Şimdi Ara

Kedi Evi Yapımı (Lütfen Destek Ol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kedi Evi Yapımı (Lütfen Destek Ol)

Merhaba Arkadaşlar,

Malumunuz havalar soğuk kış aylarındayız ki hava daha da soğuyacak. Belki ilerleyen günlerde kar bile yağabilir.
    Sizlerden ricam bu olumsuz hava koşullarında sokaktaki dostlarımızı unutmamanızdır.
    Bu yüzden kedi evi yapım konusunu açma gereği duydum..

Yapılışı çok basittir arkadaşlar, günde yarım saat bile ayırsanız kar yağana kadar evi yaparsınız..
    Yapacak zaman bulamayanlar ağaç diplerine 1 kap su ve kuru mama bırakırlarsa insanlık için çok büyük iş yapmış olurlar..

Hepinize teşekkür ederim..

Gerekli Malzemeler ;

1) Strafor

2) Koli ve Güçlendirilmiş Bant

3) Koli Bandı Cetvel ve Maket Bıçağı

Yapılışı ;

Maket bıçağı ve cetveli kullanarak straforu koliye uygun biçimde kesmeye başlayın.
    Kestiğiniz parçaları koliye sabitleyip sıkı bir şekilde bantlayın ve su geçirmediğinden emin olun.

UNUTMADAN

Bir dosya kağıdına uyarı yazısı yazarsanız " kedi evidir lütfen atmayınız " diye Malumunuz bizim insanımızın sağı solu belli olmuyor..
    Biraz duyarlılık gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 14 Ocak 2016; 17:55:28 >

• Tshirtle yapılan kedi evi daha pratik
  • Güzel helal
  • Leğenden de yapılıyor tamamen tercihinize kalmış örnek resimler ekleyeceğim..
  • BUNU BİZİM MAHALLEYE YAPIP KOHYSAM 2 GÜNE KARTONCULAR ALIR ÇUVALLARINA ATAR GİDER
  •  Kedi Evi Yapımı (Lütfen Destek Ol)

• Up güncel olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teferruatı ile uğraşmak istemeyenler bakkaldan yada marketten bir koli alıp uygunca kesip bir kenara bırakabilir..
    Hiç yoktan daha iyidir.. Destek olan herkese teşekkür ederim..
  • Elinize sağlık hocam.Çok faydalı bir konu.
  • Up
  • Yaptık, giren yok. Arada çatısında uyuyor.
  • bunları bozan it kopuk var ya . onları zevkine sopayla dövmek istiyorum. nerde iyi bir şey varsa hemen yıkmaya çalışıyor şerefsizler.
    buda iki yıl önce açtığım konu isteyen bakabilir .

http://forum.donanimhaber.com/m_96567157/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bunları bozan it kopuk var ya . onları zevkine sopayla dövmek istiyorum. nerde iyi bir şey varsa hemen yıkmaya çalışıyor şerefsizler.
    buda iki yıl önce açtığım konu isteyen bakabilir .

http://forum.donanimhaber.com/m_96567157/tm.htm

Desteğiniz için teşekkür ederim. Böyle duygusuz insanları bende dövmek istiyorum hatta dövdümde. Apartman yöneticisi ile tartıştım baktım olmuyor Güzelce giriştim beni görünce artık selam veriyor.

• Doğal kokmuyor o Yüzden içine girmeleri biraz zaman alır.
    Sağında solunda yatarak koku bırakırlar daha sonra içine de girerler biraz zamanla tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 14 Ocak 2016; 23:06:38 >
  • Up

• Allah kabul etsin büyük sevap kazanacağınızı düşünüyorum. Hayvanlar çok sıkıntı çekiyor özellikle geceleri.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Sağolun arkadaşlar. Destekleriniz ile 1 dostumuzu bile kurtarsak faydamız olmuş olur. Haftasonuna bir ev daha yapacağım

• peki başka yöntemleri var mı ev yapımı için internette araştırdım ama pek düzgün bir bilgiye ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

peki başka yöntemleri var mı ev yapımı için internette araştırdım ama pek düzgün bir bilgiye ulaşamadım

2 adet orta boyda leğeni altlı üstlü birleştirip. Uygun bir yerinden 2 kedi girecek kadar yer açarsanız o da olur. Leğenin altına kullanmadığınız bezlerden koyarsanız soğuğa karşı dayanıklı olur.

• Geçen hafta yapmıştım buna benzer bir şey. 1 saat sonra karton toplayan adam geldi ezdi arabasına attı. Üzeride de lütfen zarar vermeyin yazıyordu.

Adamla tartıştım sözlü olarak. Adam tuttu abi benim de evim yok kendime ev almak için topluyorum dedi

Türkiye'de işe yaramıyor maalesef

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.