Şimdi Ara

Baines söylentisi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

15 az bu adama kaldıki 15 olsun bizim yönetim beke o kadar para vermez forvete vermiyor beke hiç vermez koyarlar riera oynar ama başarı istiyorsak verecez arkadaş başka türlü yolu yok

Arkadaş ne demek istediğimi özetlemiş

acı ama gerçek fatih terim hayatta bir oyuncuya 15 vermez bu adam bekse hiç vermez gittiler shaqiri gibi adamı almadılar amrabata döktüler parayı hala içim acır

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Alıntıları Göster
  • :D Shaqiriyi bu ara izleyen var mı peki Münichte ? Herkesin bir diline dolanmış anlamadım gitti.
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arftly

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/pablo-armero/profil/spieler_73786.html

peki bu arkadaş nasıl olur bizim takıma

Hücumcu bir bek, ofansif olarak katkısı büyüktür, süratlidir ve adam geçebilir.Eboue'nin biraz daha süratli ve fiziği gelişmiş olanı.Yaşı da 25 ama büyük kulüplerin listesindedir diye tahmin ediyorum.
  • Bu haber kesin sallama adam Felliani işe birlikte Everton'ın en önemli oyuncusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu haber kesin sallama adam Felliani işe birlikte Everton'ın en önemli oyuncusu.

Netten araştırdım bana da sallama geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arftly

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/pablo-armero/profil/spieler_73786.html

peki bu arkadaş nasıl olur bizim takıma

armero haberini habertürk te gördüm bugün heyecanlandım...inşallah o olur...
  • Baines'in EPL piyasası çok yüksek hatta bu kadar Everton'da kalmasını David Moyes'a bağlıyorum yoksa transfer olurdu City istemisti ama alamadı sanırım sonra gittiler Clichy'i aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.