Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model Hyundai Admire aracımla , oturduğumuz binanın otoparkında geri geri giderken, koltuğun kayması ile gaza basmamla birlikte duvara geçirmem bir oldu. Biraz acemilik biraz da heyecanla epey bir hızlı şekilde iki tuğla duvarın birleştiği yere vurdum. Aracım kaskolu, Anadolu sigortadan yaptırmıştım. 01/06/2013 tarihinde kaskom dolacaktı. Bu arada polis geldi tutanağı tuttu, bende fotoğraf çekip kasko acentemi aradım. Acentenin çekicisi ile Samsun Kamer Hyundai servisine çekildi. Ancak ben servise gitmedim. Evrakları hazırlayıp çekici ile gönderdim. Bulunduğum yer Samsun merkeze uzak.Resimlerde belli değil ama ön cam epey bir çatlak arka camların komplesi patladı. Arabanın ön panjuru bile biraz öne çıktı Resimler aşağıda düşünce ve görüşlerinizi almak isterim.Rabbim kimseye kaza yaşatmasın.

Aracım tek başına duran Opel Astra nın durduğu yerde idi. Geri geri tuğla birikintisinin olduğu yerde örülü olan (şimdi geri almışlar) yere vurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 27 Mayıs 2013; 18:03:54 >

• Geçmiş olsun hocam.

Fena olmuş valla.
  • Geçmiş olsun aracınız büyük ihtimal perte çıkar
  • Geçmiş olsun.Gerçekten fena olmuş.
  • gecmis olsun perte cikmis artik arac. buyuk talihsizlik olmus garip bi olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü olmuş geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun hocam araç büyük ihtimalle perte çıkar baya bi hızlı girmişsin duvara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, yatıp kalkıp aracınızın kaskolu olduğuna dua edin.
  • Gecmis olsun hocam. Kasko bitim tarihine cok az var altinda bit yenigi arayabilirler sigorta sirketleri cok cakal artik didikleyip duruyorlar. Ehliyet kac yillik bu arada?

• içine sıkmışsın resmen arabanın. cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun
  • inşallah kasko bilerek yaptınız vermeyiz demez.geçmiş olsun.bianlık olay nerele mal olabiliyor dahada önemlisi allahtan arkada kimse yokmuş
  • geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
  • Geçmiş olsun hocam. Araç fena dağılmış gibi
  • Çok ilginç gerçekten. Geçmiş olsun.
  • Neyseki arka koltukta oturan yokmuş ve araçta kasko varmış. Ayrıca o koltuk nasıl kaydı anlıyamadım? araç pert olmuş umarım yeni aracınızla kaza bela yaşamazsınız .

ek olarak aracınız çekici ile gittiği için servise kaskonuzdan ikame araç talep edebilirsiniz acentenizle görüşün.
  • Valla benimde aklıma geldi kasko bir hinlik arar diye. Ehliyetimi 2010 yılı yazında almıştım. Bir an dalgınlık gezmeye gidecektik. O ara çocuk hasta kafam da dağınıktı. Şimdi ben ne edeyim bilmiyorum. Ruhsat, ehliyet ,kasko poliçesi, trafik sigortasının fotokopisi polis tutanağı ve fotoğrafları dosyaladım çekiciye verdim. Yarın servise teslim edecek. Artık ne yapmam lazım bir yardımcı olsanız dua ederim size.
  • dikkatimi çeken 2 nokta:
    1:araca arkadan kamyon çarpsa ancak bu hale gelirdi,yakın mesafeden duvara çarpmakla bu derece hasar oluşması hayret verici..araçlarda sac kalitesi bu kadar mı kötü artık..
    2:kaskonun dolmasına çok az süre kalması ve olayın oluş tarzı başınızı ağrıtır,kasko firması çamura yatabilir..gayet dik ve dirayetli durmalısınız,mahkemelik bile olabilirsiniz sigorta firmasıyla..
  • Bunu sigorta kolay kolay ödemez kusura bakmayin.

• Geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz pert ederler.Etmezlerse tavanı işlem görmüş aracı satmak biraz zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

dikkatimi çeken 2 nokta:
    1:araca arkadan kamyon çarpsa ancak bu hale gelirdi,yakın mesafeden duvara çarpmakla bu derece hasar oluşması hayret verici..araçlarda sac kalitesi bu kadar mı kötü artık..
    2:kaskonun dolmasına çok az süre kalması ve olayın oluş tarzı başınızı ağrıtır,kasko firması çamura yatabilir..gayet dik ve dirayetli durmalısınız,mahkemelik bile olabilirsiniz sigorta firmasıyla..

Aracı çıkarmaya çalıştığım yerle, vurduğum yer arasında rahat 60 m mesafe var. Ben aracı çıkartırken koltuk geri hareket edince frene basayım derken gaza bastım. Zaten bir kaç saniye içinde duvara vurdum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.