Şimdi Ara

BAKAR MISINIZ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işyerinden APPLE iPad mini 16GB Wi-Fi + Cellular 4G (kutuda yazan bu (MD540TU/A)) sanırım sim kart takılandan daha kutusunu hiç açmadım...
    İhtiyacım olmadığı için satmayı düşünüyorum... Ben bu tabletin garantisinin nereden olduğunu nasıl öğrenebilirim acaba?
    (Malum satarken soracaklar yardımcı olursanız sevinirim)

• Cihaz Türkiye cihazı satan yere bağlı 1 Yada 2 sene garantisinin olup olmadıgı. Ama kesin 1 sene garantisi var fatura tarihinden itibaren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye cihazı satan yer derken?
    cihazın türkiye garantili olduğu kesin. bi sıkntı olursa bu cihaz nereye götürülüp garantiye verilecek?
  • Apple'ın kendi sitesinden
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    Buraya seri no'sunu yazarak garantinin ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.
    Not:Bu sitede apple'ın kendi vermis olduğu garanti mevcut + garantinin başlangıç tarihi.

• quote:

Orijinalden alıntı: paşazade06

Türkiye cihazı satan yer derken?
    cihazın türkiye garantili olduğu kesin. bi sıkntı olursa bu cihaz nereye götürülüp garantiye verilecek?

Nerden alındıysa garanti için oraya götüreceksiniz. Aldığınız yerde yetkili servise gönderecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğinizi yaptım ama cihaz henüz açılıp atifleşmediği için sanırım alttaki cevabı verdi (translate den çevirdim)

Ürünün satın alma tarihini doğrulamak lütfen.

Apple, hizmet kapsamı hakkında bilgi vermek mümkün değildir. Biz kapsam bilgilerini görüntüleyebilir, böylece Apple ID ile oturum ve satın aldığınız ürünün tarihini verin.
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ya nereden alındığını bilmiyorsak ve öğrenemiyorsak? (bir kamu kuruluşu verdi cihazı)
  • quote:

Ya nereden alındığını bilmiyorsak ve öğrenemiyorsak? (bir kamu kuruluşu verdi cihazı)

Ozaman bilemicem :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virgül koymamisim kusura bakmayın :D cihaz Türkiye'den alınmış yurt ici yani. Satın alınmış yer 2 sene garanti vermiş olabilir faturasiyla sordurmak lazım. Faturası yoksa nerden aldığını bilemezsin ve sadece 1 sene garantisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 15 Ocak 2014; 23:23:16 >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    tamm velevki bir senesi var yarın bozuldu nereye verecem cihazı
  • quote:

tamm velevki bir senesi var yarın bozuldu nereye verecem cihazı

Apple servisine

• nerede bulabilirim bu servisi? dahada basiti tabelasında ne yazar bu servisin
    (not: ankaradayım)
  • quote:

nerede bulabilirim bu servisi? dahada basiti tabelasında ne yazar bu servisin
    (not: ankaradayım)

http://lmgtfy.com/?q=Apple+Ankara+servisi

• süpermiş bunuda öğrenmiş olduk
  • Ha bide bu tablet ne diye geçiyor piyasada air retina cellular vs. ne diyorlar buna..?
  • paşazade06 kullanıcısına yanıt
    Cihazın 2 yıl garantisi var. Genpa, Teleservice, Brightstar firmalarının web sitesinde IMEI ile sorgulama yapmayı deneyin. Muhtemelen bulursunuz.

• huseyinss kullanıcısına yanıt
    Sadece telpadan sorgulayabildim o da bizde kayıtlı değil diyor e-devlette kayıtlı imei diyor ipad mini falan yazıyor... bulamadık gitti şunun garantisini
    neyse artık teknik servise gidip sorgulatmaktan başka çare yok sanırım...
  • Apple ile iletişime gecin imei sini verdiğiniz zaman onlar sizi yönlendirecektir.
  • Öyle yaparım artık hocam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.