Şimdi Ara

Bahçeli: Üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rastgele TV’yi açmıştım, bakayım ne var diye. Karşıma bu adam çıktı ve böyle şeyler sayıklıyor grup toplantısında. Yeni üniversiteye geçiş önerisini falan anlatıyor şu sıralar. Normalde he he diyip geçerdim ama mhp, akp kadar yönetiyor bu ülkeyi. Atlanmamalı.

• Yine basladi ya
    ulkenin her yerini bozmadan rahat edemicek herhalde adam
  • Anlaşılan Ülkü Ocaklarındaki yavru kurtlar istedikleri kadrolara gelecek sıralamaları yapamadılar. Önerisi neymiş? Herkes sırayla ulusun, en yüksek sesten sıralanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 29 Haziran 2021; 10:44:15 >
  • geçen de bu abi anayasa mahkemesini kapatıyordu

• Neyle alcaklar universiteye milleti sınav olmazsa ? Bi düşünce atıyolar altı boş
  • Teferruatını anlattı da kendisini dinlemeye tahammülüm olmadığı için anlamadım. Haber siteleri özet geçer birazdan.

• Bahçeli: Üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır.
  • Üni sınavı kalkarsa biteriz torpilin âlâsı var her konuda üni girişlerini de torpille yapacaklar
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt

Ahahah kapatarak en iyisini yapmışsınız hocam sabah sabah kendinizi germemişsiniz.

• mustfaagp M kullanıcısına yanıt

Böyle bir şey olursa 5 dakika sonra AKP Gençlik Kolları üyesiyim.

• Kaldiracaklar bu arada birkaç yıl içerisinde, bakalım nasıl bir sistem gelecek. Keşke iq testiyle alsalar
  • yine sınav olur fakat sınav puanı %60 etkiler tam puanı diğer puanlar spor,satranç tübitak projelerinde başarı vs olabilir tabi burası türkiye ne olacağı belli değil bu sene mezuna kalan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum

• Bizim troller daha akıllı bundan
  • Ben de gençlerin 17-18 yaşlarını sınavla heba etmesini istemem ama liyakatin olmadığı bir ülkede merkezi sınav kalkması bir felaket olur. Bu lafın iyi niyetle söylendiğini düşünmüyorum, sırf kendi çevremden ülkücü torpiliyle ne kadrolara girildiğini görüyorum çünkü.

• Akp bir düzenlemeyi gündeme getirmeden önce mhp ile ortamı yokluyor.8 yaşından beri türk siyasetini yakından takip eden biri olarak bu saatten sonra her şeyin olabileceği kanaatindeyim.Umarım kaldırılmaz fakat daha adil bir metot geliştirilir.

• Bahçeli diyorsa kesin altında bi bit yeniği vardır. Çünkü bu hukümetin yaptığı her şeyden şüphe edeceksin. Hükumetin universitelerde pek bir nüfuzu yok. Bunu yavaş yavaş rektörleri atayarak arttırmaya çalışıyorlar. Şimdi sırada da büyük ihtimal kendilerinden olanları iyi yerlere sokamaya gayret edecekler gibi duruyor. Sınavlar kaldırılır. Bizim zar zor kazandığımız üniversitelere ve bölümlerine torpille giriş kolaylaştırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.sptcha -- 29 Haziran 2021; 11:26:55 >
  • Yine degistirecekler herhalde her sene bir rezalet cikmadan degismiyo
  • kaldırılacağını düşünmüyorum. ösym kar amacı gütmeyip ülkede en fazla kar yapan kurumlardan birisi o yüzden bu yapıyı bozmak isteyeceklerini sanmıyorum ha ama sınav sistemi değiştirilir lakin merkezi sistem kaldırılmaz yine ösym aracılığıyla yapılır

düzenleme: üzerine sendikalar, vakıflar vs. danıştaya başvuru yapabilir eğer sınavlar kaldırılırsa ve danıştay -ne kadar iktidara yakın da olsa- sınavların kaldırılmasını haksız bulur %95 ihtimalle o yüzden içiniz rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96FD16C89 -- 29 Haziran 2021; 11:26:40 >
  • mezunluğu düşünüyordum da aman aman aman tü tü tü

• "" * Üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır. Toplam üniversitelerin kontenjan sayısı 1 milyonu aşmaktadır. Türkiye, sınavsız üniversiteye geçişi başarabilecek kapasiteye sahiptir. Gençlerimizi yarış atı gibi göremeyiz.

""* İlköğretim ve orta öğretimde uygulanacak müfredat ile ortaöğretim başarısını ve olgunlaşma sınavını esas alan üniversiteye geçiş sistemi uygulanmalıdır. ""

Bahçeli'nin açıklamalarındaki "" Ortaöğretim başarısı "" muhabbeti hoşuma gitmedi. Biz OBP etkisi azaltılsın, tamamen kaldırılsın derken, tamamen OBP'ye dayalı bir yerleşim sistemi getirirlerse büyük isyan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 29 Haziran 2021; 11:47:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.