Arada veriyorlar bu haberi, görmeden inanmam. ![]() |
Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması (3. sayfa)

-
-
Fiyat ne hocam. Uydudan alınan internetin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcısı da işi bilmiyorsa yuh olsun.
Bulunduğum şehrin tam orta noktasında, çarşının göbeğinde oturuyorum. Evimin alt 3 katı işyeri, üst 4 kat normal daire. 35-40 mbps internet kullanıyorum. Kimse de talep etmiyor. Binaya fiberi nasıl getiririm arkadaşlar ? Dilekçe mi vermemiz gerekiyor ?
-
Bir açıklama başlığına bir de açıklamayı yapan bakana bakarım.
Gerisini okumama bile gerek, "evet, mutlaka öyledir..." der sayfayı kapatırım.
Bakan Uraloğlu: Siber güvenlikte 100 tam puan alarak rol model olduk | DonanımHaber Forum
-
Adamın olması gerekiyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaz verme çabası. Halk nasıl olsa hemen gaza geliyor. Öyle yapacaz böyle yapacaz sonuç sıfır. 2021 den beri aynı nakarat.
6G'den sonra da 6.5G mi diyecekler? Bu sefer ilk rakam, sondaki rakamdan büyük oluyor... Bence ona artık 6G diyecekler sadece.
-
Lafla peynir gemisi yürümez. Bıraksın bu işleri. Yapamıyor işte.
Hocam, sözde uydunet. Hız testi yaptığımda Turkcell Süper Online yazıyor. Bu şirket Turkcell'den aldığı interneti şehrin yüksek bir yerine koyduğu verici vasıtasıyla müşterilerine dağıtıyor. Verdiği paket max. 12 mbps 210 tl. Yeni yıl fiyat güncellemesi gelmedi henüz, yılda bir kez fiyat güncellemesi yapıyorlar.
Berbat hocam. Vodafone kullanıyordum çok memnundum. Numara taşıma kampanyasından faydalanmak için turkcell e geçtim çok pişman oldum.
mmWave 26 GHz'den 100 GHz'ye kadar aralık sunuyor. 26 GHz ihale alınacaksa, neden 100 GHz ülkemize gelmeyecek?
-
Umarım gelmez. Sağlık acisindan büyük risk
Genelde anten sinyal iletim gücü yani dBi, insan sağlığına zarar vermeyecek sınırlarda ayarlanır. 100 GHz gibi yüksek bir frekans ise zaten menzili oldukça sınırlıdır ve yakınlara baz istasyonu kurmak gerekir. Ancak yakın olsa da, genellikle WiFi kadar güçsüz diyebiliriz. İnsan sağlığına zarar verecek olan şeyin bant hızı yerine, anten iletim gücü (dBi), olduğunu düşünüyorum. Zaten bu yüzden evlerdeki WiFi modemler o kadar güçlü değiller ve menzilleri oldukça sınırlı. Çünkü antenlerin dBi gücü, insan sağlığı sebeplerinden ve korsan yayıncılığı engellemek adına sınırlandırılıyor.
Tamamen uydurma. Advance diye bir şey yok asıl.
-
Yemişim 5g'sini Ülkemiz coğrafyasının neredeyse %60-70'inde hala 50 yıllık bakır kablolardan adsl'den hallice internet hızları veriliyor.
-
Bunun için 5G destekli telefon alınır mı sizce? Ben pek sanmıyorum, 4,5G'de bile istenilen hızlara pek ulaşılamıyorken, 5G hızı verebilecekler mi?
-
Şu meseleye katılmıyorum, 4.5G kapasitesini çoğu bölgede sonuna kadar görebiliyoruz şuan. 4G hızlarında da çoğu ülkeden başarılı olduğumuzu düşünüyorum, genel hızları bir bölgede hız düşük diye çöp edemeyiz sonuçta. 5G de kimse ilk etapta uçuk hızlar beklemesin derim şahsen, zaten dünyada da gigabit seviyesi neredeyse hiçbir yerde (kullanıcı yoğunluğu varken) görülmüyor ama özellikle 4.5G kapasitesinin yoğunluğu kaldıramadığı bazı bölgelerde çok etkili olacaktır ve daha yüksek kotalı tarifelerin önünü açacaktır.
5G imiş,Fiber imiş,ülke cografyasının %60-70'i halen bakır kablolardan Adsl internet almaya çalışıyor!
Hem de dünyanın en yavaş internetine en yüksek parayı ödeyerek!
-
Haber oldukça manidar
Fiber optik alyapının kat etmesi gereken oldukça mesafe var hala evde neden 100mbps hızlar yok ? en düşük hız 100mbps olmalı upload ? verin hızı hep reklamlarda orda burda çok hızlıyız falan eee nerde bu hız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X