Şimdi Ara

bakarmısınız bu carı bilenler yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manesdeki benim carım sizce nasıl adreamda???

bakarmısınız bu carı bilenler yorum lütfen

• atack item falan onları gösterseydin ama güzel gibi görünüyo 3kişi kesmişin arka arkaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

atack item falan onları gösterseydin ama güzel gibi görünüyo 3kişi kesmişin arka arkaya
    item falan sayda ona göre yorum yaapalım
  • KimlErr geldi kimler geçtii.. Knight bitti benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshan

KimlErr geldi kimler geçtii.. Knight bitti benim için :)
    +8 fp set
    +8 dual cleaver
    dual kekury ring dex
    7 set
    pre itemleri...
    ama playerlıım 10/8 mınor combom okadarda ii deıl cunku anca kacarken mınor combo yapbılırum adamla vs yaparken sadece podlaya bılıorum o ysuden 10/8
    bole işte yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkbaba

+8 fp set
    +8 dual cleaver
    dual kekury ring dex
    7 set
    pre itemleri...
    ama playerlıım 10/8 mınor combom okadarda ii deıl cunku anca kacarken mınor combo yapbılırum adamla vs yaparken sadece podlaya bılıorum o ysuden 10/8

Alıntıları Göster
    aldığın adamlar ks olabilir öyle 3 adam aldın diye sağlam olduğun anlamına gelmez
    itemlerin manes gibi bi servera pek bişey etmiyor ama playerlığım iyi diyorsun bu açığını kapatabilirsin

• quote:

+8 fp set
    +8 dual cleaver
    dual kekury ring dex
    7 set
    pre itemleri...

Alıntıları Göster
    Akara olsa güzel derdim de otekı serverlar ıcın düşük bi char 3 kere ard ard kesmen kaliteden gozukmuyor şans oldugu belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Akara olsa güzel derdim de otekı serverlar ıcın düşük bi char 3 kere ard ard kesmen kaliteden gozukmuyor şans oldugu belli

Alıntıları Göster
    2 sı vs tekı ks acıkcası ama playerklım ıı oldundan manes bı cok kıs tanır benı hatta gırdım clanda adreamın en saglamları arasıtırn adam playerlımı begendı ıcın benıde aldı...
    sadece carımı tanıtmak ıstedım :) manesde bunu basardım sıra donanım haberde :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Alıntıları Göster
    buyuk ihtimalle human townu basiyolardi bunlar puskurtti baskini millet kacarken arada ks ile 3 kisiyi almis bu arada itemler cok ezik kalmis vsde minror yapamiyorsan kotu bir playersin neyse yinede tebrikler 3 kisi almissin ard arda

• quote:

Orijinalden alıntı: alien23

buyuk ihtimalle human townu basiyolardi bunlar puskurtti baskini millet kacarken arada ks ile 3 kisiyi almis bu arada itemler cok ezik kalmis vsde minror yapamiyorsan kotu bir playersin neyse yinede tebrikler 3 kisi almissin ard arda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alien23

senide hayal güçn çok genısmıs arkadaşım hayatımda daha hıc 3 ksıı ard arda ks yapamadım :(

• quote:

quote:

senide hayal güçn çok genısmıs arkadaşım hayatımda daha hıc 3 ksıı ard arda ks yapamadım :(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erkbaba

quote:

2si vs 1 ks demissin vs yaptigin adamlar ozaman cok eziktiki hemen almissin yada o serverin ardream ezik kimse yok yada gece 2-3 gibi ise 2vs 1 ks dogru olabilir neyse tebrikler o itemlerle iyi almissin ama minror yapamiyorsan bi ise yaramaz minror ogren bence

• quote:

Orijinalden alıntı: alien23

quote:

quote:

2si vs 1 ks demissin vs yaptigin adamlar ozaman cok eziktiki hemen almissin yada o serverin ardream ezik kimse yok yada gece 2-3 gibi ise 2vs 1 ks dogru olabilir neyse tebrikler o itemlerle iyi almissin ama minror yapamiyorsan bi ise yaramaz minror ogren bence

Alıntıları Göster
    iLk defa gördüm desem yeridir ..

DeliDumaN -- BoluBeyi -- WoorHeeS

• quote:

Orijinalden alıntı: scream1907

iLk defa gördüm desem yeridir ..

DeliDumaN -- BoluBeyi -- WoorHeeS

Alıntıları Göster
    fark eddiyseniz adamları kestım yerler cok yaklasık 2 adamla ben vs yapıodum yanımdada 1 v1 vardı ben ıkısını aldım 2 v1 de 2sınıde aldım yanımdakıde 1 spıkelık ısı vardı vurdum gectım olay bole beyler :)
  • quote:

fark eddiyseniz adamları kestım yerler cok yaklasık 2 adamla ben vs yapıodum yanımdada 1 v1 vardı ben ıkısını aldım 2 v1 de 2sınıde aldım yanımdakıde 1 spıkelık ısı vardı vurdum gectım olay bole beyler :)

Alıntıları Göster
    gerekirse bütün itemlerini ver cleaverlardan kurtul en kötü shard al bak sana sölieim cleaverlarla olmas bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagranTR -- 18 Ocak 2008; 19:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagranTR

gerekirse bütün itemlerini ver cleaverlardan kurtul en kötü shard al bak sana sölieim cleaverlarla olmas bu iş

Alıntıları Göster
    60 var tum esyalarımı satsam cırılcıplak sadece shard olur elımde bı ıse yaramaskı :S
  • quote:

60 var tum esyalarımı satsam cırılcıplak sadece shard olur elımde bı ıse yaramaskı :S

Alıntıları Göster
    3 adam ard arda almakla sağlam olunsa ohhoooo
    yiyosa benim gibi orc town içinden 3 kişi al çık ama sonra expe yattım resimdede anlaşılıyo

resim koyamadım birazdan gelcek imagehack acılmıyo :s

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

güzel aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

3 adam ard arda almakla sağlam olunsa ohhoooo
    yiyosa benim gibi orc town içinden 3 kişi al çık ama sonra expe yattım resimdede anlaşılıyo

resim koyamadım birazdan gelcek imagehack acılmıyo :s

Alıntıları Göster
    Baya bi süre asas oynadım.Bak eer rol favorin gibi ring yoksa görev yüzüğünü kullan kekuri ler görev yüzüğünün yerini tutmas kekurileri sat görew yüzüklerini tak sora dd +7 alman şart deil +6 da alabilirsen al fp lerden kurtul çitin al biras ticaret biras çaba ile cleaverları sat bi yolunu bul en az +7 shard al çok atak farkı oluo

• quote:

Orijinalden alıntı: VagranTR

Baya bi süre asas oynadım.Bak eer rol favorin gibi ring yoksa görev yüzüğünü kullan kekuri ler görev yüzüğünün yerini tutmas kekurileri sat görew yüzüklerini tak sora dd +7 alman şart deil +6 da alabilirsen al fp lerden kurtul çitin al biras ticaret biras çaba ile cleaverları sat bi yolunu bul en az +7 shard al çok atak farkı oluo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: archery57

haklısın ama gorev yuusuklerı cok az atcak verıo o yusden sefmorum :) shard ısını yapmak zor cıtın +8 de alamm cıotın +7de atcak yok +7 dd yaparım :)

• Guzel Sayılır Servera Gore Kotu :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.