hocam herkes sınav öncesi bir şeyler diyor şu şu çıkar diye ki zaten 11-15 arası felsefe değil mi, bir de her kitapçıkta sorular farklı oluyor bu adam 14.soru da yazsa 11.soru da yazsa yine her türlü tutmuş olacaktı aynı muhabbet yaşanacaktı o yüzden twitter fosfor tayfanın gazına gelmeyiniz |
jj rousseau sorusunu 4 gün önceden tahmin eden insan (4. sayfa)
-
-
Sadece tesadüf diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim girmişti sınava ondan duydum şimdi Malum kesim, yüksek seviye üniversiteleri -ki bunlar genelde muhaliftir- kontrol altına alabilmek için kendi öğrencilerini yerleştirmeye çalışıyor olabilir. Soruların çalınmış olduğundan şüphem yok açıkçası. İnsanın aklına her şey geliyor
bende cidden 13. soruydu ; bazen böyle yorum yapıyorlar bened konu videosu izlerken unutmamak için nerde kaldığımı dakikasını vs yoruma yazıp ordan bakıyordum.bu arkadaş bence sınava girmeden önce hatırlamak için bu videoyu açıp izledi girdi bu videoları veya yani sorular çalındı !
edit : profil fotosuna baktım da malum partili galiba ve imam hatipli ihtimal veriyorum çalınmasına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlık çöküyor -- 26 Haziran 2021; 23:17:56 > -
kuruntu yapmayın kendi kendinize video adı zaten toplum sözleşmesi benim de bu tarz yorumlarım vardı onun şansına o tutmuş
-
ne alaka awk profil fotosu ünlü bir tablo. önüne gelen bilmeden sallıyor
-
burası türkiye burada her şey mümkün. olma ihtimali olmama ihtimalinden daha fazla
-
Türkiye italya maçında bir adam bütün gölleri bilmişti hemde kendi kalesine atacak oyuncuyu bile bazen atarsın tutar çok takmayın
Size kalsa euro2020 de bütün gollerin kimin atacağı belli öylesine oynuyorlar diyeceksiniz https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/turkiye-italya-macinin-skorunu-ve-gollerini-onceden-bildi-6482551/
-
-
hocam felsefeyi anlarım az soru var attı tuttu diye ama bu gerçekse bunun açıklaması olamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
belki dallamanın biri çocuğun fake hesabını açmıştır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaslar bu *m*n oglu bunu cidden calip yazdiysa bi sebebi vardir. bu kanal cok izlenmesi olmayan bir kanala benziyor forumda ilk paylasildiginda 9 bin takipcisi vardi kanali oturup bulmasi cok zor, 4 gun onceden yazip gecmistir. youtube anonim zaten, nicke yok zafer benim yaz ebem senin yaz kimse bulamaz, bulmalari imkansiz ben olsam yazmazdim falan demeyin .sinavi iptal etmeyeceklerini biliyorlar cunku :d
(Dh anonim de olsaniz telefon numaraniz falan kayitli burada mal mal hareketler yapmayin, birine sovmeyin)
Bu arada genel kulturel felsefeye ilgi sicmiyorsaniz oturup sinava 4 gun kala jj'nin siyaset bilimi gorusunu arastirma ihtiyaci duymazsiniz, gider determinizm, düalizm gibi felsefi akimlardan çıkabileceklere yoğunlaşırsınız, olayin bir de bu yani var, genel kulturel feslefeye ilgi duyan bi adam da son hafta oturup bunu dinlemez, video atilali kac gun gecmis.
Bu p*çin cidden çaldığını kanıtlamak için hatırladığınız şaibeli sorulari konu alan ilgili videoların altinda arastirma yapabilirsiniz, oralara da 1-2 sey yazmistir, yazmadiysa bosa kuruntu da olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birisi bir soruyu tutturursa umursamam
Aynı kişi iki soruyu tutturursa tesadüf derim geçerim
Ama o kişi üçüncü soruyu da tutturursa çaldı derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 27 Haziran 2021; 10:10:25 > -
Bütün kitapçıklarda soru düzeni farklı olmuyor mu ? Sallamış tutturmuş işte bir tane. Esas olay başka soru cevapları da vermeye başlamış buna inanıp sorularını çöpe atacak çoğu kişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Russoyu da bilmeyen ne bileyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 27 Haziran 2021; 17:30:19 > -
Ulan ne günlerdi be
5 soru var zaten 11 ile 16 arasında oluyor hep değişiyor yerleri hocam 13 diyor ama o soru başkasında 15. Soruda başkasında 12. Soru
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X