne havlaması var. ve üzerine adımı basarım :D bu köpekler yani alman kurtları dünyanın en evcil ırkları arasındadır bence. ilk defa piknikte gördüğü kendi boyu kadar kıza birşey yapmadı ya kimseye yapmaz hata bana saldırsalar bile önce konuşma yoluna gider ikna edemezse saldırır diyebilirim. kız buna neler yaptı ya ağaca bağladım çok hayvan vardı etrafta diye. kız daha 1-2 yaşında bunu kulağından tutmuş çekiyor yere yatırıyor üstüne yatıyor vuruyor diğer kız yerden ufak ufak bişeyler atıyor onunlada oynuyor yok ya inanılmaz bişey :d yani gözün kapalı al derim. 11 aydır bakıyorum son 2 aydır hiç tasmasını yanıma bile almıyorum çok nadir onuda biyerde uzun süre bekleyeceksem gittiğim yerde bağlı dursun ne olur ne olmaz diyorum. trafikte hiç sorun olmuyor eğitim konusuunda hiç veremiyorum fakat nasıl bi eğitim aldıysa ki zeki hayvan zaten aynı eğitimle her şeyi yapıyor yani temel tuvalaet vs. dur gel git bekle falan filan :d seviyorum hastasıyım onun :D

• Hocam,bahçede bakmanızın tek sıkıntısı gece çok havlayıp etraftakileri rahatsız etme ihtimalidir,haricinde çok akıllı sevecen ve dost canlısıdır.
    Bizzat severek besliyorum. : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.