Şimdi Ara

Bahçem olsun diye yola çıktım ve yaşananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Seferihisar çok büyük bir kavram. Neresi mesela. Bakmışımdır kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

Seferihisar çok büyük bir kavram. Neresi mesela. Bakmışımdır kesin
    Özelden mail adresi at yazayım.
  • " 9aylık oğlumuz oldu. " :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

" 9aylık oğlumuz oldu. " :) :)

• Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Çoğunluğa uyarsan çiftlikbanka yolunursun, hiçbir zaman herkes yapıyor diye yapma bir işi.

• Böcekli sümük kullanıcısına yanıt
    Valla en büyük korkumuz çiftlikbank mağduru gibi olmak. Hatta bahçe alanlardan bazıları çiftlikbanka dönmez inşallah diyordu :)) gurur meselesi oldu valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 15 Kasım 2019; 21:22:25 >
  • quote:

Valla en büyük korkumuz çiftlikbank mağduru gibi olmak. Hatta bahçe alanlardan bazıları çiftlikbanka dönmez inşallah diyordu :)) gurur meselesi oldu valla

Almadıysan şanlısın, şu an satışları durduruldu ve artık tarım arazisine hobi bahçeleri yapılması yasaklandı.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

1 yıl sonra cevap gelmesi şaşırttı beni.

Şu nu demek için cevap yazdım. Tamam attık yasak tarım arazisini hobi bahçesi gibi bölüp bölüp satmak. Ama bu güne kadar yapılanlar ne olacak? Kâr mı oluyor yanlarına. Yasak olduğu halde hala kooperatif kurup satanlar oldu. Ve bu arazilerş alanlar bilerek yada bilmeyerek kanunları çiğnediler. Ama sonuç ne olacak?

• quote:

Şu nu demek için cevap yazdım. Tamam attık yasak tarım arazisini hobi bahçesi gibi bölüp bölüp satmak. Ama bu güne kadar yapılanlar ne olacak? Kâr mı oluyor yanlarına. Yasak olduğu halde hala kooperatif kurup satanlar oldu. Ve bu arazilerş alanlar bilerek yada bilmeyerek kanunları çiğnediler. Ama sonuç ne olacak?

Muhtemelen hem projeyi yapan hemde bahçe sahiplerine cezalar kesilecek. Böyle birşey olduğunu bilselerdi alanlar almazdı tabi, hobi bahçesi işi yıllardır var devlet yenimi gördü var bir bit yeniği bakalım ne yapacaklar... İhtiyacı olan borcu olup bahçesini satmak isteyenlere asıl büyük zarar oldu.

• quote:

siz almış mıydınız hobi bahçesi?

yada herhangi bir bahçe/arsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Ev arsa hobi bahçesi araba ya da her ne alıyorsanız aracınız emlakçı ya da galerici olmasın . Avukat olsun . Araba alıyorsanız arabayla bilgisi olan , arsa ev alıyorsanız gayrimenkul uzmanlığı olan bir avukat ile birlikte alın . Diğer türlü dolandırılmanız kesindir .
  • Boşverin böyle çetrefilli şeyleri, mert başaran diye biri var, instadan bir bakın. Çocuğunuza şimdiden bi arsa alın, büyüdüğünde size dua etsin, bahçe de olur umarım.

• PONRO kullanıcısına yanıt

Valla hocam kıyısından döndüm kooperatif tapulu bir arsanın, iyi ki almamışım veya nasip olmamış

• ne yaptınız bu konuda ? kooperatif hissesi şeklinde almak mantıksız galiba. ankarada yıkım uygulanan hobi bahçeleri olmuş.

• Güzel hayal. Türkiye gibi bir ülkede ne bahçesi n e huzuru. Yaşayın ölün işte şükredin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.