Hocam yine de siz yaptığınızdan emin olun. bence bu son paylaştığı şeylere bakmanın gereği yok bence. İyi akşamlar dilerim. |
jj rousseau sorusunu 4 gün önceden tahmin eden insan (2. sayfa)
-
-
ha yok hocam sonradan atılan yok 13-E 6-C falan onlara bakmam zaten kimse bakmasın. ama 4 gün önce atılan yorum bir hayli şaşırtıcı
-
Tesadüf hocam şöyle bir şey var. Mesela fatih hoca falan diyor ya ayt 30. Soru bu olur gibi. Bu öğrenciler de onun gibi ota moka böyle yazıyor e denk gelmiş felsefede 5 soru var zaten:D bu kadar basic ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam soruların hiç çalınmadığı ya da içinde hiç şaibe olmayan sınavlara girdiğimizi bilsek, ben de yok yeaa falan derdim de her şey olabilir yani :DD
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.sptchaHocam yine de siz yaptığınızdan emin olun. bence bu son paylaştığı şeylere bakmanın gereği yok bence. İyi akşamlar dilerim.
yav son cevapları atanla ilk yorumu atan adam aynı değil anlayın şunu, beğenin de öne çıksın
-
4 gün önce yazması ve altına birinin umarım yazması ? bunlar da tesadüf değil herhalde. bariz çalınmış işte ama niye yazmış onu anlamadım. acaba garantiye almak için mi buraya bakmış konuya, diye düşünüyorum.
-
vardır illa gençler yok çalınamaz yok kapatıyorlarmış hocaları falan fasa fiso zerre güvenmiyorum bu ülkede hiç bir şeye
-
BU DA MI NORMAL ? TARİHLERE BAKIN
-
Arkadaşlar şu an bakınca yorum çok masum durmuyor ama sallamış öylesine yazmış olma ihtimali de olabilir ne kadar soru işareti de olsa
Ayt ye odaklanın şu anda yarın sınavdan sonra bu konu zaten çok tartışılır
AYT odak devam başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam büyük ihtimalle bunlar çaldıysa Türkçe, matematik ve fen sorularını çözdürmüşlerdir. Sosyalden de emin olamayınca o konunun sorusunun cevabı ile ilgili kanal veya video aramışlardır. Sonra bunu bir şekilde belirtmişler gibi duruyor. Ama niye yazmışlar, belirtme gereksinimi duymuşlar onu çözemedim.
-
Klipi ters cevirip illuminati cikaranlar gibi olmak istemiyorum ama bu ulkede her sey olabilir
İyi düşünmek istiyoruz ama bakalım umarım düşünülen gibi bir durum yoktur ortada.
Eğer bilinçli şekilde olup da o yorumu oraya atıyorsa da ayrı bir saçmalık baya neyse
sallamıştır yav. bu forumda da çok var tahmin eden
-
Abi daha ne istiyorsunuz, kanıt olarak ? Gözle görünmeden inanmayan kitle yüzünden geldi başımıza ne geldiyse. Ses kaydı çıktı para aklanırken, çıkarırken yalan montaj dediler. Valla garipsiniz ha. Böyle tahmin olmaz hocam.
-
eleman sonradan diyor ki yılın kulu falan mıyım ? :D. Nasıl da sıvıyorlar anlamak mümkün değil. Tabii yorum kalkarsa daha fazla şüphe uyanacak. Ama hala açık var ortada, niye yazmışlar anlamadım.
-
puhahah şuna inanmayanlar var, adama videosunu göstersen montaj der bu aveller
-
La aslında soru tahminini herkes yapıyor bu herifin tek farkı 13. soru yazmış olması. Zaten onu da 12 diye sallasa 12.soruda bu soru olan kitapçıklarde olurdu illaki.
Güzel Ülkem...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önemli olan 1 yıl önceki videoya sınavdan 4 gün önce gelip bunu yazması. Ve yazdığı şeyin de cidden doğru cevap olması…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu da açıklayın o zaman ? Neden böyle bir tarih aralığında yorum almış bir videoya bunu yazmasını normal karşılıyorsunuz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X