''Dershanelerin açılacağı gün'' açıklandığı günden itibaren 2 hafta TYT denemesi çözmeyi bıraktıktım sonra dershanelerin açılmasıyla son 1 aydır girdiğim denemelerde üst üste aynı değerlerde net yapamamaya başladım.netlerim şu şekilde: 1-71 2-95 3-86 4-75 5-102 6-53 Türkçe'de
Matematikte; Tamamen deneme odaklı gittim.DGS sayısal mantık çözmeye başladım. Fende ise deneme çözdüm. Sosyal adına bir şey yapmadım çünkü sosyal hep aynı geliyordu:13. Ve evet, bugün girdiğim denemede 53 yaptım. Nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde yaptım.Garip olan bir denemede 102 yapıp 2 gün sonra girdiğim denemede 53 yapmam. Aklım almıyor. En son 11. sınıfta bu kadar düşük yapmıştım.AYT'yi sorarsanız orada pek bir sıkıntım yok 65-55 arası şu anlık. Kafamı dökmek adına buraya yazdım. Sizce nasıl bir yol planı izlemeliyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.sptcha -- 19 Şubat 2021; 16:46:3 > |
TYT'deki acayip değişken olan netim
-
-
Denemelerin seviyesi çok farklı olabilir, dikkatinizi dağıtan şeyler olabilir, eksik olduğunuz konulardan çok soru gelmiş de olabilir. 102den 53e düşmek pek normal değil.
Bence denemelere devam edin ama abartmayın.
konu eksikleriniz varsa onları analiz edip onlara çalışın sıkıntı yaşadığınız konuları özellikle detaylı çalışın ayrıntı kaçırıyor olabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 19 Şubat 2021; 16:54:19 > -
Psikolojik olabilir mi?
-
siz focus to do mu kullanıyuordunuz bi yerden tanıdık geldiniz
-
Olabilir hocam fakat bugün denemeye girerken pozitif bir ruh halim vardı.
-
Bekosistem? -
Günahım kadar sevmem o adamı. -
53 net yaptigin deneme hangi yayinin?sacmasapan bir sey ise kafaya takma -
Limit -
Hocam hiç takma kafaya o yayını. Kurumsalları aşırı kasıntı -
TYT Fen nasıl hallettiniz hocam ?
-
O denemeler baya dengesiz. Geçen sene giriyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 19 Şubat 2021; 22:57:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCelladTYT Fen nasıl hallettiniz hocam ?
Eylülden ekime kadar ilk çalışmamı tamamladım sonra denemeler ve yanlış çıkan konuyu tekrar ettim. Benim açımdan verimliydi. Sonra denemeler bitip AYT'ye başlayınca bıraktım keşke bırakmasaydım. Şimdi bu düzene geri döneceğim.
-
Hocam bu sene beni bi VİP'in denemeleri bir de Limitinkiler yordu.Gelecek 4 ay içinde bir daha TYT denemelerine girmeme kararı aldım.
-
Kasım gibi formumu yakalamama çok yararı vardı pandemi ile hepsi mahvoldu :((
-
evet tanıyorum sizi hep yukarılardaydınız
-
Hocam bende de şu sıra aynı sorun var nasıl düzelecek bilmiyorum -
Hocam bi şekilde toparlamaya çalışıyorum.İşlem yeteneğim geliştirmeye ve dikkat daginikliligimi yenmeye çalışıyorum -
Hocam kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum çalıştığım konudan yanlış çıkması çok saçma geliyor bana -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Denemelerin seviyesi çok farklı olabilir, dikkatinizi dağıtan şeyler olabilir, eksik olduğunuz konulardan çok soru gelmiş de olabilir. 102den 53e düşmek pek normal değil.
Bence denemelere devam edin ama abartmayın. konu eksikleriniz varsa onları analiz edip onlara çalışın sıkıntı yaşadığınız konuları özellikle detaylı çalışın ayrıntı kaçırıyor olabilirsiniz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X