Şimdi Ara

TC kimlik numarasını vermek herhangi bir zarar getirir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş bulmak için kariyernet e üye olmuştum. Turkcell Ümraniye şubesinden bir kız aradı en son. Konuşmanın kaydedildiğini söyledi en başta, genelde olduğu gibi. TTnet i ararkende aynı şeyi söylüyorlar. Oturduğum yere servis old.nu vs. Neyse konuşmanın sonunda TC kimlik no. mu istedi. Neden istediğini tam hatırlayamıyorum. Bende son zamanlarda çok dalgınım. Boş bulunup sorun olmaz diye verdim. Ama sonra kuşkulanmaya başladım. Akıl almaz derecede takıntılı birisiyim Kariyernet de özgeçmişimi görüntüleyen şirketleri kontrol ettim hemen. Turkcell vardı. O Turkcell, çakma falan değil. Zaten kariyernet de önlemini alıyordur muhtemelen onun. Ardından hemen Ümraniye şubesini kontrol ettim. Öyle bir yerde var. Ama beni asıl şüphelendiren şey e-mail ime hiç buluşmayla ilgili bir şeyin gelmemiş olması. Buluşma adresini vs. göndericekti e-maile. Hatta kimliği aldıktan sonra 2. kez aradı. Randevuyu 1 saat sonrasına aldı falan. Konuşma sırasında e-mail imide söylerek doğrulatmıştı

Birde TC kimlik ile hala bir şeyler yapılıyorsa yuh artık! Hafızası iyi olan birisi bi bakışta tüm ön sayfayı kaydeder. Hele hele kendini alıştırdıysa karttaki çizikleri ve bükülmeleri dahi

Lütfen ciddi cevaplar verin. Numarayıda silmiştim. Son arayan kişileri Turkcell in internet sitesinden öğrenmeye çalışıcam şimdi. Belki vardır öyle birşey. İş ararkende saçma sapan bi olay geldi başıma. Ve o saçma şeyler hep beni aşırı yoruyor, zaten iyice tükenmiş yaşam enerjimi iyice tüketiyor İyi akşamlar tekrardan

Edit: Sizi arayan numaraları sildiyseniz tekrar öğrenemiyorsunuz. Savcılığa başvurmanız gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteDevil9 -- 14 Ocak 2016; 21:01:25 >

• Valla böyle durumlar için automatic call recorder uygulamasını tavsiye ederim bütün telefon görüşmelerini kaydediyor telefona hem elinizde her daim bulunur konuşmalarınız.Apk sını bulun sınırsız kayıt özelli açılır ve diger özellikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Valla böyle durumlar için automatic call recorder uygulamasını tavsiye ederim bütün telefon görüşmelerini kaydediyor telefona hem elinizde her daim bulunur konuşmalarınız.Apk sını bulun sınırsız kayıt özelli açılır ve diger özellikler

Fena değilmiş. Kariyernet e ilettim problemi. Benim profili görünteleyen şubenin hangisi olduğunu söylemelerini istedim. Söylerlerse numarasını da öğrenicem. Turkcell Ümraniye Genel Merkez demişti ama genel merkez kısmından pek emin değilim. Turkcell Ümraniye yazınca yaklaşık 10 tane çıkıyor ama teki acayip tanıdık geldi. Onuda arayıp sorabilirim yarın. Konuşmanın kendisi değil de numarayı bilseydim güzel olcaktı. Bir dahakine arama kaydı kısmını kolay kolay silmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteDevil9 -- 14 Ocak 2016; 22:46:34 >

• aynı benim gibisin hocam ben de çok takıntılıyım bu konularda,dikkat etmek lazım.
  • Bişey olmaz kimlik fotokopisi falan olsa neyse kafan rahat olsun
  • global bilgiden aramışlardır turkcell grup şirketi
  • Bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.