Şimdi Ara

bahçemize kimlik ve ehliyet ve cüzdan atmışlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olamaz.... dün 10milyara aldığım bisikletimle gezerken düşürmüşüm... sırf kimlik çıkarmak için babamın 600milyarlık arabasıyla nüfus idaresine gittim inanamazsınız. sonra ne mi oldu? 3 liraya aldığım kimliği tam 1.5milyarlık cüzdanıma koydum düşünebiliyor musunuz? tabikide düşünemezsiniz babamın yeni model taktırdığı 4.nesil kuş beyni ne arar sizde??

ezikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

olamaz.... dün 10milyara aldığım bisikletimle gezerken düşürmüşüm... sırf kimlik çıkarmak için babamın 600milyarlık arabasıyla nüfus idaresine gittim inanamazsınız. sonra ne mi oldu? 3 liraya aldığım kimliği tam 1.5milyarlık cüzdanıma koydum düşünebiliyor musunuz? tabikide düşünemezsiniz babamın yeni model taktırdığı 4.nesil kuş beyni ne arar sizde??

ezikler..

ahahahahaha
  • anladık aylık 2500 TL kira alıyorsunuz
  • quote:

olamaz.... dün 10milyara aldığım bisikletimle gezerken düşürmüşüm... sırf kimlik çıkarmak için babamın 600milyarlık arabasıyla nüfus idaresine gittim inanamazsınız. sonra ne mi oldu? 3 liraya aldığım kimliği tam 1.5milyarlık cüzdanıma koydum düşünebiliyor musunuz? tabikide düşünemezsiniz babamın yeni model taktırdığı 4.nesil kuş beyni ne arar sizde??

ezikler..

fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallipilotu32

bahçede buldum çalmışlar ve atmışlar.ne yapmalıyım karakola götürsem ilgilenirler mi? aylık 2500tl kira aldığımız markete verdik sorar bulurlar diye.

F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ZoMbI -- 1 Mayıs 2010; 22:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Aslında çok fakirsin ve egonu tatmin etmek için bunu yapıyorsun değil mi ? Doğruyu söyle

• ben attım ve yarın aldıgın yere bırak ve çok pişmanım.

ve ve ve .....
  • quote:

quote:

ezikler..

fake

fake fakeyi söker hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *BaMBaM*

quote:

quote:

ezikler..

fake

fake fakeyi söker hacı

fake mi ne fakesi gerçeğim ben....

isterseniz ss koyarım ama fotoların olduğu bilgisayarımı nasa uzay üssüne bakıma gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı:Nuri... Neyk ?

feyk ulan feyk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.