Şimdi Ara

yıldız teknik malzeme müh vs sakarya yazılım müh(ikiside ingilizce) yaşı büyükler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümde iki yol var bu ikisinden biri biri okul ile çok önde diğeri bölüm ile çok önde.Sorum şudur:

+ ve - yönleri ortaya koyarsak sizce hangisi ağır basar ? ikisi çok ayrı alanlar gibi gözükebilir fakat ben yazılım ile yazın uğraştım ve hakikaten sevmiştim fakat kimyayı da çok severim bence malzemenin önü de çok açık.o yüzden benim için okul ağır bastı sene sonu yatay geçiş yapacaksam yapıcam siz olsanız hangisini seçerdiniz ? nedenleri ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farketmez ikisindede işsiz kalcaksın

• ya da pakaji gibi patronları olacak sürekli pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek pakaji konusacak işçi dinleyecek

• Net yazılım, malzeme müh. olsan gidip bir metal sektorunde pazarlamada, yada üretimde max 5 k maaşla başlıcan, 5 senede 10 k ya bile çıkmaz maaş. Yazılımcı olursan başlangıç 8-10 k olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emeryum -- 24 Aralık 2021; 22:47:39 >
  • la hani sen 1 saatten fazla pcde oturamazdın sana göre değildi yazılım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ytü'ye girip yazılım öğren

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç tıp %100 vs top müh
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen bu forumu bırak knk yıkıklıktan bayılcan hayatta bir amacında yok gir sanayi usta yanın da işe başla işsiz kalmazsın

• yaşadığın şehir daha mantıklı

• adamsın hocam

• Diğer başlığında da dediğim gibi YTU'de iyi bir öğrenci sektörde her zaman talep görür. Ama iyi bir öğrenci olmak kolay değil orada metalurji de kolay bir bölüm değil. Ben ortalama bi öğrenci olurum diyorsan yazılım senin için daha uygun olur iş ve maaş anlamında. Hakiki bi mühendis olurum diyorsan devam et metalurjiden.

• Metalürji de iş imkanı yazılımın çeyreği değildir büyük olasılıkla.

• Yazılımı sec, malzeme her zaman dusuk puanli ve tercih edilmeyen bir bolum olmustur. Yurtdisi ilanlara bakarsan ornegin gir linkedin e Volvo nun ilanlarina bak 400 ilanin 250si software developer ken 5 tane malzeme cikmaz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.