Sa Arkadaşlar Gta 4 Oynamayı Düşünüyorumda Bilgisayarım Kaldırırmı Die Size Sorayım Dedim Bilgisayarımın Sistem Özellikler:
İşlemci:İntel Core i3-3110M
Ekran Kartı:İntel HD Graphics 4000
Ram:4 GB DDR3
Disk:500 GB HDD
Directix Sürümü:11
İşletim Sistemi:Windows 8.1 Language 64 Bit
GTA 4 Sistem Özellikleri:
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
Beyler Kasarmı Gta 4 Ve İşletim Sistemi Uyum Sağlarmı Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Ekran kartın paylaşımlıdır inşallah yoksa oyun oynayamazsın o ekran kartıyla.
Nasıl Öğrenecem Paylaşımlı Paylaşımsız Olduğunu ?
En düşüğe alacaksan olabilirde pek zevk alacağını söyleyemem :)
bu özelliğe hangi ekran kartı uyar modelinide söylersen sevinirim laptop pc bu arada
Ekran kartın paylaşımlı.Yani onboard.Oynaman çok zor.
Ekran kartın direk anakarta gömülü değiştiremezsin.Bir de başlat > arama yerine aygıt yöneticisi yaz gir görüntü bağdaştırıcılarına bak.Hangi ekran kartları var buraya yaz. Ona göre söyliyelim benim de intel hd graphics 4000 ama yanında radeon hd 8730m var çok iyi olmasada texture quality high diğerlerini mediumda oynuyorum.
intel hd graphics 4000 var kardeş 2tane ekran kartı olsa ?
lowda oynarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme