Şimdi Ara

bahçeşehir ceng vs hacettepe ceng (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müptezel yıldızcı aç bak öğretim kadrosuna, yaptıkları projelere, doktora yaptığı üniversitelere. Aç bak exchange anlaşmalı okullarına, mezunlarına ve nerede çalıştıklarına. Aç bak verdiği imkanlara, kampüsüne. Sadece öğrenci kalitesi düşük diye *ok atmaya gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tobb bilgisayar mantıklı bence hocam. Bilkent kadar duyulmasa da tobb bilgisayarın da hatrı sayılır bir kalitesi olduğunu okuyanlardan girenlerden hatta oraya hoca olarak girmeyi düşünen bir tanıdığımdan bile duydum. Yani akademik kadrosu internettende bakabilirsiniz kaliteli. Odtü ye yakındır diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın odtü mezunu iş hayatına atılmış abimiz ne demiş

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=139271178

Hocam bence bizim dediğimizdense(biz olaya tam hakim değiliz biraz kelle-i şeriften sallama oluyor) böyle tecrübeleri bulunan insanları dikkate almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casablancas kullanıcısına yanıt
    ne kızıyon ak ben bişey mi yazmışım oraya? ayrıca yarın dc gel brawlhalla oynayak senle
  • Şu tercih dönemi bitsin sonra seninim bebq
  • müdek sitesinden baktım. yoktu. bologna ile akreditasyonun alakası yok diye biliyorum.
  • bologna da bi nevi akreditasyon gibi bişey aslında. sonuç olarak ikisinin de amacı eğitim planını düzgünleştirmek.
  • Yok hocam farkli. Biri eğitim sürecinde bir standart sağlamak için var. Diğeri ise diplomanın diğer ülkelerde geçerli olmasıyla alakalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.