Nasıl bölüm, okunur mu? Clash royale, amogus gibi bi oyun programlasam ordan patlasa köşeyi döndürür mü adama ciddili |
Bildirim
Nasıl bölüm, okunur mu? Clash royale, amogus gibi bi oyun programlasam ordan patlasa köşeyi döndürür mü adama ciddili |
Zamanında CTIS meslek yüksek okulu iken benzer sözleri duydum.
3bin sıralama ile oraya mi gidilir vs. Şuan bilkentte ibf , uluslararası ilişkiler , pols hatta çoğu mühendislik bile bize gıpta ile bakıyor. 2. Sınıftan itibaren çalışmaya başladım. İs bulma konusunda en ufak sıkıntımız yok eğer biraz iyiysen ve güzel tecrübelerin varsa sen iş seçiyorsun. Yazılım alanı tamamen özveri ve araştırma alanıdır. Kafaniz da basiyorsa burada uçarsiniz. Ayrıca tr özelinde sürekli yazılımcı göçü olduğu için sektörde her zaman açık var. Oyun alanı ise yazılım tarafının en çok kazandıran bölümü. Bahçeşehir ingilizce ve yurt dışı imkanlarda çok güçlü diye biliyorum. İngilizceyi söküp bir şekilde yurt dışı tecrübesi ( Erasmus vb ) yaparsan okuldan alacağın başka bir şey kalmaz. |
|
okunmaz. 2 yıllık mı bu bölüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 25 Haziran 2023; 23:41:55 > |
hayır hocam 4 yıllık ve geçen sene 16.5k ile kapatmış sayısal |
enayilik, o sıralamaya tıp yazılır. ve kendi kendine yazılım öğrenirsin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun firmaları 50 60k veriyor yazılımcılara ancak en kalifiye adamları alıyorlar boun koç Bilkent li dolu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 erkek 0 kız varmış bölümde |
8k yapıp giden var vay be kafam bayağı karıştı |
Ya allah aşkına trde bu konu hakkında akademisyen olacak kadar bilgili olan kaç adam var ki bölümü açılıyor ben anlamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 26 Haziran 2023; 2:0:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |