Yaa bende zaten bu süreçten umutlu değilim. Binde bir ihtimal işte deneniyor. Başarısız olursa devletin kaybedeceği bir şey yok ki. Kozlar devletin elinde çünkü. Devletin şartı silah bırakacan ve teslim olacan PKK'yı lav edecen. Haa yapmazsan sen bilirsin deyip geçecek. Apo ölene kadar hapiste söz dinlenmeyen bitik bir örgüt lideri olarak ölür olmazsa. YPG-PYD-PKK operasyonuları devam eder. DEM parti terör ile arasına mesafe koyamamış bir parti olarak mimlenir tekrar bu sürecin sonunda. APO söyledi diye kimse silah bırakmayacaktır bana görede. Devlette biz teklifimizi yaptık onlar kabul etmedi deyip top yekün mücadeleye başalyacaktır gene. Öyle olduğunda o süreçte artık kimse yok Kayuum neden atadın yok DEM neden kapatılıyor yok PKK'lıları neden İHA-SİHA ile imha ediyorsunuz demez diyemez. Veya Avrupa -ABD sürece müdahil olamaz bunları neden vuruyorsunuz diye. |
Bahçeli 'vatan haini' dediği kişilerle tokalaşıyor!! (4. sayfa)
-
-
Bazılarının şimdiden bazı yerleri kırıldı galiba. Direkt engelliyor baştan milleti.
-
İsim vermeden ve içerik altına yorum yapınca sorun teşkil etmiyormuş. Bu zat-ı muhterem, namıdiğer çakma milliyetçi kendisi olmasın, bahsedilen sıfata haiz olmasın ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakışır Dövlet Bohçalı'ya. Yakışır benim Y-MeHaPe'li kardeşlerime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ocak 2025; 2:11:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil bir kasetse artik
Kimleri kimlerle demlendirdi
Ne dedi bu Bahçeli için derin adam mı dedi o? Hırslarını menfaatlerini geri plana mı atmış, neeyyyyy!?!?!
Omurgaları olmadığı için bir şey olmaz, her türlü kıvırır, kıvrılırlar.
İşte cesaret, işte feraset, işte omurga.
onu nasil basardik ? :D
-
Bazen konulara girip acaba bu ne yorum yapmismi diye mesajlarini ariyorum :D
-
Aynı kafa.
https://x.com/MGazete1283/status/1874788636761493827
Partizanlar da bunu "ama bu başka" diye savunmaya çalışıyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Ocak 2025; 3:12:56 > -
Kadere bak. Kimleeeeeerrr kimlerle.
-
İnsanlar neden takım tutar gibi bu arkadaşları desteklemeye devam ediyor? Biri bana anlatsın lütfen. Akıl tutulması yaşıyorum artık. Bünyem kabul edemiyor olanları...
-
desteklesinler hatta içerdende çıkarsınlar çıkarsınlar ki bak halk nasıl ayaklanıyor,
o kadar şehitlerimiz oldu,kemikleri sızlıyor insanların
-
Yine siradan bir Gün , Ozkank yine buyuk resmi goruyor :)))
Çapulçular rantınız kesilecek diye mi hırliyorsunuz.tünel farelerine son bir şans veriyoruz ya silahları bırakacaklar yada biz gelip sarı torbayla alıcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 3 Ocak 2025; 10:7:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ülkenin en büyük bekaa sorunu bahcelidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X