Şimdi Ara

Bahçeşehir üni internetiyle online oyun sıkandalı (play gelmiyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulun bitmesine az kalmış olsada derslerimin arasındaki boşluğun fazla olmasından dolayı oyun oynayasım var ancak okulun interneti online oyunlarda girişi engelliyor

clash of clans dota tarzı oyunlarsa start yada play tuşu gelmiyor

ultrasurf programıyla denediğim zaman hiçbir yere erişim sağlayamıyorum bu durumu nasıl çözebiliriz bilir kişiler bu konuya bir el atarlarsa sevinirim

• tor browser dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim işim browserlık değilki siteler açılıyo mesela en basiti facebook üzerinden clash of clans oynayacaksın oyuna giriyo ama oyun başlamıyo ancak ben tarayıcı oyunlarını değilde dota lol gibi oyunları oynamanın yolunu arıyorum

bu arada kendi lapropumu götürüyorum okuldaki pclerle işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman -- 7 Nisan 2014; 0:10:40 >
  • yokmu bilen :s
  • sadece sizin ünide değil başka üniversitelerde de var. çare pptp yada open vpn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah deneyeceğim umarım olur oyunu geçtim dropbox box gibi sene başında çok fazla trslim amaçlı kullanığımız sitelerde kapatıldı sıkıntı oluyor
  • bizim okulun internetiyle ne oyunu yav, 3g m daha hızlı vallaha (lab hariç)
  • Securitykiss reklamsiz temiz ama günlük 300 MB kota var o yüzden sadece oyun at bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn kullanmayı dene
  • VPN programları çözüm olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

VPN programları çözüm olmuyor mu?

malesef
    ultrasurf
    hotspot shield
    spotflux
    dns

falan tın sisteme :s
  • Alla alla vpn programları nası çözüm olmuyor ki , sonuçta başka ülkenin internetine bağlanıyor.Kesin çözüm olarak operatörlerin 3G VIN modemlerinden alabilirsin.Hadi sıkıysa bunu da engellesinler.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    sanırsam tek çözüm o olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.