Bildirim
BAKALIM İLK KİMİNKİ 512 OLACAK...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bravo super bir olay tebrik ederim -
Van dan nasıl haber aldın hemen? Ben de Şemdinli de oldu diye duydum,KArs Sarıkamış'ın da eli kulağındaymış. -
şu sorunlar olmasaydı keşke de böle eğlenceli girseydik.ben 512k olcam ama sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum valla.3 gb kota neye yeterki -
quote:
Orjinalden alıntı: Siya
Van dan nasıl haber aldın hemen? Ben de Şemdinli de oldu diye duydum,KArs Sarıkamış'ın da eli kulağındaymış.
Van ile iletişim kurmakla edirne ile iltişim kurmak arasında bir fark yok..ayrıca 2 gün önce olmuş orada 512
saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: efece
quote:
Van dan nasıl haber aldın hemen? Ben de Şemdinli de oldu diye duydum,KArs Sarıkamış'ın da eli kulağındaymış.
Van ile iletişim kurmakla edirne ile iltişim kurmak arasında bir fark yok..ayrıca 2 gün önce olmuş orada 512
saygılar
Hocam eğer ciddysen özür dileri.Ben sen espri yapıyorsun diye düşünüp geyik yaptım.
Van konsunda ciddi misin? Kaynak vs var mı? -
rica ederim
kaynak oradaki subay bir arkadaşım az önce msn de görüştük o söyledi -
quote:
yükseltmeye doğudan başmaları da ilginç..gerekçeleri ne acaba aynı anda yapsalar olmuyo mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 31 Ekim 2005, 0:15:59 >
-
1 kasımda herkes aynı anda olbabileceğini sanmıyorum özellikle büyük kentlerde baya bi uzun sürer kanaatindeyim -
malatyadayım ama halen bi degişiklik yok
-
-
havai fişekleri hazırlayın -
benimki 1024 olcakmış :) -
hazır ama elimizde patlıyacak gibi -
quote:
bu harbi harika yaaa.adam heyecandan kendini kaptırmış
-
Belki araya 256 sınırsızlarda girer belli olmaz arada kaynayabiliriz -
quote:
off çok güldüm teşekkürler
-
ben 256/64 kullanıyorum madem olmayacak inşallah Allah'tan temellim karışıklık olur yok öle yağma herkese 512 bize
-
quote:
Orjinalden alıntı: ttbarracuda
ben 256/64 kullanıyorum madem olmayacak inşallah Allah'tan temellim karışıklık olur yok öle yağma herkese 512 bize
bu yazıyı 5-6 kere okudum acaba benmi anlamıyorum ne demek istediğini
-
anlaşılmayacak bişey yok 256 lar 512 olacak dendi olmadı verdiler kotalılara 512 yi biz ortada kaldık anladın!!!!!!
Benzer içerikler
- modemden ses gelmesi
- superonline altyapı başvurusu
- 444 0 375 sürekli arıyor
- 24 mbps internet hızı nasıl
- eve ilk defa internet bağlatma
- en iyi internet
- turknet fiyat
- statik ip öğrenme
- turknete geçiş
- vodafone superbox fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X