Şimdi Ara

Baines söylentisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşmaya vardı. ingilterede şuan belli kesimler bu haberi konuşuyor. bazı ingiliz siteleride açıklamaya başlamış birkaç saatede spor kanallarındada açıklanacak.
    ingilterede bu işlerin merkezinde olan bir arkadaşımdan şans eseri aldım bende bu haberi.

fatih terim de ünal aysal dan ısrarla baines i istemiş. abdülrahim albayrak ingiltereye gidip uzun uğraşlar sonucundada baines le ön protokol imzalanmış. bonservis bedelinin 10-15 milyon euro civarı olduğu söyleniyor.
    everton takımının ingilteredede bu olay üzerine taraftarların çok büyük olay çıkarması bekleniliyomuş. fellaini ile birlikte taraftarın en önemli oyuncusuydu sonuçta.

ayrıca baines ingiltere milli takımındada oynuyor. cole nin alternatifi olarak.

yani anlayacağınız ön protokol imzalanmış herşey hazırlanmış tıpkı assaidi transferi gibi. baines le ön protokol imzalanmış.iki kulüpte anlaşmaya varmış. transfer sezonu açılır açılmaz resmen baines galatasaraylı olacak.

hayırlı uğurlu olsun diyoruz galatasarayımıza.

İnci sözlükte yazıyor. Küfürlü mesajlar olduğundan link vermek istemedim. Google'da aratırsanız görürsünüz. Aslını bilmiyorum ama 1-2 saate gündeme düşecek diye eklemiş. Heyecanlandım şahsen.

• Olursa varyaaa...
  • Galatasaray için üst düzey bir transfer olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baines Premier Ligde ve Avrupada iyi piyasasi olan bir oyuncu, herseyden öte, ingiliz bir oyuncu. Turkiyeye bu yasta asla gelmez.
  • Gerçi imkanı yok ya adamı herkes istiyor birde incisözlük mevzusunu sonradan gördüm olmaz, olamaz ama nolur olsun
  • Ağlarım, yırtarım, çocuğumu keserim, çıplak koşarım...

Dünyanın en iyi sol beklerinden biri, tam anlamıyla raket gibi sol ayağı var.Gelirse üst düzeyinde üst düzeyi bir transfer olur.Benim için ciddi bir yapılanmanın da bir işareti olur ayrıca.. çok sevinirim.
  • 10-15 milyon arasına bıraksa Everton; şu an Chelsea, Arsenal, Liverpool dahil bütün üst düzey PL takımları sulanmıştı. Hatta Manu da Evra'nın yerine düşünebilir, Avrupa'nın en iyi 4-5 sol bekinden biri şu an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün değil bence ama olurda gerçekleşirse bir kaç çıplak arkadaşla birlikte seni omuzumuzda taşırız hocam
  • Bencede mümkün değil ama gelirse müthiş olur.Müthiş orta kesiyor, frikik atıyor, penaltı atıyor, bindiriyor
  • Ben PL'ye uzağım ama iyi oyuncu gibi duruyor
  • yalan haber bi beke 15 m € para vericek takım değiliz malesef
  • COooook coz

ama gelirse

coooooooooooooooook iyi olur
  • Hocam inanmayın incisözlük'te böyle şeyler hep yapılıyor.
  • Baines çay içmeye bile gelmez inanmayın.
  • kaç yaşında bu baines izleyemedim izlediysemde hatırlamıyorum nasıl adam?

• ohaaa
  • bu adam gelsin sözüm söz totomun resmini koycam sonra 1 ay kendimi banlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

yalan haber bi beke 15 m € para vericek takım değiliz malesef

Aldığın bek TR'de her sene rahat rahat 5 gol 10-15 asist ortalaması yapacak kadar iyiyse verirsin.

Bana göre bu transferde zor olan taraf Everton değil Baines'i o kadar dev kulüp arasından buraya gelmeye ikna etmek keşke olsada görsek, ölmüş bitmiş oyuncuları alıp milenyumun transferi diyen adamlar en sonunda asıl transferi görmüş olurdu ama nerde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

yalan haber bi beke 15 m € para vericek takım değiliz malesef

Aldığın bek TR'de her sene rahat rahat 5 gol 10-15 asist ortalaması yapacak kadar iyiyse verirsin.

Bana göre bu transferde zor olan taraf Everton değil Baines'i o kadar dev kulüp arasından buraya gelmeye ikna etmek keşke olsada görsek, ölmüş bitmiş oyuncuları alıp milenyumun transferi diyen adamlar en sonunda asıl transferi görmüş olurdu ama nerde..

valla aldığın bek isterse her hafta 3 golde kafadan katkısı bulunsun 15 m € vermeyiz yani verilmemeli demiyorum vermeyiz diyorum

• baines everton'dan ayrılacaksa manu'ya gider.

olmadı chelsea'ye gider.

hiç olmadı real madrid kapar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.