< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bakan Uraloğlu, 85 milyonun kimlik bilgilerinin çalındığını onayladı (5. sayfa)
-
-
Bunun olduğunu zaten halk biliyor da bunlar kabullenmek istemiyor.
-
Vay vay vay birileri yine yazdıklarımı yalanlamak beni yerine doğrudan dalgaya alaya çalışarak üste çıkmaya çalışıyor. Öncelikle ifade edeyim istanbullu seçimini yaptı nokta. halkı yermek yerin dibine sokmak sizin işiniz.
Sende yürek varsa sözlerime cevap yaz beni sustur arkadaşım, işte her biriniz böylesiniz söze sözle karşılık vermek yerine saldırma dalga geçme gibi sizi ifade eden şeyleri yapıyosunuz. sizin gibilerde gram gocunma olsa beni yalanlardınız, etrafımda da sizin gibilerden var, çoğu zaman 3-4 kişi olduğundan bile gıkı çıkmıyor kopyalarınızın. yastığa kafanızı rahatça koyuyorsunuz onca sözün kıymeti harbiyesi yok, kendimi çoban gibi hissediyorum şarkılarıma karşılık yok muhatabım zayıf zelil :)))
Bun zamandır o kadar ağır şeyler yazmama rağmen sizin gibilerden biriside çıkıp beni susturmak yerine beynini kullanabilmeyi düşünemedi, lafa gelince memleket için hakaret edersiniz ama birey olarak hepiniz aynısınız.
Sadece birisi ya o kadar basit bir istek biriniz çıkıp dediğin yalan desin nefsim kırılsın. o kadar yazdığım şeyi okuyup bir kelam edemeden yatıp uyuyorsunuz ya uyuyun bakalım. :))))
birde acısı diyor ya sanki takım tutuyoruz kafaya bak. hey allahım ya
-
sorun degil .dolandiricilarda tam liste var zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hale bak kepazelik resmen,şu iş Avrupa da olsa ne görevde bakan kalırdı,ne de BTK diye bir kurum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunun gram Imamoglu ile alakasi olmamasina ragmen adami araya katman tabiki sende secimin aci biraktigini dusunmeme neden oluyor. Konuda elma tartisiliyor sen cikmissin “ bak elmayi bosver de armut boyle armut “ diyorsun. Ne yapayim yani dikkatimi cekmesin mi?
Ayrica 85 milyonun bilgilerinin calinmasi pek muhim olay degil. Sonucta zamaninda fetoculer bu ulkenin kozmik odasina girmisti hatirlarsan. Ulkenin en onemli sirlarinin saklandigi kozmik odada fetocu ajanlar cirit atmis zamaninda. Yarim asirlik devlet sirlarimiz fetoculer tarafindan kim bilir hangi devletlere sizdirildi, bunun yaninda senin benim tc nomuz calinmis onemi nedir ki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Eylül 2024; 1:23:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akp hükümeti çok kabiliyetli.
-
Selamlar,
Bir bakıma haklısın da mevzunun Mr Müdafa ile alakası yok, "" içine aldığım kısım bir zihniyet tanımlamasıydı önüme atladı çaptım :)))) vur abalıya diye evirdim çevirdim durdum, istedim ki yazdıklarıma karşılık versin fakat karşılık gelemiyor, mahir olduğumdan değil yazdıklarımın doğru olmasından.
Gelelim bilgilerin çalınması skandalına, dediklerinde haklısın bu memlekette neler olmadı neler, fetocülerin yediği bildiğimiz naneleri dışında bilmediklerimiz nelerdir, açıkçası gelinen noktada her şeye şüpheyle bakmak zorunda olduğumuz gerçeği yüzümüze vuruyor, burada liyakatten vurmuştum orada devam edelim aynısı bu mevzuda da olabilir, devletin işleyişi KPSS'den gelen insanlarla yürütülüyor biriside devletin işleyişini hızlandıralım, içinde olduğumuz yüzyılın standartlarını yakalayalım bu tip skandallar ve envayi çeşidi bir daha yaşanmasın diyor mu? "" bu evirip çevirdiğim arkadaşta Mr. Müdafa gibi oy devşirme + algı peşinde gidip cimere yaz uzmansan diyor :)))
Ampculculere FETOcüleri siz bela ettin diyenler kavganın başladığı 2008'lerden itibaren kucak kucağa otururken iyiydi, Tıpkı 7 dil bilen bıyıklının uydurduğu ve beceremeyeceği işe bi nane bilmeden girişip başlattığı açılım süreci defteri kapatılınca onlardan oy devşirmeye çalışanlara niye ses etmiyorsunuz.
Bu evirip çevirdiğim canlı aklı sıra iki kelam bilmediği mevzularda ahkam kesiyor işte.
Devletin şuanki acziyetinde çektiği sıkıntılarda içine düştüğü akla ziyan dertlerin sebebi sadece ampülcüler değil. muhalefetin derdi hiçbir zaman devlet millet değil. öyle olsa ameriko vespuçi şerefsizini kaşif olarak değil ayak bastığı topraklarda yaptığı işleri anlatıma sokan, müfredatta son 200 yılı dosdoğru şekilde anlatılması için yapılan maarif değişikliğini tebrik ederdi, yok yok yok milleti hiç bir zaman dert etmemiş LGBT pisliğine masa vermiş renklerine katmak istemiş adeta bu memleketin kanseri gibi hareket etmiş bir zihniyetin yukarıdaki haberde geçen skandal için memleket faydasına tek söz söylemesi beklenemez.
Bunun muhalefetten beklenmesi akıl ziyanlığıdır, asıl işi muhalefet olması gerekirken tam tersi hakarete varan sözler, alakasız siyasi çıkarımlar, mavi vatanla dalga geçen zihniyet bu siyasi topluluk halkın şansızlığıdır, alternatifsizlikten insanlar mecburen veriyor çünkü bıkkınlık verici bir alan insanların hayat derdiyle uğraşırken kolaya kaçmasa bile tuzağa düşmesi en kolay nokta siyasi seçimde yanlışı yapması.
Son olarak IT sektöründe olduğumdan mevzunun e-devlet sistemin işleyişi ve güvenlik protokollerinden bilgim olmadığı için o alana girmem intihar olur pas geçiyorum, fakat devletin yapısının yenilenmesine çağa uygun hale gelmesine çok ama çok gereklilik var, eğer bir sistem olmazsa yarın bir başka zaafiyetten yine bir skandal haberi okuruz.
-
O zaman yanlış demişsin. Konunun e devlet ile ilgisi yok. E-devlet senin verilerini saklamaz. E-devlet sadece Bir arayüzdür. Farklı bakanlıkların kendi sistemlerinde olan veriyi sana düzgün bir şekilde gösterir. Zaten bu sızıntı olayı sağlık Bakanlığı'nın depolarından gerçekleşti. Bundna önceki ise sigorta sorgulama şirketlerinden.
Veriler eskimişti güncelleme yapmışlar çalanlar galiba :D
-
halkını ve vatandaşını bu kadar umursamaz bu kadar kazıklayan başka bir ülke yoktur dünyada kesin...
-
onaylacağına önlem alsaymış daha iyi olurmuş sanki
-
ben de aynısını yaparım... gelen yemek siparişlerindeki bilgi fişlerini de...
-
Şaşırtmadı bunların yaptıkları işler ancak bu kadar profesyonel olabiliyor.
-
x (formerly twitter)Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) on Xhttps://x.com/dmmiletisim/status/1834221537332809905
-
Neden istifa etmiyosun o zaman hala. Babanın koltuğu gibi yapışacağına bari milletten özür dileyip istifa et işimizi doğru yapamadık diye
link var mi?
-
Rezillik
İnternete bağlı olan birşeyin yüzde yüz güvenilir olması mümkün değildir. Bu kadar edevlet vs uygulamalarının bağlı olduğu bir dünyada bir yerden açık olur her zaman. Linuxda olsa Wİndowsta olsa Androidde olsa IOS'da olsa vs her zaman bir açık olacaktır. İstediğiniz kadar önlem alın. Sonuçta birilerinin altyapısını kullanıyorsunuz.
-
Bilginin güvenirliği nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X