bahçede buldum çalmışlar ve atmışlar.ne yapmalıyım karakola götürsem ilgilenirler mi? aylık 2500tl kira aldığımız markete verdik sorar bulurlar diye.
quote:Orijinalden alıntı: kene.Karakola verseydiniz daha iyi olurdu.karakola götürücem galiba pazartesi tutanak tuttururlar mı
quote:Orijinalden alıntı: parkinsonniye aylık 2500 tl olduğunu söylüyorsun?6 daireden 500 lira kira aldığımızı söylemedim ama çok alçak gönüllüyüm
quote:Orijinalden alıntı: parkinsonniye aylık 2500 tl olduğunu söylüyorsun?kredi kartı yok mu içinde karakola verin onalr buluırlar... kredi kartı banka kartı olsaydı arasaydınız bankayı hemen adam gelip alırdı..
quote:Orijinalden alıntı: Dehşetengizkredi kartı yok mu içinde karakola verin onalr buluırlar... kredi kartı banka kartı olsaydı arasaydınız bankayı hemen adam gelip alırdı..Alıntıları Göster facebooktan baktım 4 gb ramli 1 tb harddiskli bilgisayarımla ama bulamadım adamı facebook kullanmıyormuş demek ki
quote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32facebooktan baktım 4 gb ramli 1 tb harddiskli bilgisayarımla ama bulamadım adamı facebook kullanmıyormuş demek kiAlıntıları Göster Tamam o zaman ptesi karakola babacığının cl55iyle gidersin
quote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32facebooktan baktım 4 gb ramli 1 tb harddiskli bilgisayarımla ama bulamadım adamı facebook kullanmıyormuş demek kiAlıntıları Göster oha fakirmisin len sen bizimde öyle bir olay başımıza gelmişti hiç aramadık kim düşürdü diye direk bulunduğumuz ildeki herkese 5000tl dağıttık
quote:Orijinalden alıntı: lumpazivagabundusTamam o zaman ptesi karakola babacığının cl55iyle gidersinAlıntıları Göster karakolda napıcaklar mesela zabıt tutturular mı 1950 model daktilo ile
quote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32karakolda napıcaklar mesela zabıt tutturular mı 1950 model daktilo ileAlıntıları Göster Neyk ?
quote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32 karakolda napıcaklar mesela zabıt tutturular mı 1950 model daktilo ile git g.tüne don al önce
quote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32 bahçede buldum çalmışlar ve atmışlar.ne yapmalıyım karakola götürsem ilgilenirler mi? aylık 2500tl kira aldığımız markete verdik sorar bulurlar diye. davar
quote:Orijinalden alıntı: rainshotquote:Orijinalden alıntı: rallipilotu32 karakolda napıcaklar mesela zabıt tutturular mı 1950 model daktilo ile git g.tüne don al önce Alıntıları Göster Aslında çok fakirsin ve egonu tatmin etmek için bunu yapıyorsun değil mi ? Doğruyu söyle
quote:Orijinalden alıntı: WriterHumanAslında çok fakirsin ve egonu tatmin etmek için bunu yapıyorsun değil mi ? Doğruyu söyle Alıntıları Göster noldu şimdi? egon tatmin oldu mu yani? babanda "mıhtar"dır senin
quote:Orijinalden alıntı: WriterHumanAslında çok fakirsin ve egonu tatmin etmek için bunu yapıyorsun değil mi ? Doğruyu söyle Alıntıları Göster daha bankadaki paralarımızla okul yaptırdığımızı söylememiştin cömert olduğum için
quote:Orijinalden alıntı: photo_canon1noldu şimdi? egon tatmin oldu mu yani? babanda "mıhtar"dır seninAlıntıları Göster yok herşeyi anladımda neden burdaki markete verdik yerine aylık 2500tl kira aldığımız market diyosun ?
quote:Orijinalden alıntı: photo_canon1noldu şimdi? egon tatmin oldu mu yani? babanda "mıhtar"dır seninAlıntıları Göster zampara alper gibi olacak bunun da sonu, demedi demeyin