Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi Her Şey Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
6
Favori
8.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliğini tercih etsek, silikon vadisindeki kampüse kaçıncı sınıfta gidebiliyoruz, kaç sene orada okuyabiliyoruz ve + ne kadar para veriyoruz.
  • Ben de Ekonomi ya da Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümlerinden birine girmek istiyorum tam burslu olarak.Sorularım var birkaç tane:

Maddi açıdan kötüyüm burs kesintisi belimi büker Burs kesilme riski çok mu?
    Bu iki bölüm hazırlıktan itibaren Beşiktaş kampüsünde mi ?
    Egitim kalitesi nasıl?
    Maddiyat çatışmaları var mı ortamında burslu ve paralı okuyanlar arasında ?
    Ygs 5'de 45 bindeyim kazanma şansım nedir ?Bu sene puanlarda düşüş olur mu (geçen sene ekonomi %100 burs taban p :446,uluslararası ticaret ve işletmecilik %100 burs taban puan :428 puan

.Ortam benim için gerçekten çok önemli ve maddi durumum kötü olduğuı için zengin ve terbiyesiz insanlarla aynı yerde durmak istemem.Üniversite hakkında tek kaygım bu ve burs kesintisi .Bunlarda sorun yoksa yazarım tercihime okurum Bahçesehir üniversitesinde de yok eğer varsa giderim iyi kötü bi devlet üniversitesine .

Sorularım bunlar cevaplarsanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramtr -- 2 Nisan 2013; 19:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

quote:

Orijinalden alıntı: seleci1905

Arkadaşlar merhaba, ben üniversitede tanıtım biriminde çalışan bir öğrenciyim. Aklınıza takılan tüm soruları bana sorabilir, istediğiniz zaman okula gelip gezi ve tanıtım alabilirsiniz.

Yazilim ve bilgisayar muhendisligi bolumlerinde bu sene anormal artis yada dusus bekliyormusunuz?

Hazirlik sinifini Boston da okumak konusunda detayli bilgi verirseniz sevinirim.

Hazırlık sınıfını yurtdışında burslu bir şekilde okumak istiyorsan, derecenin ilk 2000 civarında olması gerekiyor. Öteki türlü de , 1 seneliği 27.000 TL diye biliyorum.

BM 'de artış veya düşüş kendi adıma beklemiyorum, belki sınavın zorluğundan veya kolaylığından ötürü maksimum 10K oynar fakat YM hakkında aynı şeyi söyleyemem. Artacağını düşünüyorum çünkü BAU Software anlamında, büyük iş birliklerine sahip. Özellikle YM Öğrencileri çok güzel yerlerde eğitim alma ve staj yapma hakkına sahip.

Bunların hepsi benim kendi şahsi görüşüm ve kesin bir bilgi içermiyor, hepsi kendi öngörü ve düşüncelerim.

Hocam kaç k yukselir ym bölumu tahminen %50si..Bide ben digelim ym %50 ye girdim cift anadal hangi bölumlerle yapabiliyorum ?

20K yükseleceğini düşünüyorum şahsen, %100 de pek bir oynama olmaz. Anadal okulda ücretsiz, istediğin bölümde yapabilirsin. Hukuk- İşletme yapan bile var.

Ben de Ekonomi ya da Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümlerinden birine girmek istiyorum tam burslu olarak.Sorularım var birkaç tane:

Maddi açıdan kötüyüm burs kesintisi belimi büker Burs kesilme riski çok mu?
    Bu iki bölüm hazırlıktan itibaren Beşiktaş kampüsünde mi ?
    Egitim kalitesi nasıl?
    Maddiyat çatışmaları var mı ortamında burslu ve paralı okuyanlar arasında ?
    Ygs 5'de 45 bindeyim kazanma şansım nedir ?Bu sene puanlarda düşüş olur mu (geçen sene ekonomi %100 burs taban p :446,uluslararası ticaret ve işletmecilik %100 burs taban puan :428 puan

.Ortam benim için gerçekten çok önemli ve maddi durumum kötü olduğuı için zengin ve terbiyesiz insanlarla aynı yerde durmak istemem.Üniversite hakkında tek kaygım bu ve burs kesintisi .Bunlarda sorun yoksa yazarım tercihime okurum Bahçesehir üniversitesinde de yok eğer varsa giderim iyi kötü bi devlet üniversitesine .

Sorularım bunlar cevaplarsanız çok sevinirim...

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım Müh okuyan biri olarak yabancı dile merakınız var ve sözel mantık seviyorsanız kitaplarla arkadaş olurum diyorsanız gelin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yazılım Müh okuyan biri olarak yabancı dile merakınız var ve sözel mantık seviyorsanız kitaplarla arkadaş olurum diyorsanız gelin derim.

inşallah hocam %50 fırlayıp gitmezse düşünüyorum :)

• quote:

Yazılım Müh okuyan biri olarak yabancı dile merakınız var ve sözel mantık seviyorsanız kitaplarla arkadaş olurum diyorsanız gelin derim.

merak ettiğim şey ingilizcesi çat pat olan birisi hazırlıkta ve hazırlıktan sonraki derslerde sorun yaşar mı? çevrenizde sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

quote:

merak ettiğim şey ingilizcesi çat pat olan birisi hazırlıkta ve hazırlıktan sonraki derslerde sorun yaşar mı? çevrenizde sorun yaşayan var mı?

Hocalarina bagli olmakla birlikte sorun yasamasi yuksek ilk senelerde ozellikle

• quote:

quote:

quote:

hazırlık sınavı çok mu zor peki? çalışan birinin kalma ihtimali var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hazırlık sınavı çok mu zor peki? çalışan birinin kalma ihtimali var mı?

Ben Bahçeşehirde okumuyorum ama Aydın Üni hazırlığı TOEFL sınavı olsun her track ayrı bir proje olsun gayet zorluydu ama okulu kesinlikle önermiyorum çok kötü. (hazırlık hariç)

• Amerikan Kulturu ve Edebiyati bolumu hakkinda bilgi verir misiniz lutfen? Tesekkurler.

• quote:

quote:

puan olarak MF4 279 ne kadar fıryalabilirki.

Not:%50
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

quote:

quote:

puan olarak MF4 279 ne kadar fıryalabilirki.

Not:%50

Ahaha ne kadar fırlayabilir mi ?
    Dostum bu sene burası en az 60 puan artacak

• Matematik sınavından sonra yazılımın puanı yine de artacak diyenler burada mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo95 -- 21 Haziran 2013; 9:37:56 >
  • Bahçeşehir Silikon Vadisine kampüs açmış galiba.Stanfordda ders görüyormuş öğrenciler.Bu programın ücreti ne kadardır tahminen ? Ben bahçeşehir yazılıma büyük ihtimalle 1.likle gitcem gidersem.Orda da 1.liğimi korursam bu stanford programı gibi şeylerde bahçeşehirin bu ücreti karşılama ihtimali var mı ? Ailem ordaki temel ihtiyaçlarımı karşılayabilecek maddi güçte bile değil nerdeyse.Bahçeşehiri de tercih edersem yurtdışı imkanları iyi diye tercih etmek istiyorum.Ama iyi notlar almama rağmen yurtdışı olanaklarından yararlanmak için de büyük paralar gerekiyorsa yazamayacağım bahçeşehiri.Lütfen bilgilerinizi paylaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uavin

Bahçeşehir Silikon Vadisine kampüs açmış galiba.Stanfordda ders görüyormuş öğrenciler.Bu programın ücreti ne kadardır tahminen ? Ben bahçeşehir yazılıma büyük ihtimalle 1.likle gitcem gidersem.Orda da 1.liğimi korursam bu stanford programı gibi şeylerde bahçeşehirin bu ücreti karşılama ihtimali var mı ? Ailem ordaki temel ihtiyaçlarımı karşılayabilecek maddi güçte bile değil nerdeyse.Bahçeşehiri de tercih edersem yurtdışı imkanları iyi diye tercih etmek istiyorum.Ama iyi notlar almama rağmen yurtdışı olanaklarından yararlanmak için de büyük paralar gerekiyorsa yazamayacağım bahçeşehiri.Lütfen bilgilerinizi paylaşın.

onun yerine tobb'u yaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

Orijinalden alıntı: uavin

Bahçeşehir Silikon Vadisine kampüs açmış galiba.Stanfordda ders görüyormuş öğrenciler.Bu programın ücreti ne kadardır tahminen ? Ben bahçeşehir yazılıma büyük ihtimalle 1.likle gitcem gidersem.Orda da 1.liğimi korursam bu stanford programı gibi şeylerde bahçeşehirin bu ücreti karşılama ihtimali var mı ? Ailem ordaki temel ihtiyaçlarımı karşılayabilecek maddi güçte bile değil nerdeyse.Bahçeşehiri de tercih edersem yurtdışı imkanları iyi diye tercih etmek istiyorum.Ama iyi notlar almama rağmen yurtdışı olanaklarından yararlanmak için de büyük paralar gerekiyorsa yazamayacağım bahçeşehiri.Lütfen bilgilerinizi paylaşın.

onun yerine tobb'u yaz hocam.

dostum 13bin gibi bişey gelcek tobb olmuyo.

• upp lütfen üstteki mesajıma cevap verin.
  • arkadaşlar 18bin civarında mf4 derecem var. bahçeşehir elektronik bilgisayar yazılım tam burslu tutuyor. ortamı ve eğitim kalitesiyle ilgili çekincelerim var tercih edersem yurt dışı olanakları için edicem. ama burslu giren öğrencilerine yurtdışı için de burs imkanı sağlıyor mu sağlamıyorsa bu programların ücreti ne kadar?
    ve sizce itü imalat, itü kimya gibi bölümleri tercih etsem daha mı iyi olur
  • İyi günler ben bahçeşehir univ diyaliz bolumu %50 burslu okumak istiyorum ygs2 207 gelir mi bana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.