Şimdi Ara

Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
7.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aç kapa , aç kapa ... Musluğa döndük sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmeyen ateşimi serumla düşürdüler kardeş sana göre gereksiz olabilir ama bu durumu yaşarsan anlarsın.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Ateşi düşürmek için serum gerekli değil ki :) sonuçta o satılan bi ürün. serumlar hastane envanterine giriyor, birine satılarak cıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt

yani sen diyorsun ki sen lösemiysen bana ne? ben maskemi takmam, maske takmak senin sorunun he mi?

aynı şekilde covid için aşı da olmam maske de takmam, istediğim gibi yayarım bu musibeti diyorsun.

yaşaman bile zul bu dünya için, boşuna kaynak tüketiyorsun.

aşılılar hasta olmuyor denmiyor, hepinize bilale anlatır gibi anlatmaktan sıtkımız sıyrıldı.

ama kafa basmıyor bir türlü. ya da işine gelmiyor, gerçi sen de ne savunduğunu bilmiyorsun ya neyse.

aşı olursan hastalık yayma durumun azalır, anladın mı ak kuzu.

seve seve olacaksın onu. kapalı alana aşı kartı yakındır gelmesi.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Asıl biz hepinize yüz kere anlattık. Ama hastalığı yaydığınızı kabul etmek işinize gelmiyor.

Daha geçen ay yeğenimin sınıfında 4 pozitif vaka çıktı.

Sınıfta 2 kişi hariç herkes aşılı.

4 pozitifin hepsi aşılı.

AŞILILAR BİRİBİRİNE BULAŞTIRMIŞ Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor 

Senin kafa şimdi eror vermiştir.

Edit: Herkesten zorla test istendiği için biliyorum. Aşısızlar negatif. Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 20 Ocak 2022; 18:37:51 >
  • rx7enes R kullanıcısına yanıt

Sen yetişkin oranlara bak. 5 aylık bebeği niye katıyorsun? Doğmamış çocukları bile a$ılama peşindesiniz.

• Fena arttı vaka sayıları

• Parol serumu taktılar. Hapı etki etmiyordu.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş aşılılar hasta olmuyor demedi ki? Aşıya güveniyorsan neden korkuyorsun dedi :) Gerçekten de baya bi korkuyorsunuz :)

Okey sen olduğun bu aşıya güvenmiyorsun ancak bu güvenmediğin şey başkalarına da, 8 milyar kişiye (politikacılar,ünlüler, elitler dışında ;) yapılsın diyorsun :)

Önümüzdeki aylarda medyadaki Covid yaygarasının dozajının azaltılacağını düşünüyorum. İlk sinyaller şimdiden gelmeye başladı (DSÖnün açıklamaları) Ancak hemen ardından ya gıda kıtlığı ya da elektrik / internet kesintileri ya da küresel ısınma / iklim değişikliği senaryolarından birinin gösterime gireceğini düşünüyorum. atmosfer bombaları ile yapay tornado, yapay saganak, binlerce kiloton gücünde bomba ile yapay tsunami, yapay deprem, oluşturmak olası, onları bir de medyadan "dünya iklimi değişiyor" biçiminde dokunalı-etkileyici biçimde verdin mi bi de bilim kurulunu toplayıp bu şeylere bilim sosunu da yedirdin mi, TV karşısında senin gibi milyonlarca izleyici bi anda "dünya yok olacak, hükümetlerin alacağı tedbirleri herkes uygulasın " diye bağırmaya başlar :) Pasifikte thunga tonga yanardağı patlayıp tsunami yapmış :) Son tümcem benim uydurmam değil gerçek
    en.wikipedia.org
    2022 Hunga Tonga eruption and tsunami - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/2022_Hunga_Tonga_eruption_and_tsunami
    :) Güyya uydudan cekilmiş 1 sn'lik "animasyon" adı altında eklenmiş. Uydu 7x24 cekim yapıyor ancak sadece 1sn'sini gösteriyor, medya izleyicisi için yeterli :)

• WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin sonrası başka medikal ürün satışıdır. Esasında ben medikal çevreleri bilmem ancak geçenlerde 'treth' adlı bir üye "1 hafta diyalize girmezsem şişiyorum. 2 günde bir en az 2 litre su çekmeleri lazim benden" dedi. Bu medikal bir aygıta bağımlı olmak demek. Hapla serumla başlar, aygıtlarla sürer... Tüm bu süreçte hap, aşı, serum, medikal aygıt satıcıları kurtarıcı olarak görünür. Bu işteki yanlışlığı nasıl anlatabilirim ?

• vaka artışına yol açan yerler > chp miting alanları

koronanın uğramadığı yerler > ayasofya cami çıkışı yapılan dolar yakma gösterileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Ocak 2022; 22:38:57 >
    Bakan Koca açıkladı: Vaka artışına neden olan yerlere özel kısıtlamalar geliyor

çok kafaya takma burda yazılanları, yarın kandırıldıklarını anlayınca biz sırtımızı dönmeyiz onların bize yaptıkları gibi..

yine insanın temel hak ve özgürlükleri için savaşır, destek oluruz..

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız, "diğer insanlara zulüm edilsin ben ise ayrıcalıklı olayım" ya da "benim hayatım daha iyi olamıyorsa o zaman diğer insanların hayatı daha kötü olsun" zihniyetinde çok insan var.

İnsanoğlunun bu fesat davranışını anlatan iki meşhur hikaye vardır.

Bir adam varmış. Dağdan kestiği odunları sırtında evine getirir, Allah'a da hep bir eşeği olsun diye yalvarırmış.

Bir gün rüyasında bir ses ona "sana bir eşek kısmet ederim, ama komşuna iki katını vereceğim" demiş.

Adam kan ter içinde uyanıp ellerini açmış ve "eşek isteğimden vazgeçtim tövbeee.. ne benim bir tane eşeğim olsun, ne de komşumun iki tane" demiş.

Bir diğer hikaye de şöyledir.

Adamın birine demişler "dile bizden ne dilersen, altın gümüş mal mülk ne olursa kabul, ama sana verdiğimizin iki katını komşuna vereceğiz"

Adam düşünmüş, taşınmış, en sonunda "tek gözümü çıkartın" demiş.

Maalesef..

ben hiç olmazsa insanımızdan “ ben aşının koruyuculuğuna inandım ve oldum, ancak olmayanlar işiyle, aşıyla , sevdiklerini görememe korkusuyla tehdit edilmesinler “ demelerini beklerdim..

Ama bir bakımdan da iyi oldu, bu süreç sayesinde Akademi altında profesörlerin, eğiticimlerin vs bir çok dalın içerisindeki insanların ne kadar boş olduğunu görmüş olduk..

” Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.”

Allah sonumuzu hayr etsin..

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir? Diyelim ki herkes aşı oldu ne yapmamız gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 21 Ocak 2022; 11:54:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Covid patırtısı kopmadan yıllar önce aşı olayının gereksiz, sakıncalı olduğunu anlatıyor, forumlardan iletiyordum. Biçok kişi beni Covid sonrası aşı karşıtı olduğumu varsayıyor. Aşının gövdeye verdiği yıkını, 2015 'te kuduz + tetanoz aşıları olduktan sonra duyma yitisi bozularak beyninde sürekli tinnitus oluşan lise arkadaşımdan biliyorum, yaşayan örneğim var, bilim kurulu, dsö, porofosor, doktor takımının istatistik ayagı yapmasına, martaval okumasına gerek yok :)

Egitim sisteminin de bir gereksizlik, bir kandırmaca olduğunu yine Covid öncesi dönemde söylüyordum. Yaşamımızın en güzel yılları, robot gibi okul sıralarında tüketiliyor. Her yıl aynı öğreti konuları, yineleyerek. amaç yeni bişey gerekli bişey öğretmek değil, yılları çalmak, bu sırada da milyon öğretmene geçim kapısı sağlamak. Geçtiğimiz aylarda öğretmen takımına yeni kıyaklar yapıldı, "başöğretmen" diye üstün bi derece sistemi getirildi, onun anlamı nedir, iyi düşünün. Covid yaygarasındaki Arapça tedbir adı altında yapılan çakma sapan uygulamalara öğretmen takımından hiçbir karşı ses duyamadık neden cunku öğretmen takımı hükümetin asker mangası gibi :) Görüntüde "bişey öğretiyorlar" :) Ancak gidişat iyi değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.