Şimdi Ara

Bahçeşehir Dijital Oyun Tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bölüm biraz cacık gibi onu geçtim o sıralamayla bahçeşehir mi gidilir 4q okulun %80 i arap apartman ünisinden hallice bi okul

• oyun yapmak için üniye gitmene gerek yok

ben şahsen bahçeşehir tercih etmezdim zaten

• forumu ikiye bölmüş konu wq teşekkür ederim kafam daha çok karıştı

• Clash Royale , AmongUS gibi oyunları PROGRAMLAMAK için DİJİTAL OYUN TASARIMI'nı okumaya mı ihtiyaç varmış..  

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    ihtiyaç yok ama çalışmak istediğin alanla ilgili bir bölümde okumak çok daha mantıklı bir seçenek değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir ara bölümleri inceledigim bir blog serim vardı. Bu bölümün dersleri vs. bence güzeldi. 16k dan yazılır mı emin değilim ama tercihe bağlı olarak seçilebilir bence kötü değil bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

beykoz'u degerlendirir misin

• pek de önerebileceğim bir okul değil. çizimci dışında işini hakkıyla yapabilen hoca yok. kod yazımı hocasını yönetime şikayet ettim, bir daha bizim bölüme ders veremeyecek. seneye işler nasıl olur bilmiyorum. üçüncü ve dördüncü dönem dersleri güzel duruyor ancak okur muyum bilmiyorum. geçiş yapabilirim her an. detaylı değerlendirme istiyorsan instagram'a beikoz yazıp discord linki iste hocam. okuldan bağımsız bir topluluk. ikinci sınıf öğrencileri kurmuş. oradaki arkadaşlar yardımcı olacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.