Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre the king

Bunu sigorta kolay kolay ödemez kusura bakmayin.

Neden öyle dediniz efendim?
  • hocam büyük geçmiş olsun aracınız perte ayrılır poliçe değeri nedir bilmiyorum ama bu aracın onarımı rahat rahat poliçe değerinin yüzde ellisini geçer. arkadaşların dediği gibi bişey sanmıyorum ki olsun kaskodan paranızı alırsınız yada onarımmı çıkar artık bilinmez neyse halledilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

hocam büyük geçmiş olsun aracınız perte ayrılır poliçe değeri nedir bilmiyorum ama bu aracın onarımı rahat rahat poliçe değerinin yüzde ellisini geçer. arkadaşların dediği gibi bişey sanmıyorum ki olsun kaskodan paranızı alırsınız yada onarımmı çıkar artık bilinmez neyse halledilir yani.

Araçta lpg takılı değilken 16250 kasko bedeli vardı. Lpg takıldıktan sonra 17.250 kasko bedeli biçildi.
  • Kalkis yaptiginiz yer ile duvar arasinda kac metre var nasil bu kadar hizlanabildi arac meyil varmiydi bunlarin hepsi ayri zamanlarda birkac defa sorulur siZe. (Bende sormus olayim yanlis anlamayin meraktan)

Kaza gercekten ilginc cunku her soruslatinda nokta virgul atlamadan tekrar edin. 3 ay once ufak bi kaza yapmistim tezgahmi degilmi diye taa muhtara gidip sormuslar aman dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

hocam büyük geçmiş olsun aracınız perte ayrılır poliçe değeri nedir bilmiyorum ama bu aracın onarımı rahat rahat poliçe değerinin yüzde ellisini geçer. arkadaşların dediği gibi bişey sanmıyorum ki olsun kaskodan paranızı alırsınız yada onarımmı çıkar artık bilinmez neyse halledilir yani.

Araçta lpg takılı değilken 16250 kasko bedeli vardı. Lpg takıldıktan sonra 17.250 kasko bedeli biçildi.

çıkan hasar 8 bini geçer bence
  • bu arada yıktığınız duvarın parasınıda tuttuğunuz o tutanakla trafik sigortanızı yaptırdığınız şirketten alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Kalkis yaptiginiz yer ile duvar arasinda kac metre var nasil bu kadar hizlanabildi arac meyil varmiydi bunlarin hepsi ayri zamanlarda birkac defa sorulur siZe. (Bende sormus olayim yanlis anlamayin meraktan)

Kaza gercekten ilginc cunku her soruslatinda nokta virgul atlamadan tekrar edin. 3 ay once ufak bi kaza yapmistim tezgahmi degilmi diye taa muhtara gidip sormuslar aman dikkat.

Kalkış yaptığım yerle aracı vurduğum yer arası tahmine 60 metre vardır. Çünkü çaprazlama geldim. Şahitlerimde var, mahkeme gibi bir mesele olursa kendimi ifade edebilirim. Tek teselli olduğum nokta bebeğimle eşimin arabaya binmemiş olması .
  • hocam araç otomatikmiydi
  • quote:

bu arada yıktığınız duvarın parasınıda tuttuğunuz o tutanakla trafik sigortanızı yaptırdığınız şirketten alabilirsiniz

:) Evet doğrudur da nasıl yapacağım acaba sonuçta mülk sahibi parasını istedi benden.
  • quote:

hocam araç otomatikmiydi

Hayır değildi azizim. Koltuğun azizliğine ve paniğe kurban gittim.
  • quote:

quote:

bu arada yıktığınız duvarın parasınıda tuttuğunuz o tutanakla trafik sigortanızı yaptırdığınız şirketten alabilirsiniz

:) Evet doğrudur da nasıl yapacağım acaba sonuçta mülk sahibi parasını istedi benden.

hocam kaza tutanağının bir kopyasını alın fotoları alın, trafik sigortası poliçenizi yapan acente ile görüşün onlar yardımcı olacaktır size
  • quote:

quote:

hocam araç otomatikmiydi

Hayır değildi azizim. Koltuğun azizliğine ve paniğe kurban gittim.

valla büyük geçmiş olsun sanırım hareket halinde koltuğunuzu falan ayarlamaya çalıştınız çok sıkıntılı bir durum allah korumuş gerçekten, dua edin çocuğunuz yokmuş eşiniz yokmuş
  • Acente ile görüştüm. Kaza tutanağı, poliçe, trafik sigortası, resimler, ehliyet, ruhsat nüfus cüzdanı fotokopileri, hepsini çekiciye verdim. Servise verecek, inşallah bir katakulliye gelmeyiz.
  • hocam geçmiş olsun öncelikle
    arabanın haline bakıyom, duvara bakıyom, oluş şekline bakıyom, nasıl böyle bir hasar oluşuyor anlamakda zorlanıyorum
  • Geçmiş olsun. 4 senedir apartmanın garajına araba indirip çıkarıyorum. Aynayı sürtmekten başka vukuatım olmadı. Demek böyle araba da parçalanabiliyormuş korktum ha dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

hocam geçmiş olsun öncelikle
    arabanın haline bakıyom, duvara bakıyom, oluş şekline bakıyom, nasıl böyle bir hasar oluşuyor anlamakda zorlanıyorum

Üstadım kazanın üzerinden yarım saat sonra polis geldiğinde okkalı bir küfür etti. Bu hyundailer nasıl araba diye, dedim memur bey siz neden öfkelendiniz. Dedi ki ya bende de i30 var. Adamı ben sakinleştirdim. Dedim yeni arabalarda böyle olmaz. Güldü bana. Demek istediğim bu kasa ve model araçta sacın çok ince olduğunu zaten biliyordum ama bu kadarını da bende beklemiyordum.
  • hocam ne yaptin ya? kusura bakmada nasil becerdin bunu? 60metre diyorsun hadi yanlislikla gaza bastim diyorsun 60metrede hemde geri geri nasil aracini durduramadin?100km/s hizla gitsen bu arac en fazla 40 metrede durur sen bu kadar mesafede nasil durumu kurtaramadin? valla kasko sikinti cikarir soyleyim,ben exper olsam killanirim. bu durumdan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko alkollu kaza disinda ki her turlu hasari karsilar.Nereye karsilamiyor kasko ? komik olmayin.burada isteyerek yapilmis bir kaza yok.koltugu ayarlarken birden arkaya firlamis ve yanlisikla gaza basmasiyla birlikte duvara girmis.

Gecmis olsun , araciniz pert gibi gozukuyor.kaskodan arac parasiyla birlikte hasar verdiginiz mulkun parasinida alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya bir acemilik var herhalde, koltukla ne yap ne et, kaysa kaysa geriye kayar, nasi ayagin gazda kalabiliyor? Pert etmissin arabayi...
  • Allah kimseye kaza bela göstermesin. İnanması güç ama basiret bağlanınca insan kilitleniyor kalıyor işte. Kim ister binbir zorlukla aldığı arabasını parçalamayı. Kim ben bu araba ile oğlumun doğumunu , ameliyatını herşeyimi yaşadım. İstanbullara gittim kaç kere, ama birden bire gelişti herşey. Belki bir çakallık veya uyanıklı hissediyorsunuz ama emin olun öyle değil. Arkada beni bekleyen ailem var, nasıl böyle bir şeye cesaret edeyim?Birde ilginçtir, aracı arkaya vurunca koltuk geri gitti ve ben kafamı direksiyona vurmaktan son anda kurtardım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.