Şimdi Ara

KİRACI HERHANGİ BİR VERGİ VERİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün 600 tl ye 1000 tl zam gelen bir vergi olmuş. sözüm ona 2018 den beri istemediği vergiyi 1000 tl zam geldiği için istiyormuş. katı atık mı çöp vergisimi neymiş. kiracımı öder bunu. Kesin bilgisi olan arkadaş varmı. yada resmi bir merci varmı kesin bilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 31 Ağustos 2024; 17:31:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yokmu bilen. thh ye şikayet yada başvuru yapacağımı söyleyecem ev sahbine. haklıysa alır haksızsa alamaz düşüncesi ile oraya başvurabilirim diye düşünüyorum

• ev vergisini ev sahibi öder

• Ev sahibinle papaz olma sonra sıkıntı yaşarsın orta yolu bul

En son ceykaldayi bu konuda uyardim beni dinlemedi sonra ev sahibi bunu paketledi taşındı aile evine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiracı vermez ki. Sen sadece kirayı ödeyeceksin.

• Katı atık vergisi, su faturası ile alınıyordu sonradan ayırdılar milletin gözüne çok gözükmesin diye. Zamanında ödedik hepimiz.

Ben kiracı olarak, kirada kaldığım evin katı atık vergisini 6 ayda bir toplu ödüyorum. Sonuçta o evde sıçan benim ev sahibim değil....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    kardeşim borçlar hukukunu aç oku. orda diyorki

MADDE 302- Kiralananla ilgili zorunlu sigorta, vergi ve benzeri yükümlülüklere, aksi kararlaştırılmamış veya kanunda öngörülmemiş ise, kiraya veren katlanır.

buna rağmen yarın belediye, adliye falan bilgi almaya çalışacam. 1600 tl katı atık vergisi saçma bi apartmanda 26 daire var bizim apartmanda. 38600 tl vergi alınıyor o zaman. bu apartmanın çöpünün maliyeti bumu. çöp arabası bu kadar mazot be iş gücümü harcıyor. çöp arabalarına çöp konteynerini takıyorlar, arabaya dökülüyor oyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 1 Eylül 2024; 9:14:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

Madem bu kadar ilgilisin borçlar hukuna hakimsin neden burada soruyorsun o zaman? Fikir istedin belirttik.. Bir daha da yazmayız, basarız engeli geçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman engeli basacakmış. çokta tın. Bu yazıdan sonra buldum onu. başka kanunda da ev sahibi talep edebilir yazıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.