Şimdi Ara

Bahçeşehir UP Eğitimi (Üstün Potansiyelliler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeğenim bahçeşehir kolejinde ilkokula gidiyor. okulda küçük bir sınav yapıp, üstün potansiyelli öğrencileri belirlemişler. yeğenim de varmış aralarında. bu öğrenciler isterlerse wisc-r adında bir zeka testine girip, onu da geçerlerse okulda haftasonu üstün potansiyelli eğitimine katılabilirmiş, ücretli tabi.

bu UP eğitimi nedir ne değildir tam anlayamadık. Wisc-r testini de devlet hastaneleri ve bazı özel hastaneler yapıyormuş.

bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? (wisc-r, UP eğitimi vs). açıkçası bu bir para tuzağı mı, yoksa gerçekten iyi bir eğitim verilecek mi, onu merak ediyoruz. bahçeşehir UP eğitimi hakkında bilgisi olan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bahçeşehir UP Eğitimi (Üstün Potansiyelliler)

Bahçeşehir Koleji'nin Üstün Potansiyelliler Programı (UP Programı), üstün zekalı ve yetenekli öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek için tasarlanmış özel bir eğitim programıdır.

UP Programı, öğrencilerin güçlü yönlerini ve ilgi alanlarını teşvik ederek onlara özelleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunar. Program, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özellikler içerir:

• Yetenek ve ilgi alanlarına göre gruplanmış sınıflar
    • Hızlandırılmış müfredat ve zenginleştirilmiş dersler
    • Araştırma projeleri, tartışmalar ve sunumlar
    • Uluslararası değişim programları ve seminerler
    • Öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri

Bahçeşehir UP Programı, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek ve kendilerine güvenlerini kazanmalarına yardımcı olmayı amaçlar. Program ayrıca öğrencileri üniversite ve ilerideki kariyerleri için hazırlar.

Bahçeşehir UP Programı Yorumları

Bahçeşehir UP Programı genel olarak öğrenciler ve veliler tarafından olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, programın onlara zorlayıcı ve ilgi çekici bir öğrenme ortamı sağladığını ve akademik olarak ilerlemelerine yardımcı olduğunu belirtmektedirler. Veliler ise, programın çocuklarının potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olduğunu ve onlara gelecekte başarı için gerekli bilgi ve becerileri kazandırdığını ifade etmektedirler.

Ancak bazı şikayetler de mevcuttur. Bazı öğrenciler, programın çok rekabetçi olduğunu ve çok fazla çalışma gerektirdiğini belirtmektedirler. Diğerleri ise, programın ücreti konusunda endişelerini dile getirmektedirler.

Bahçeşehir UP Programı Ücreti

Bahçeşehir UP Programı'nın ücreti, programın türüne ve okul konumuna bağlı olarak değişmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen Bahçeşehir Koleji'nin web sitesini ziyaret edin veya ilgili kampüsle iletişime geçin.

Bahçeşehir UP Programı, üstün zekalı ve yetenekli öğrenciler için değerli bir eğitim seçeneği sunmaktadır. Program, öğrencilere akademik ve kişisel gelişimleri için gereken desteği ve fırsatları sağlayarak onların gelecekteki başarıları için bir temel oluşturmayı amaçlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba konuyu açalı 3 yılı geçmiş ama hiç bir dönüş olmamış. Ben de UP hakkında bilgi ararken konunuza denk geldim. Sizin nasıl gelişti, wisc-r testi yaptırdınız mı? Çocuk UP eğitimlerine katıldı mı, katıldıysa faydalı olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten? Konu hakkında hiç bir yerde bilgi yorum bulamadı, eğer siz bilgi verirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.