< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bakan Uraloğlu detayları verdi: Çocuklara sosyal medya yasağı geliyor (2. sayfa)
-
-
Okullarda zorla ebeveynler için zorla ders verseler iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seninde yaşın ilerliyor o yaşa geliceksin sonra dönüp dersin ne değişikmişim diye.
-
Kurallar olmadan otokontrolümüzü kaybediyoruz. Dedem babam ben çocuğum. aynı soruya 4 ayrı cevap verecek kişileriz.
Fondan troller işsiz kalacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu kontrol edemezsin boş iş
Aşılması kolay yasaklar
Pratikte uygulanabilirliği yok.
uygulanabilirliği olması için anca Kuzey Kore gibi olman lazım herhalde
İşte çocukları düşünüyorsanız bu tip yasak koyun, çocukları bahane edip koca yetişkin insanları sansürleyip mağdur etmeyin.
Gerçekten odak çocuklar ise bu yasaklar ve sansürler çocuklu ailelerin internet hizmetlerini hedef almalı.
Ha bana kalırsa bir etkisi olmayacak, yeni nesil çocuklar zehir gibi onu aşmanın yolunu bulur. Bunun takibi başkasının ya da devletin değil öncelikli olarak ailenin görevi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 6 Aralık 2024; 15:36:12 > -
Çocuklara okullarda ücretsiz yemek verin o kadar düşünüyorsanız. Millete bı faydanız olsun
Bazı aileler vermek istemiyor, çocuklar çevreden gördükleri için sürekli istiyor "onların var benim neden yok" diye ağlayıp sızlar, bu yüzden topluma çözüm üretmek gerekir ben düzenin getirilmesinden yanayım yasaklar ve kurallar geleceğimiz için önemli hatta benzer konu hakkında ayet var "Hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin iyiliğinize olabilir. Hoşunuza giden birşey de sizin için kötü olabilir."
-
Yasaklamak çare değil, anlaşılmadı şu mesele, yasaklansın, istemiyoruz düşüncesine iyi alıştık, alıştırdılar, böyle düşünen çok kişi var, yasağı, engeli koymak düzelme sağlamaz, sağlamıyor. Bilinçlendirme, yüzüne hiç bakmadığımız eğitim, yönlendirme çare sağlar, firmalara, platformlara daha ufak yaş grupları için çağrı yaparsın, uygun çözümleri düşünmelerine yönelik talepte bulunursun, sorunlar cidden azalır. Yasakçı, engellemeci zihniyet her konuyu, toplumu zorluğun içine sokar, hiç bir mesele de düzelmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X