Bildirim
bakarmısınız!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
speedsim simulatorunde dene -
speedsim'i www.ogame-tr.com dan bulabilirsiniz.ayrıca verdiğin sorunun cevabında saldıranın ve savunanın silah tekniği zırh tekniği ve kalkan tekniği oldukça önemlidir o yüzden tam ve net bi cevabı yok bu sorunun ama 1 komuta 2 gaus topunu yok ediyor onu biliyorum, aslında gaus'un vuruş gücü daha fazla ama bu oyunda saldıranın hep avantajı oluyor -
evet herkes savunma ne kadar güçlü olursa olsun indirilir diyor ama gerçekten de savunma üniteleri yok olmuyorlar yani ofabiyanın dediği gibi %70'i kendini yeniliyor,özellikle ayla tarayıp sizin filonuzu yakalarlarsa vay halinize savunmanız yoksa,ben 9. evrende 3 kere aydan gelen saldırılarda filomu kaybettim sonra plazma atıcıları bi bastıp saldırılar kesildi,savunma göz korkutmak için baya bi etkili özellikle plazma atıcıların adı yetiyor benden tavsiye arada bir savunma ünitesi yapmanız hem filonuzu kaçırdığınız zamanlarda ilerleyen dönemlerde gezegende fazla maden biriktiği için kısa sürede bunları korumınızı da sağlıyor.
-
farklı bir konu biliyorum ama işyerimdeki server içinde game geçen siteleri açmıyor bu nasıl atlatılır bilen var mı? internet var filoyu yönetemiyorum kafayı yüycem -
quote:
Orjinalden alıntı: whale677
farklı bir konu biliyorum ama işyerimdeki server içinde game geçen siteleri açmıyor bu nasıl atlatılır bilen var mı? internet var filoyu yönetemiyorum kafayı yüycem
internet bölümüne danişsan ii olur -
Sorunun cevabını aşağıdaki linke girerek öğrenebilirsin:
http://board.tr.ogame.gameforge.com/board575-ogame-oyun/board576-yardım-sorular/965142-ogame-online-similatörler/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X