Şimdi Ara

Baidu Virüsü (Farenin Çift Tıklama Tuşuyla Çalışıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma kaspersky internet security (lisanslı) yüklü olduğu halde virüs girdi.

Çok acayip bir virüs farenin çift tıklama tuşuna bastığım anda otomatikman çalıştır kısmından sitenin uzantısını yazıp kendi sitesini açıyor. Şimdilik başka bir olayı yok, internette araştırdım böyle bir olay görmedim.

Bilgisayarda aradığım zaman 4 tane dosyası çıkıyor ve silinmiyor, uzantılarına da gittigimde dosyalar gözükmüyor (Gizli öğeler açık)

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Görseller Altta

• Virüs değil ki bu bilindik bir durum kurduğun yazılım yada uygulama içeriği ile sisteme kurulmuş istenmeyen potansiyel yazılım. Güvenli modda aç unlocker ile kokunu kazı o klasörün avast browser cleanup ile tarattır ne bulursa sil sorun çözülür.komik bir durum yaşadığın ayrıca kaspersky güncel durumu kur patch c rev. Durumunu onda bu tarz durumları engellemesi için ek güncelleme ve ozellik eklendi gelişmiş ayarları yapılandırmadan kullanma patch c surumunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Virüs değil ki bu bilindik bir durum kurduğun yazılım yada uygulama içeriği ile sisteme kurulmuş istenmeyen potansiyel yazılım. Güvenli modda aç unlocker ile kokunu kazı o klasörün avast browser cleanup ile tarattır ne bulursa sil sorun çözülür.komik bir durum yaşadığın ayrıca kaspersky güncel durumu kur patch c rev. Durumunu onda bu tarz durumları engellemesi için ek güncelleme ve ozellik eklendi gelişmiş ayarları yapılandırmadan kullanma patch c surumunu

Güvenli modda açtım bilgisayarı fakat unlocker programında badiu yu bulamıyorum. baidu dosyalarının dosya konumunada gidemiyorum. Otomatik git dedigimde aşağıdaki uyarı çıkıyor, manuel gitmeye çalışıyorum uzantıya orda öyle bi dosya gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

http://tr.norton.com/norton-security-downloads-trial +https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx?&NUCLANG=tr-tr

Malesef bu programlar da işe yaramadı.

• linux' tan faydalanmak zorundasın yada format başka çaren yok. Patch C ile gelen yeni sürümde bu tarz apsürük sorunların bir adım önüne geçmeyi başardılar artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.