Demek sen öyle geçimini sağlıyorsun , tescillenmiş oldu, vay be ne insanlar ne hayatlar var sen tecrubelisin de benim öyle işlerde işim olmaz ben hizmet edene bakarım Türkiye'nin geleceği için yapılana bakarım, 80 leri 90lari yaşadım hepsini biliyorum Milli trene cevap yok tabii, Ermenileri nasıl ezdik cevap yok tabii, maket bunlar yaww gemiyle geliyor ne var canım Ermenileri yenmekte neymiş Zengezur koridorunu açmakta neymiş Türk Devletleri teşkilatını kurmakta neymiş Milli trende neymiş hem hazırı varken neden alınıyormuş, ama sorsan nerede milli üretime karşıymış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 8 Eylül 2024; 23:33:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakan Uraloğlu: Milli Hızlı Tren'in ilk testi 2025'te yapılacak (4. sayfa)
-
-
Yok laaa işsizim. Hükümeti destekleyenlere para verdikleri iş var diyorlar. Sen yardımcı olsan. Bu kadar savunduğuna göre referans olursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi hadi böyle işler aradığına göre tecrubelisin kim paranı fazla veriyorsa oraya gidiyorsun demek,kendin itiraf ettin,merak etme kimse anlamadı 😅
Dedim ya hâlâ anlayamamışsin ben yapılanları hayata geçmiş gerçekleri yazıyorum sen hala bunları savunma olarak algılıyorsun ben ne savunucam üyesi değilim akrabam yok,ama siz öyle alışmışsiniz
itiraf ettiğin gibi mesleğin tabii yapılan her milli yüksek teknoloji girişimi seni rahatsız ediyor.
Bu tren var ya 🤣
Maketmiş rahatla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80'lı 90'lı yılları gördüğünüze göre yaşınız 50 küsür olmalı alfa bey.
Aferin bildin
Zekanız niye 3 yaşında :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 9 Eylül 2024; 0:4:21 >
süper espri
Seninki o yaşlarda olduğu için öyle sanmam normal
Yine ilk kurala döndük ilimden bilimden uzak olanlar cevap bulamayınca hakarete başlar,bu kural saşmıyor
-
2. Kuralda , bloklarlar bu kuralda şaşmaz çünkü gerçeğe tahammülleri yoktur
olur mu milli sermayeyi cemaatlere vakıflara aktarmamız lazım böyle lazım projelere aktaramayız, bize uymaz
-
kerimcem in nesi oluyordunuz :)
-
Tamam da sadece 2-3 tane şehri 2-3 hat olarak bağlayacaksa anlamı yok yapılacaksa minimum 30 40 50 tane şehir merkezinden geçmesi ve up uzun hat gerekiyor. Sadece şehir merkezlerindeki istasyonlarda duracak falan. Öyle her ilçede durup max hızıda 225km olursa değmez. Tekirdağdan edirneden tut kahramanmaraşa vana hataya antepe kadar giden devasa hat gerekiyor. Baştan bir başlayacak her şehir merkezinden geçecek ve haliyle 8 10 tane şehir geçecek binip istediğin şehirde ineceksin. Uygun fiyatlı olacak turizm için. Onun dışında istanbul-x şehrine 2 tane hat yapıp olmuyor öyle Türkiye istanbul-x şehri arasında dönmüyor sadece çanakkale edirne tekirdağda oturanın ne günahı var? Oradan binecek vatandaşın hakkı değil mi vana kadar gitmek yht trenle?
-
peki hocam marmaray ,avrasya tüneli ,3. köprüyü neden yaptılar ,veya Çanakkale köprüsünü, Osmangazi köprüsünü ,Bolu Dağı Tünelini , izmir istanbul otoyolu ,kuzey marmara ,Kars Edirne demiryolu ,İstanbul havalimanı ,devasa Çukurova havalimanı ,onlarca ile havalimanları ,yht hatları ,Nükleer Enerji Santrali vs vs ??
madem hem bunlar yapılıyor hem vakıflara para aktarılıyormuşş , bunlar gelmeden önce aktarma vs olmuyormuş birde , yani daha çok para varmış daaa neden bunlardan önce bırak bu yazdıklarımı havalimanlarını , izmir çeşme otobanı dışında otoyol bile yapılmadı ??? kayseri izmir arası ,ankara izmir arası ,istanbul izmir arası ,ankara antalya gidiş gelişti duble yol bile yoktu neden , neden bunların tümünün yapılması için 2004 sonrası beklendi ,mesela almanlar 1936 da ilk ortobanı açmıştı biz neden bu kadar bekledik ??
-
Hepsi fahis fiyatlarla yandas beslenerek senin ve benim vergim uzerinden yapiliyor, kimse babasinin hayrina yapmiyor. Vergilerini sorgulamak yerine şakşak yaptiginiz icin bugun euro nerdeyse 40 tl oldu turk lirasi puldan hallice. Demokrasiden, sorusturmadan bir haber sekilde biat ederek omrunu geciren dedelerimiz osmanli da 5.sinif vatandas muamelesi gordu, bu kafayla devam ederseniz o gunlere geri donecegiz. Yil olmus 2024 hicbir avrupa ulkesinde olmayan metrobusle halen ulasim sagliyoruz, cunku kaynaklarimizi cesitli cemaatlere aktardik ve yandas besledik. bugun fecaat bir durumda ekonomiyle kili kirk yariyoruz. Oncekiler iyiydi de simdikiler kotu diyen yok bu ulke 1938 den beri kotu yonetiliyor, kemal dervis in ekonomi politikalariyla bir donem sicak para girdi ulkemize biz ise o parayi birazini dogru cogunu ise yanlis kullanarak bugunlere geldik
Soru basit bu zamana kadar neden yapılmadı , ne vergiymiş bizim vergiler demi ama :) yukarıdaki eserler + savunma sanayii hepsine yetiyor
peki savunma sanayiine haracanan para kimin hayrına ? hem en ileri silahlara sahip oluyoruz hem bunları geliştirecek arge bütçesi ayırıyoruz üstüne de bu altyapı yatırımları nasıl oluyor
Edirneden hakkarisine kadar otoban ,doğalgaz , havaalanları heryerde vatandaşın hizmetinde sadece batıda değil heryerde ,tatil yerlerinde yerli turistlerimizin arkasında kuyruk, avrupaya giden herkes heryer Türk dolu diyor vatandaş gezebiliyorda ,zar zor geçinen yok mu oda var ,enflasyon yüksek mi evet hemde son 4 senede kaçlara katlandı
Ekonomi 2018 den beri geriliyor bunu herkes biliyorda , diğer savunma sanayii + altyapı yatırımları neden son 20 seneyi bekledi
neden en temel ordu ihtiyacı makineli Tüfek milli olarak ancak 2012 de üretilebildi ?? herşey kötü yaa ?? asfalt yeni icat değil neden sadece izmir-çeşme otobanı vardı ,diğer yollar hep gidişgeliş tek şeritti ??
madem peşkeş çekiliyor yalanı hala tedavülde neden bunlar 20 sene öncesinde veya 80 sene önce bir kısmı dahi yapılmadı
-
Sivasa bile yaparlar da yıllardır neden Antalyaya yapmazlar anlamıyorum ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya npc gibi ezbere yazmissin, otede devam et npc lige hadi
Hahh hah haa birinci kural devrede
Hatta ikinci kuralda😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 10 Eylül 2024; 10:10:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X