Medipol 2021 girişliler
|
kimya bölümü
İTÜ kimya okunur mu?
ÖzÜ %50 IE veya EEE değer mi?
Özyeğin istediğim üniversitelerdendi ve de Endüstri ve EEE benim istediğim bölümler lakin puanım %50 burslularına yetiyor. Bu bölümler 52k TL. ekonomiden de dolayı aileme şu parayı verdirtmeye içim ürperiyor. Naçizane şu üç soruma cevap verirseniz sevinirim.
--- Bu ücreti vermek cidden değer mi?
--- %50 burslu okuyan var mı varsa deneyimi nasıldır?
---ÖzÜ'de burs yükseltme var mı? Yani diyelim ki iyi bir ortalama sonucunda %50'den %100e yükseltebilme imkanım var mı? (bunu araştırdım lakin tam olarak bir şey bulamadım.)
---Bu arada sıralamam 56k bu sıralardaki diğer endüstriler nasıldır bunun hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum.(Gazi,
9 Eylül gibi üniler)
şu videonun altına gelmiş adam 4 gün önceden soruyu yazmış
KAYNAK:
''Dershanelerin açılacağı gün'' açıklandığı günden itibaren 2 hafta TYT denemesi çözmeyi bıraktıktım sonra dershanelerin açılmasıyla son 1 aydır girdiğim denemelerde üst üste aynı değerlerde net yapamamaya başladım.netlerim şu şekilde:
1-71
2-95
3-86
4-75
5-102
6-53
Türkçe'de
- denemeden sonra hızlıca ALES ve Çıkmış paragrafları çözdüm netim arttı. Sonra 3 4 5 denemelerine başladım böyle devam ettim.
Matematikte;
Tamamen deneme odaklı gittim.DGS sayısal mantık çözmeye başladım.
Fende ise deneme çözdüm.
Sosyal adına bir şey yapmadım çünkü sosyal hep aynı geliyordu:13.
Ve evet, bugün girdiğim denemede 53 yaptım. Nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde yaptım.Garip olan bir denemede 102 yapıp 2 gün sonra girdiğim denemede 53 yapmam. Aklım almıyor. En son 11. sınıfta bu kadar düşük yapmıştım.AYT'yi sorarsanız orada pek bir sıkıntım yok 65-55 arası şu anlık.
Kafamı dökmek adına buraya yazdım. Sizce nasıl bir yol planı izlemeliyim?
Ben fiziği ESŞ ile hallediyorum onun yanında bu iki kitaptan hangisini önerirsiniz?
silinebilir
.
Geçen Seneki Denemeler
MAESTRO TYT-1 CEVAP ANAHTARI
Apotemi Maestro-1 Cevap Anahtarı olan atabilir mi?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 461
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.016 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar