Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kasko alkollu kaza disinda ki her turlu hasari karsilar.Nereye karsilamiyor kasko ? komik olmayin.burada isteyerek yapilmis bir kaza yok.koltugu ayarlarken birden arkaya firlamis ve yanlisikla gaza basmasiyla birlikte duvara girmis.

Gecmis olsun , araciniz pert gibi gozukuyor.kaskodan arac parasiyla birlikte hasar verdiginiz mulkun parasinida alabilirsiniz.

Manuel araç değil mi bu vites boşta gaza basınca araç yürür mü, ayrıca hareket halinde koltuk ayarlanır mı çok tehlikeli.
  • araç geri viteste iken max kaç km hız yapabilir acaba ? tam iki duvarın birleşiminden vurduğu için bu kadar hasar almış olmalı.

geçmiş olsun inş kasko şirketiniz sorun çıkartmaz
  • Duvara çarptığını okumasam ''herhalde greyder geçmiş aracın arkasından'' derdim.
    Tuğla duvarın böyle bir hasar vermesi ilginç,demekki dökme beton duvar olsaydı akordiyona dönecekti araç.
  • Aracı çalıştırdım geri vitese taktım, ancak aracın koltuğu bir gün önce yıkamacıda geri alınmış bende ileri aldım, tam debriyajdan ayağımı çekerken koltuk tam oturmadığı için tak diye geri gitti ben de ne olduğunu anlamadan hemen frene basmak istedim. Frene basacağıma dibine kadar gaza bastım. Ve iki duvarın kesiştiği yere destursuz girdik. Ayrıca vurduktan sonra koltuk daha da geri gitti.
  • Geçmiş olsun.

Koltuk geri kayınca pedala nasıl yüklendiniz orasını anlayamadım.

Bir tuhaflık yok mu sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Geçmiş olsun.

+1
  • Kasko bu kaza trafikte veya sokakta olmamış diye çok güzel çamura yatar isterse.
  • İnşallah böyle bir olay yaşamazsınız ömrünüzde. Tuhaflık kelimesinin ne kadar anlamsız ve yaralayıcı olduğunu biliniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Aracı çalıştırdım geri vitese taktım, ancak aracın koltuğu bir gün önce yıkamacıda geri alınmış bende ileri aldım, tam debriyajdan ayağımı çekerken koltuk tam oturmadığı için tak diye geri gitti ben de ne olduğunu anlamadan hemen frene basmak istedim. Frene basacağıma dibine kadar gaza bastım. Ve iki duvarın kesiştiği yere destursuz girdik. Ayrıca vurduktan sonra koltuk daha da geri gitti.

Hocam herkes bişi söyler canınız sıkmayın arkada eşiniz veya çoluk çocukda olabilirdi onu hiçbişey geri getiremez.Verilmiş sadakanız varmış.
    Bianlık olay olacağı warsa nasıl nerde önemsizleşiyor.kasko bitime yakın olduğundan sorun çıkrabilir ama seve seve ödeyecek.

Not : Hyundai 'den bir kez daha soğudum.Hadi bagaj gitse neyse de araba komple akordiyon olmuş buruşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 27 Mayıs 2013; 0:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: panda34

Kasko bu kaza trafikte veya sokakta olmamış diye çok güzel çamura yatar isterse.

sigorta veya kasko poliöesinde trafik veya sokak diye bi şart mı var full kasko demeyi biliyorlar.Park ederken veya çıkarken çarpan bir çok kişinin paraısnı ödememleri laızm o zmn
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Aracı çalıştırdım geri vitese taktım, ancak aracın koltuğu bir gün önce yıkamacıda geri alınmış bende ileri aldım, tam debriyajdan ayağımı çekerken koltuk tam oturmadığı için tak diye geri gitti ben de ne olduğunu anlamadan hemen frene basmak istedim. Frene basacağıma dibine kadar gaza bastım. Ve iki duvarın kesiştiği yere destursuz girdik. Ayrıca vurduktan sonra koltuk daha da geri gitti.

Hocam herkes bişi söyler canınız sıkmayın arkada eşiniz veya çoluk çocukda olabilirdi onu hiçbişey geri getiremez.Verilmiş sadakanız varmış.
    Bianlık olay olacağı warsa nasıl nerde önemsizleşiyor.kasko bitime yakın olduğundan sorun çıkrabilir ama seve seve ödeyecek.

Teşekkür ederim üstadım. Tabi insanlar yaşamadıkları bir olayı işitince yadırgıyorlar. Ben yaptığım ile övünmüyorum. Yada ben bu işten daha fazla nasıl kar ederim diye fırsatçılık aramıyorum. Kimsenin burnunun kanamaması büyük bir nimet. Sadece yaşadığımı paylaşmak ve bu saatten sonra nasıl bir çizgi izlemeliyim onu danışmak için konuyu açtım.

• quote:

quote:

Kasko bu kaza trafikte veya sokakta olmamış diye çok güzel çamura yatar isterse.

sigorta veya kasko poliöesinde trafik veya sokak diye bi şart mı var full kasko demeyi biliyorlar.Park ederken veya çıkarken çarpan bir çok kişinin paraısnı ödememleri laızm o zmn

Arabayı garajda pert edersen durum biraz yaş. Küçük hasarlarda 3e 5e bakmazlar pek.
  • quote:

quote:

quote:

Arabayı garajda pert edersen durum biraz yaş. Küçük hasarlarda 3e 5e bakmazlar pek.

farkedeecğini sanmıyorum ,sonuçta kasti bişey yok alkol yok ,uyuşturuc yok. ya parasını verir yada arabayı yaptırır.vermezse bile mahkemeyle tıkır tıkır alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Geçmiş olsun.

Koltuk geri kayınca ayak gaz pedalı üstünde havada olduğu için refleks olarak bi yerlere basmak istiyor. Bu yüzden arkadaşın acemiliğine gelmiş ve gaz pedalını köklemiştir.
  • Tutanak hemen tutulduğu için şahitlerde varsa sorun çıkmaz gibime geliyor, kasko bedelini alırsınız firmadan. Ancak bu olay bence hemen çözümlenmez, baya uğraşırsınız, sabırlı olun derim. Acemilik olmuş zannedersem, çünkü 60 metre çok büyük bir mesafe panik dahi yapılsa, o aracın geri geri hızlanarak oraya vurması nerden bakılsa 7-8 saniyeye yakındır ki, bu durumu kurtarmak için çok uzun bir süre bunları kasko firması değerlendirir, eksper gelir, inceler ve size kesinlikle zorluk çıkartacaklardır. Aslında çıkarmamaların mümkünatı yok, araç otoparkta, süre dolmasına 5 gün kala, hem de çok ilginç bir durumda pert hale gelmiş. Firma bu sebeple, çok uğraşır ama sonuç kanaatimce sizden yana olacaktır. Siz sadece sebat edin, dik durun gerisi gelecektir.

Tekrar geçmiş olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar adam kaskodan para almak için yapmış olsa burda olayı bize niye anlatsın ? bizi inandırmak ona kaskodan extra bişimi sağlıycak.
    Gider kaskoyla işini halleder sessizce ,adam belli ki acemiğine gelmiş bianlık bişi kim arabasnı böyle riske atar bilerek ,belki kasko vermeyecek para mara
  • büyük geçmiş olsun, sıkıntı yaratır kasko... perte çıkan arabanın kolay değil hemen tık diye ödemesi.
    sıkıntılı bir sürece hazırlanın ve kesinlikle yumuşak davranmayın, sert çıkın...
    seve seve ödeyecekler parasını...
  • Aynı aracın 2005 benzinlisi bizde var araç çok atik ama bu kadar dandik olduğunu bilerek aldık b sınıfı araba sonuçta accent için diyeceğim şudur 110 km sınırı geçmeyin kemeri takın.
    Bu arada sigorta şirketine çetin ceviz olduğunuzu gösterin yoksa zırnık koklatmazlar. Büyük geçmiş olsun eşiniz ve çocuğunuzun olmaması büyük şans. Bu arada 3 yıl geçmiş hala gaz fren yeri karıştıyorsanız ya kafa fena dalmış yada bir daha trafiğe çıkmasanız daha iyi.
  • of çok büyük geçmiş olsun hocam allah daha daha beterinden saklasın akıl alması güç bir olay allah kimseye göstermesin pisi pisine aracınız gidiyor başınız ağrıyor.inşallah sigorta firmasıyla bir sıkıntı yaşamadan işiniz çözülür.
  • Geçmiş olsun. Bu tür kazalarda prosedür nedir bilmiyorum. Yani kasko ne şekilde değerlendirecek?

İhtimaller: Bizden para almak için yaptı veya araç bitikti yine para almak için vs vs diye gider sanırım.

Burada en önemli nokta bana göre şu; Aracın motoru sağlam ve hiç bir arızanın olmaması sizin büyük avantajınızdır. Bunu özellikle belirtin derim sorun çıkarsa.

Bazı araçlarda koltuğu geri aldığınızda, koltuk dişlere tamamen oturmayabiliyor. Sürüş esnasında, ya 1-2 diş geriye kayar ya da daha fazla geri gider. Haliyle sürücü panik yaşayıp geri giden koltukla beraber gaza fazla yüklenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.