üniversite tercihlerini yapıcamda bana yardımcı olmanızı istiyorum. beykent yazılım müh. hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? yada o bölüm okuyupda tavsiye verebilecek olan.
yardımlarınızı bekliyorum.
bahcesehir e bu gun 10 da gıttım pc, yazılım ,mekatronik , elektrik elektronık ve enerjı sıstemlerı muhendisliği hazırlık ve co-op programı hakkında bılgı aldım. girişte beşiktaş adliyesınde hırant dınk ın davası oldugu ve gırısın ve basın bolumunun bahcesehır kampusunun onunden gectıgı ıçin bi aramadan gectım polısler tarafından. içeriye gırınce kımlık ını alıp ziyaretcı kartı verıyorlar içeride tercıh bolumunun en sonunda muhenslık fakultesının masası var orada form dolduruyosun. sonra senı hangı bolumu ıstıyosan oranın tanıtım bolumune goturuyolar. genelde orada 1 erkek 2 bayan unıversıte ogrencısı oluyo. once bolum hakkında bılgı verıyolar sonra bırı senı alıp unı yı dolastırıyo derslıkler lablar sonra en ust kata cıkarıyolar. eger buraya cıkarsan bahcesehırden baska yerı tercıh etmezsın zaten. onunde bogaz arkanda guzel kızlar falan..... ben bahcesehır pc muh yazıcam. mekatronık ıle pc arasında kalmıstım ama benı dolastıran bayan sagolsun etkıledı benı.
iyi güzel bahçeşehiri tanıttında ben beykent diyodum
quote:
Orijinalden alıntı: piskopathamsi
konu'nun adına bakmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: piskopathamsi
Fail olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme