Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle geçmiş olsun,yaşadığın en kötü kaza bunla sınırlı kalsın.
    Dalgınlık,acemilik,fazla kendine güven,şansızlık v.s v.s sebep ne olursa olsun kaza olur ve bu durum potansiyel olarak herkesin karşılaşabileceği bir şey
    Kaskon olması güzel,bazı arkadaşlar kasko sorun çıkartabilir demişler :evet ihtimal dahilinde özellikle son yıllardaki sahte kaza olaylarından dolayı böyle yollara başvuruyorlar,ancak sende alkol yoksa dert etme
    İş mahkemelik olursa paranı biraz geç alırsın,canın sıkılabilir ancak merak etme
  • Gecmis olsun buna benzer bir kazayi ben de yapiyordum az kalsin koltuk yuzunden.yanlis anlama ama fotografi gorunce istemsiz bir gulumseme geldi kaskoya kendini inandirman biraz zor olcak biraz yirtik davranman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese ehliyet verirsen, her ehliyet alan kasap gibi sokakalara çıkarsa olacağı bu. Kusura bakmayın ama herkes araba kullanamaz. Bu acemilikle şükürki ailene zarar vermemişsin.
  • çok geçmiş olsun. en azından size zarar gelmemiş olması sevindirici. Umarım bundan sonra biraz daha soğukkanlı hareket edersiniz ve bu tür kazalar yaşamazsınız
  • Geçmiş olsun. Koltuk nasıl kaydı öyle, onu anlamadım?
  • kasko karsilamaz diyorsunuzda neye gore karsilamiyor bilerek yapmis olsa bile buna ispat gerek somut bi delil,seve seve karsilarlar iciniz rahat olsun,gecmis olsun.

• Yadırgayan ve inanmayan arkadaşlara saygı duyuyorum, sonuçta sık rastlanan bir kaza biçimi değil. Ancak otoparkın içerisinin kaç m olduğunu tam tespit edemedim. Bildiğiniz kapalı otopark, eve gidince güzel bir makina ile çeker buraya yüklerim. 60 m çaprazlama olarak tahmin ettim. Tahmini olarak söyledim. Ayrıca arkadaşımın birisi iki saniyede 108 km hız yapıp yapmadığımı sormuş. Hız göstergesine bakmadım dediğim gibi herşey anlık gelişti. Arabaya oturup koltuğu biraz öne alıp, 1 veya 2m hareket edip koltuğu tık diye geriye gelmesi, ne olduğunu anlamadan aniden frene basayım derken gaza yüklenmem ile arabanın hızlanması ve heyecandan elimin ayağımın tutulması bir oldu. Ve sonuç ortada. Tabiki eksper soracak terletecek sıkıştıracak. Art niyetli insanların yaptıklarının bedelini bana çektirecekler, ama yukarıda bir arkadaşımın herkese ehliyet verirlerse olacağı budur demesine üzüldüm. Evet ilk arabam ehliyetimi alalı 3 yıl oldu. Birinin canına da zarar verebilirdim, hepsinin farkındayım. Yıllardır araç kullanıp yüzlerce km tecrübesi olan arakadaşlar gerek alkollü gerek alkolsüz enterasan kazalar yapıyorlar. Bu benim hatamı telafi etmez. Ancak adı üstünde kaza.

• Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Yadırgayan ve inanmayan arkadaşlara saygı duyuyorum, sonuçta sık rastlanan bir kaza biçimi değil. Ancak otoparkın içerisinin kaç m olduğunu tam tespit edemedim. Bildiğiniz kapalı otopark, eve gidince güzel bir makina ile çeker buraya yüklerim. 60 m çaprazlama olarak tahmin ettim. Tahmini olarak söyledim. Ayrıca arkadaşımın birisi iki saniyede 108 km hız yapıp yapmadığımı sormuş. Hız göstergesine bakmadım dediğim gibi herşey anlık gelişti. Arabaya oturup koltuğu biraz öne alıp, 1 veya 2m hareket edip koltuğu tık diye geriye gelmesi, ne olduğunu anlamadan aniden frene basayım derken gaza yüklenmem ile arabanın hızlanması ve heyecandan elimin ayağımın tutulması bir oldu. Ve sonuç ortada. Tabiki eksper soracak terletecek sıkıştıracak. Art niyetli insanların yaptıklarının bedelini bana çektirecekler, ama yukarıda bir arkadaşımın herkese ehliyet verirlerse olacağı budur demesine üzüldüm. Evet ilk arabam ehliyetimi alalı 3 yıl oldu. Birinin canına da zarar verebilirdim, hepsinin farkındayım. Yıllardır araç kullanıp yüzlerce km tecrübesi olan arakadaşlar gerek alkollü gerek alkolsüz enterasan kazalar yapıyorlar. Bu benim hatamı telafi etmez. Ancak adı üstünde kaza.

Sen canını sıkma. Sana kasko bunu odemez diyenlerin hiçbiri senden daha iyi değil. Daha eline kasko poliçesi alıp okumamış kişiler.

Alkollü olmadiktan sonra kasko herseyini öder.

Ancak bir daha kasko yaptırırken astronomik rakamlar ile karşılaşacaksınız buna hazırlıklı olun.

• umarım beceriksizlikle, suçlayıp herkese ehliyet veriyorlar diye eleştiren arkadaşların başına böyle birşey gelmez.
    art niyet olsa daha inandırıcı bir şekilde yapılabilirdi, hiç bilmiyorsa gider boş yolda direğe çarpar, olur biter.
    para koparma peşinde olan adam garajın duvarına arabayı geri geri vurup pert edebiliyorsa, ona o parayı ödül olarak vermek lazım zaten
  • en azından duvara vurmuşunuz.. trafikte birine bu şekilde vurmaktan iyidir..
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

umarım beceriksizlikle, suçlayıp herkese ehliyet veriyorlar diye eleştiren arkadaşların başına böyle birşey gelmez.
    art niyet olsa daha inandırıcı bir şekilde yapılabilirdi, hiç bilmiyorsa gider boş yolda direğe çarpar, olur biter.
    para koparma peşinde olan adam garajın duvarına arabayı geri geri vurup pert edebiliyorsa, ona o parayı ödül olarak vermek lazım zaten

Birazda olsa tebessüm etmeme sebep olduğun için teşekkür ederim. Yukarıda arkadaşımın biri sormuş yeni gördüm. Evet iyiyim çok şükür ki araba duvara vurunca koltuk tamamen geri çekildi ve suratımı direksiyona vurmaktan son anda kurtardım. Benzin deposu delinmiş beni ağabeyim ve babam çıkardı. Sonra sesi duyanlar geldi. Orada kapıcı vardı, olayı görmüş. Sonra ftoğrafları çektik. Biraz sakinleştim. Arabanın benzinin aktığını fark edince hemen aracı dışarı aldılar. Yangın çıkmasın diye. Eşim, annem, yengem çocuğumun ağladıklarını görünce kendimi çok kötü hissetim. Detaylı bakınca tavanın nerdeyse boyun hizama kadar indiğini fark ettim. Bir kaç santimle kurtardım. Kapıcı ile sonra konuştuğumda arabanın birden nasıl bu kadar hızlandığını şaşırdığını söyledi. Utandım mahcup oldum. Tabi olay sonrasında polis çağırdık sağolsunlar geldiler tutanak tuttular. Akşam çekici geldi arabayı, Havzaya götürdü, bugünde Hyundai Kamer in servisine götürecek. Dosyayı çekici ile gönderdim. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Sormak istediğim şimdi ben oraya ne zaman gideyim ne yapayım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yanlış anlamayın, amacımda konuyu saptırmak değil ama plakayı neden kapattınız ?

Plakayı kopaylanmaya karşın kapadık. İkincisi arkadaşlar mesafeyi sormuşlar. Dün olayın heyecanı ile 60 m demişim. Bugün resim çeker koyarım. Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim. Kimse arabanın dandikliğin isorgulamiyor? Ben kaliteden eksik diye biliyordum ama bu hepten berbat çıktı.

60 metre 3 TIR boyudur eminmisiniz o kadar uzaktan vurduğunuza. Ayrıca garajın içi o kadar büyük durmuyo 8-10 metre genişliği anca var gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

umarım beceriksizlikle, suçlayıp herkese ehliyet veriyorlar diye eleştiren arkadaşların başına böyle birşey gelmez.

Birazda olsa tebessüm etmeme sebep olduğun için teşekkür ederim. Yukarıda arkadaşımın biri sormuş yeni gördüm. Evet iyiyim çok şükür ki araba duvara vurunca koltuk tamamen geri çekildi ve suratımı direksiyona vurmaktan son anda kurtardım. Benzin deposu delinmiş beni ağabeyim ve babam çıkardı. Sonra sesi duyanlar geldi. Orada kapıcı vardı, olayı görmüş. Sonra ftoğrafları çektik. Biraz sakinleştim. Arabanın benzinin aktığını fark edince hemen aracı dışarı aldılar. Yangın çıkmasın diye. Eşim, annem, yengem çocuğumun ağladıklarını görünce kendimi çok kötü hissetim. Detaylı bakınca tavanın nerdeyse boyun hizama kadar indiğini fark ettim. Bir kaç santimle kurtardım. Kapıcı ile sonra konuştuğumda arabanın birden nasıl bu kadar hızlandığını şaşırdığını söyledi. Utandım mahcup oldum. Tabi olay sonrasında polis çağırdık sağolsunlar geldiler tutanak tuttular. Akşam çekici geldi arabayı, Havzaya götürdü, bugünde Hyundai Kamer in servisine götürecek. Dosyayı çekici ile gönderdim. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Sormak istediğim şimdi ben oraya ne zaman gideyim ne yapayım?

servisi arayıp sorun, eksper ne zaman gelecek servise, sizin yapacağınız birşey varmı?
    yakında eksper arar zaten, bir kaç gün beklemekte fayda var.sizde hem bu arada sağlıklı düşünürsünüz..

• Haklısınız, o esnada heyecandan, panikten bir ölçüm yapmadım. Ölçü birimi, mesafe aklımdan uçtu gitti. Resim çeker koyarım.
  • Çekici bugün 11-12 gibi teslim ederim dedi. Çekiciyi kasko gönderdi. Reklam olarak düşünmezseniz şunu belirteyim Kaskoyu Ankara da Muammer İşli adlı bir tanıdığa yaptırdım. Anadolu sigorta. Kazadan sonra arayınca tamam sen bekle dedi ve merkezden aradılar. Çekiciyi yönlendirdiklerini beklememi söylediler. Havzadan geldi, yolda bir kaza daha olmuş onu hendekten çıkarmışlar. Geç saatte geldiği için akşam servise bırakamadı. Bugün aradım bırakacağım dedi.
  • geçmiş olsun. canınız sağolsun. iyi ki arka koltukta kimse yoktu. tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Çekici bugün 11-12 gibi teslim ederim dedi. Çekiciyi kasko gönderdi. Reklam olarak düşünmezseniz şunu belirteyim Kaskoyu Ankara da Muammer İşli adlı bir tanıdığa yaptırdım. Anadolu sigorta. Kazadan sonra arayınca tamam sen bekle dedi ve merkezden aradılar. Çekiciyi yönlendirdiklerini beklememi söylediler. Havzadan geldi, yolda bir kaza daha olmuş onu hendekten çıkarmışlar. Geç saatte geldiği için akşam servise bırakamadı. Bugün aradım bırakacağım dedi.

tamam hocam bence yapacak birşey yok.
    araç servise gidecek , orada eksper görecek...
    sonrasından zaten haberdar edilirsiniz. hele bi servise gitsin, orayı arayın direkt .
    işi baştan sıkı tutmak lazım, yoksa zaten süreç sıkıntılı iş uzadıkça uzar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

geçmiş olsun. canınız sağolsun. iyi ki arka koltukta kimse yoktu. tekrar geçmiş olsun

Sağolun teşekkür ederim
  • Burda aracın kazaya karıştığı şey bir duvar olduğu için onun da hasarını ve kırık parçalarını görmek isteyebilirler. Eskiden hırsızlık amaçlı camı kırılan araçların cam kırıklarını toplatıyodu kaskocular sahiplerine.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.