selamın aleyküm öncelikle arkadaşlar bir çarım vardı eskilerden msn korumalı baktım geçen soyulmuş aries serverinde herneyse gireyim msn ye degiştireyim dedim girilmiyor sebebiyle şu görünüyor oradan hotmail adresine böyle bir msn adresi kayıtlı degildir diyor ama ben eminim ayrıca ıd pw girdim baktım joymaxtan msn dogru şifreyi unutmuş yahut yanlış yazıyor olsam bile neden msn kayıtlı degil diyor çarım soyuk zaten birde pk olursa o zaman daha da zor durumda kalırım yani arkadaşlar demem o ki bnim çarımın şifresini degiştirmem gerekiyor ne yapmalıyım bu konuda joymaxa mesajda yolladım hala beklemekteyim birde sizlere danışayım dedim bilen arkadaşlardan ricam bir yorumu çok görmesinler teşekkür ediyorum şimdiden (ADMİN kardesm yeni üye oldum konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakma lütfn )...
Zaten charın soyulmuş niye daha fazla uğraşıyorsun? Charın pk olsa ne pk olmasa ne? Bu saatten sonra koyver gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: equinox111
Zaten charın soyulmuş niye daha fazla uğraşıyorsun? Charın pk olsa ne pk olmasa ne? Bu saatten sonra koyver gitsin.
kardes ben sana ne yapacagımı sormadım bilgisi olan varsa yazsın diye ricada bulundum merak etme sen ben ne yapacagıma karar veririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme