Şimdi Ara

bakarmısınınız lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS K7M BOARD( SES + VGA )+AMD ATHLON 500 CPU bu anakartla islemci sizce nasıl son oyunları oynarmı agp slotuna extradan ekran kartı takacam bu mumkunmu tesekkur ederim

• 1- ekrankartini yaz.
    2- ram kac mb.
    3- hdd kac GB.
    4- 500 Hz islemcilerle bir cok oyun oynanir.
    ama bazi oyunlari oynayamayacaksin haberin olsun.
  • 32mb tnt 2 var ama ekran kartı alabilirim sorun degil 80 gb samsung harddisk dusunuyorum bu anakart harddiski gorur demi 256x2 ram alcam ramlar 133 mhz mi olsun biraz acemiyim affola sdereci saol cevap verdigin icinde
  • -Matrox G-400 Dual-Head 32 Mb Ekr.Kartı ( Aynı anda 2 monitör ya da 1 monitör ve 1 TV ye görüntü verebiliyor...Yine aynı anda iki ekranda ayrı ayrı işlem yapılabiliyor...Mesela monitörde internet uygulamaları yapılırken TV de DVD izlenebiliyor...Ve daha birçok özellik...)

bu ekran kartının performansı nasıl
  • hadi 1 el atıverin :)
  • senin boarddan arkadas kullanıyor, biosu update edilmiş yalnız. 80 gb tanıyor. updateden oncesini bilmiyoru,ram 133mhz olacak zaten. Kingston tavsiye ederim.
  • tesekkur ederim baska bilgisi olan varsa yazsın sevinirim yarın alcam bilgisayarı
  • kaça alacan bunu?
  • Bak dostum Tupac;

- Başlık atarken bilgilendirici bir şeyler yaz, .ok az insanın sana cevap yazmasının sebebi bu, kimse dönüp de bakmaz bile,
    - Hangi problem olursa olsun sistem konfigürasyonunu yaz, ki sana nokta atışı yapılabilsin.

.oO°Oo.
  • anladım arkadaslar

ben kısaca size anlatayım
    amd 500
    ASUS K7M BOARD( SES + VGA )
    128 mb ram
    asus atx kasa
    hepsini 100 milyona aldım
    Bunların yanına 2 tane daha 128 ram takcam
    Agp slotuna 32 tnt 2 mb ekran kartı takacam on board ekran kartını biostan kapamayı denicem
    15 gb da quantum harddisk buldum

sizce bu sistem iyimi oyunları rahat oynarmıyım isimi gorurmu
  • Oyunları tabiki de rahat oynayamazsın.
    Hatta hiç oynayamazsın.TNT2 ile oyun oynamak çile gibi birşey olur bence.
  • Hakkaten çile gibi olur. Sen en iyisi 1 yıl öncenin oyunlarına göz at ve yavaş yavaş daha öncelere doğru git derim. Ya da Midnight Club 2 oyna :)))
  • bugun kurdum bilgisayarı ekran kartı on board degilmis buna cok sevindim Empire Earth oynadım bugun cok rahat oynuyor bilgisayar hic kasmadı 256 x2 ram daha takcam sanırım o zaman daha iyi performans gosterir saolun
  • ekran kartı al oyun oynayacaksan iyi bi tane. bi de 128 ini verip 256 al
  • GF3ti filan al bence ekran kartı ya da radeon 8500 lere bi gözat.
  • geforce4 al..
  • radeon al 9100 veya 9200
  • bence ti4200 al daha verimli olur veya gf3lerde olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.