Şimdi Ara

BAKARMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar ben creative zen aldim ama kulakliklari büyük ve kulagimi acitiyo simdi ben kendime kulaklik ariyorum rock , slow ve tekno sarkilar dinlerim yani hertürlü sarki dinlerim bassı iyi vermeside iyi olur en fazla 50 ytl vere bilirim bana ne önere bilirsiniz simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 5 Ocak 2008; 15:46:36 >

• bana yanlış yerde konu açmışsın gibi geliyo.kulaklık ve aksesuarlar bölümünde açarsan daha çok yardımcı olabilirler..
  • Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> BAKARMİSİNİZ nereye acdigima dikkat et!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlacKTRoN

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> BAKARMİSİNİZ nereye acdigima dikkat et!

tabii akşamdan kalırsam böle herşeyi karıştırırım kusura bakma....
  • sennheiser mx200,sennheiser mx400,sennheiser mx500 ya da sony mdr ed21 alabilirsin.
  • sennheiser mx 200 derim.. mx 500 ü de 1 yıl boyunca kullandım mx 200 ile eş zamanlı... mx 200 mx 500 den daha iyi .bundan eminim..
  • 10 ytl daha koy cx300 al derim
  • Doğru biraz daha çıkabilirsen cx 300 falan al bence de..
  • şöle bi 130 ytl civarı çıkabilirsen Shure e2c alabilirsin
    cx300 yeterince işini görür
  • shure e2c 130 ytl'yemi düştü?
  • 130 ytl daha ekleyebilirsen diyo
  • olur böle şeyler
  • yorumlar için teşekkürler ben ya cx300 yada mx 200 alicam ikisinden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 8 Ocak 2008; 21:57:51 >
  • arkadaşım cx 300 ile ccreative ep630 aynı urun sayılır.hatta creative in bassları daha güçlü.cx300 e70-80 ytl werceğine 40 ytl ye ep630 al.
    ben bizzat kullanıyorum ve son derece memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.