usta ne iciyorsun ya vallahi hayran kaldim |
Bahçeli 'vatan haini' dediği kişilerle tokalaşıyor!! (6. sayfa)
-
-
Atatürkçü - ulusalcı partilerin falanca ilçe teşkilatındaki amcalar teyzeler ne ön görüyorsa hepsi doğru çıktı. Ülkede son 25 yılda olup bitenler bu kadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 3 Ocak 2025; 16:12:13 > -
bilgi...
-
-
Çok basit nedeni var anayasa, para , ve en önemlisi iktidar da kalmak!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıkların hiç birisi okumadım
Devlet aklı ha ? Z -y partisi bunu bırak meclise çağırmasını dile getirse.hemen şafak operasyonu ile evinden aldırır !
İşinize gelince devlet aklı gelmeyince cehepe dem vs
Su devlet aklı biraz ver de bizde aydinlanak
Sakın okuma zaten bir şey öğrenirsin aydınlanırsın flan. Boşver sen körlemesine muhalifçiliğe devam et...
-
Belediye secimlerinde iktidari kaybedince agg parti atm faresi ve troll ordusuna bu yil erzak vermedi ozkank o yuzden sinirli...aclik kotu birsey hele maasli trolseniz daha kotu.
Bu ülkede insanlar tapındıkları partiye göre fikirlerini değiştirmek yerine fikirlerine göre partilere oy verseler Türkiye çok daha yaşanabilir bir ülke olurdu. Ben pkk kontenjanından milletvekili olanların da, Demirtaş serbest kalsın diyenlerin de, Apo'yu meclise davet edenlerin de hep karşısında bulundum, hep muhalefet ettim. Rabbime şükürler olsun ki beni partiyi ve lideri değil fikirlerini savunan omurgalı bir insan olarak yarattı. Hamdolsun.
Yedi Bilgeler Pythagoras
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik bahçeli omurgasızlığı. Kuzey Kore ne kadar demokratik halk cumhuriyetiyse bahçeli ve mhp’de bir o kadar milliyetçidir.
rica etsem biriniz söyleyebiir mi özkank beni engellemiş engeli kaldırsın
kendisiyle tartışmak kapışmak istiyorum
-
-
2024 nasil gecti derlerse ozet
İspatla
Ticaret kayitlarini haberturkde acikladi fatih erbakan tam tersine ticaretfe artis var israille..
Bahceli eskiden MHP li olarak Bozkurt isareti yapardi.
Ekseni AKP ye kayinca Rabia isareti yapmaya basladi.
Simdilerde ise Zafer isareti yapmaya hazirlaniyor…
Bu geçen epey bir yıl için geçerli.
-
Şaşırtmadı
Yarın çıkıp siyaseten oy için iktidarda kalmak için yaptık kusura bakmayın diyecekler
Adam değiller kısa ve öz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X