Bu ülkede üniversite sınavı zaruridir. Kaldırılması teklif dahi edilemez. Zaten en geç 2 sene sonra gidecekler, en fazla önümüzdeki yıl üniversite sınavı olmaz, yerine gelecek hükümet geri yapar sınavları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 29 Haziran 2021; 11:53:56 > |
Bahçeli: Üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır. (2. sayfa)
-
-
Ayrıca Bahçeli'nin bahsettiği Olgunlaşma sınavı muhabbetiyle ilgili, 2011 yılında çıkan bir haber
https://www.internethaber.com/olgunlasma-sinavi-neler-getiriyor-1222476y.htm
-
Amca lütfen emekli ol -
üniversitelerin birçoğunun kapatılıp daha seçici sınavlar yapılması gerekirken sınavı kaldırıp yerlerstırme derdıne dusmus :)
imamhatip furyası gibi olur sonu. %90ında eğitim harici herşey bulunan liselerden üniversitelere doğru yolculuk.
-
ya abi sınav kalkarsa hiç tanıdığı olmayan, parası olmayan insanlar nasıl iyi bölümler kazanıcak harbi suyu çıktı artık. tamam bu sistem değişmeli ama kalkmamalı
-
eğer obp ile yerleştirse mezunlar ne olacak? 3 milyon kişinin girdiği sınavda en fazla 50 bin tane işe yarar kontenjan var.Bu kadar insanı nasıl yerleştirecek?Galiba burayı İsveç sanmış ak kurt
-
Hayatta kalkmaz ÖSYM Türkiye’nin maddi açıdan en değerli kurumu. O kadar yayın evi var, ücretli ders vereni var, dershanesi var, özel okulu var. Adamlar sadece bu yıl yks’den 470 milyon lira kaldırdı sizce sınav kalkar mı? -
Bu ülke referandum ve başkanlıkla bunlara zaten istediklerini yapma hakkini verdi. Bunlar da kafalarına göre konuşuyor. Ha mevcut eğitim sistemi çöp müdür evet coptur. Ama bunu düzeltecek olan siyasiler değil, mhp akp hiç değil... O yüzden mhp nin 40. yılı kutlu olsun diyorum 😂🤷♂️🤦🏻♂️ -
:DD kaldırmak yanlışta bu kadar saçma olmamalı. Öğrencileri başka şeylere göre sınamalı. Ya da doğru sınamalı. Soruyu hazırlayan öğretmenleri değil öğrencileri ve ünileri tatmin etmeli sorular.
-
Yks sınavında sadece ösym 400milyon para kaldırıyor bir yılda. Dershane, yayınevi vb. Yerler de çok para alıyor. Kalkmaz bu sınav
-
quote:
Orijinalden alıntı: Helbram
Kaldiracaklar bu arada birkaç yıl içerisinde, bakalım nasıl bir sistem gelecek. Keşke iq testiyle alsalarBence dua et gelmesin böyle bir şey çünkü en büyük zararı görenlerden biri de sen olursun ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X