şu videonun altına gelmiş adam 4 gün önceden soruyu yazmış KAYNAK: |
jj rousseau sorusunu 4 gün önceden tahmin eden insan
-
-
kanka bu ülkede her şey olur her şey :) -
Keşke bize de söyleseydin boş bıraktım ben -
Ben anlamadım özet geçin.
Cidden oldu mu böyle bir şey ? Nasıl becerdiniz abi ya, şaka gibi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 26 Haziran 2021; 21:44:59 > -
olmuş. Video sahibi de gerçekten 4 gün önce attı bu yorumu düzenleme yok bu işin içinde bir iş var yazmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim
Keşke bize de söyleseydin boş bıraktım benSağlık olsun hocam. AYT'de başarılar dilerim.
-
Gördüm şoklar içerisindeyim. Bunu bir şekilde yetkili mercilere ulaştırmak lazım.
-
Adam şimdi de trolüne soruların cevabını yazmaya başlamış yorumlarda
-
Tesaduf ok. -
Aynen ya, doğru mu sizce ?
-
En basit sorulardandı ahahhahaha -
quote:
Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.
Bu mesaj silindi.fake kullanıcı bu yorumu atan adamla bu adam aynı değil, silin hocam
-
Bu nası bi hayatsızlık amk -
Yav inanmayın trollüyor. Ayrıca herkesin soru yeri ve şıkları farklı. Bir tane tutturdu diye kahin kesmeyin milleti başımıza:) bir de üni okuyacaksınız arkadaşlar yapmayın gozunuzu sevim -
Evet fakemiş.
-
Tmm sakin ya :)
-
kesinlikle katılıyorum. herif dalga geçiyor aklınca.
-
hocam orijinal yorum atan peki? bu işte bişeylik var ya
-
Bence de ''13'' diye tahmin etmek, altına da birinin umarım yazması... Bir şekilde öğrenmişler ama nasıl ? Peki niye yazsınlar ki buraya ?
Çok garip valla akıl erdiremiyorum
Şimdi tesadüf demeyin, olasılık hesaplamasını yapamıyor musunuz ? İmkansız gibi bir şey bu durum.
Önemli olan 1 yıl önceki videoya sınavdan 4 gün önce gelip bunu yazması. Ve yazdığı şeyin de cidden doğru cevap olması…
|
Tesadüf hocam şöyle bir şey var. Mesela fatih hoca falan diyor ya ayt 30. Soru bu olur gibi. Bu öğrenciler de onun gibi ota moka böyle yazıyor e denk gelmiş felsefede 5 soru var zaten:D bu kadar basic ya
|
yav son cevapları atanla ilk yorumu atan adam aynı değil anlayın şunu, beğenin de öne çıksın |
Bence de ''13'' diye tahmin etmek, altına da birinin umarım yazması... Bir şekilde öğrenmişler ama nasıl ? Peki niye yazsınlar ki buraya ? Çok garip valla akıl erdiremiyorum Şimdi tesadüf demeyin, olasılık hesaplamasını yapamıyor musunuz ? İmkansız gibi bir şey bu durum. |
Benzer içerikler
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- gre sınavı örneği
- netter anatomi atlası pdf
- 345 tyt deneme pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X