Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişcm olsun. Kaskodan gelecek cevabı merak ediyorum ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kasko sorun çıkarır ama öyle ya da böyle öder ama dava açabilir. Bilirkişi felan devreye girebilir, hız, şiddet duvarda ve araçtati hasarı tespit eder bir art niyet varsa uğraştırır.

Sizin aracın modellerine el freni koymamışlar mı ?
  • Geçmiş olsun ama Kaza ve anlattiklariniz bana çok mantiksiz geldi..

1- Koltuk neden kaydi birden..
    2- Araçla vurdugum duvar arasinda 60 metre var diyosunuz, O koltuk nasil kaydi kiiii 60 metre boyunca Bi frene basamadiniz ???
    3- Hadi frene basamadiniz EL Frenini neden kullanmadiniz..
    4- Hadi bunuda geçtim Araci neden Stop etmediniz..
    5- Araca sanki tugla duvara değilde arkadam kamyon üste çikmiş gibi duruyor... Expertiz sizi Baya uğraştirir.. İnşAllah Uğraştirmaz...

Yanliş anlamayin bu işlerde az çok bilgim vardir ve anlattiklariniz söyledikleriniz falan, çok çelişkili şeyler söylüyorsunuz.. Kazayi önleyebileceğiniz bi çok etkeni Yok saymişsiniz...

Tekrar Geçmiş olsun.. Umarim HİÇ uğraşmadan perte çikar sizde kafaniz rahat yeni araç alirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 27 Mayıs 2013; 15:54:34 >

• geçmiş olsun enteresan bir olay ama cana geleceğine mala gelsin sıkıntı yapma
  • Hocam ben de şey soracağım, tamam duvar arabayı mahvedebilir ama araba normal kendi ataleti ile duvarı yıkamaz. Siz çarptığınız anda ayağınız hala gaza basıyor muydu? Çarptıktan sonra ayağınızı ne zaman çektiniz?
    Bunlar önemli olabilir.
  • geçmiş olsun çok dağılmış araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

Kasko şirketi sorun çıkartabilir.
    Kapalı alanda olduğu için otopark garaj vs. büyük ihtimal karşılamaz

Trafik sigortası karşılamaz ama kaskoda yerin önemi yoktur.
  • 60metre mesafe reflex verebilmek için çok ciddi bir mesafe hocam 3 yıldır trafikteyim diyosunuz bugüne kadar gerçekten allah korumuş reflex dediğimiz olay 1 saniyede gerçekleşiyor ve reflex yüzünden bugüne kadar kaç kişi can verdi.geçmiş olsun kasko şirketi sıkıntı çıkarıcak ama umarım çözülür tekrar geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
  • Hocam benim de anlamadığım bazı konular var. Yukarıda da değindiğim üzere, gerçekten hiç mi tepki veremediniz?
    60 metre diyorsunuz. 90 KM/S ile giden bir araba için bile yaklaşık 2 saniyeden uzun bir süre. Sizin arabanız geri viteste kaç KM hızla gidebilir ki? Rahat 6-7 saniye vaktiniz vardı.
    Bir de duvara çarptıktan sonra gaz kesilmemiş görünüyor.
    Yanlış anlamayın, sadece size yöneltecekleri soruları söylüyorum.
  • Hizlanip vursan bukadar olur ekspertiz bu isi inceler çıkarıp hemen ödemez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok üstüne elektrik direği yıkılmış gibi bi havası var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?

Aracım en dipte tek başına duran (zannedersem Opel Astra) aracın oluğu yerde idi.

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ?

Burada örülü duvar tuğla kırıntılarının oluğu yerden örülü idi.Şimdi geri almışlar.

Dün olayın heyecanı ile 60 m mesafe vardı dedim. Ancak şimdi bakıyorum da saçmalamışım. Ama dediğim gibi olayın heyecanı vardı üzerimde.

Bugün servisten aradılar. Evraklarım eksikmiş, bilin bakalım hangisi? ALKOL MUAYENE FORMU.

Evet dün gelen polisler alkol muayenesi yapmadılar. Şimdi de servisteki arkadaşlar alkol muayene formu yoksa sigorta sizi sıkıntıya sokar dedi.Şimdi kara kara düşünüyorum, nasıl aklıma gelmedi diye. Yanımızda bir sürü adam var. Polisler Görgü Müracaat Tespit Tutanağı tuttular sadece.Alkol muayenesi yok, kaza tespit tutanağı yok. Sigorta acentemi aradım. Dedi sen karışma servistekiler dosyayı açsınlar gerisine karışmasınlar. Şaştım kaldım.

Diğer bir husus da şudur. Evet aldığım mesafe 60 m yok, yanlış ifademden arkadaşlar art niyet aramış olabilirler. 3 gündür kalphastası çocuğumun yüksek ateşi vardı. İlaç veriyorduk bu seferde antibiyotik alerji yaptı. Ailem gelmişti yanıma hem çocuğa hava aldıralım hemde bir yerlerde oturalım diye yola çıkacaktık. Çelişkili ifadeler şöyle olur bir dediğim bir dediğimi tutmaz ÇELİŞKİLİ olur. Ama yaşadığım olay çelişkiden ziyade olma ENTERASAN kavramı karşılar. Eğer dediklerim birbirini tutmuyorsa ÇELİŞKİLİDİR. Söyler misiniz anlattıklarım çelişkili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 27 Mayıs 2013; 18:00:45 >

• çok geçmiş olsun hocam.. size bir şey olmamışya boşverin
  • Ayrıca LPG tankım dolu idi, yani kasıtlı olarak bunu yapmam için gerizekalı olmam lazım. Kimseye kırgın kızgın değilim, isteyen istediği yorumu yapsın ama lütfen peşin hükümlü olmayalım.
  • O hasarla perte ayrılması gerekir. Değişmesi gereken çok parça var çünkü.
  • Allah korumuş hocam geçmiş olsun
  • Cana geleceğine mala gelsin, Allah'dan bir çocuk parkının önüne veya bir lokanta-cafe nin önüne geri geri park etmiyordunuz. Beterin beteri var Allah korumuş. Geçmiş olsun...
  • Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.
  • Kasko ödemezse de bu size ders olsun, aynı şekilde ayağım gaza bastı yanlışlıkla deyip cafe masalarına girip insan öldürenler var. Daha bikaç hafta önce böyle bir olay oldu. Sürücü 150 bin lira kefaretle serbest kalmış, türkiye işte
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.